Gravidutze si mamici de CLUJ-36
Raspunsuri - Pagina 7
simo29 spune:
daca folosesti apa de la robinet o fierbi 5 min si o lasi sa se raceasca.daca folosesti apa plata o incalzesti putin, apoi pui intr-un vas cereale - eu la inceput puneam 3 linguri - si adaugi incet si tot amestecand apa calduta. consistenta o stabilesti tu!
sper ca ai inteles
Simo si David (9 noiembrie 2006)
redai spune:
mersi mult de tot Simo.inseamna ca pot folosi apa plata.trebuie sa i le servesc calde sau nu? Le pot amesteca cu pireul de legume?
Lore, mamicutza lui David
POZE
simo29 spune:
cerealele sa fie caldute
poti sa le pui in piureul de legume - si eu i-am pus.poti sa pui seara si in laptic o masura.
Simo si David (9 noiembrie 2006)
antoni spune:
buna seara fetelor!
am ajuns acasa,si piti e cu mine.vai,ce a crescut!asa-i o dulce!!!!!!!!da ce randament ati avut la scris!citesc si mai revin
pupici
Meli+
Timea-Larisa
ALEX29 spune:
OF da greu mai merge netu asta
FETELOR multzum tare mult de complimente ,intradevar e un inger de fatutza
azi am fost aproapte toata ziua plecata ,m am mai intalnit cu niste mamici in parcul din Manastur ,tare frumos a fost
VA PUP SI SA AVETI O SEARA SUPER
MA DUC SA FAC SI EU O BAIE ADEVARATA CU SARURI CU SPUMA ETC .......TARE DOR MI A FOST
imi plac mai mult dusurile dar aCUM chiar imi prinde bine o baitza ,mai ales ca sotu mi a venit mai repede si sta el cu puicutza noastra
pupici la toate
http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile
ALEX29 spune:
MELI bine ai venit
,sa ne spui daca potzi veni vineri ,daca nu o sa organizam intalnirea pe miercuri sau joi 
ar fi super sa vii
cred ca ti a fost un dor de puiu tau ,dragele de voi 
http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile
CristinaGoji spune:
Seara buna!
Nici noi nu putem veni la intalnire pt ca si Vladut e prea mare pt a sta cuminte in carucior.
Va asteptam sa mai cresteti si sa ne vedem la locul de joaca![]()
Mami
19+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
redai spune:
Bine ai venit Meli.Asteptam raspuns de la tine.![]()
Cristina pacat ca nu poti veni....nici macar sa te cunoastem nu poti? Sa treci asha...
Lore, mamicutza lui David
POZE
antoni spune:
fetelor, eu nu pot sa promit nimic,nu stiu inca sincer daca pot veni acasa de joi sau nu.am curs vineri cu prodecanul de obicei, deci nu poti lipsi, de asta stau intotdeauna pana vineri,si nu stiu daca se va tine. deci mai bine puneti intalnirea cand vreti, sa nu fie ca ati mutat pt mine si nu am putut aparea. sorry, poate altadata cand voi fi si eu mai libera. tare as fi vrut sa va cunosc dar vad ca nu iese. daca ramane pe vineri si reusesc, ma duc.
noi am incercat diversificarea cu cereale, dar de la alea de la Nestle i-a mers buritca, acum vreau sa incerc Milupa. cam atat pe la noi. suparata cu burti, parca vad ca n-o sa-mi vina ciclul.m-am saturat, nu credeam ca voi trece prin atatea complicatii. cel mai frica imi era de nastere dar vad ca restul au fost mai nasoale.
va pupic pe toate
Meli+
Timea-Larisa
iko spune:
fetelor ajutatima am pus niste poze pe saitu acela da de mai de mult si acuma cand vreau sa mai pun si nu ma lasa poate stiti careva de ce

iko
Szende Iris