Gravidutze si mamici de CLUJ-36
Raspunsuri - Pagina 5
OanaAlina spune:
cam pe la cate luni isi "definitiveaza" bebelusii culoarea ochilor?
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
redai spune:
oana eu stiu ca se definitiveaza pe la 6 luni. Dar sunt copii care la 10-11 luni ii aveau verzi si pana la 1an jumate s-au facut caprui.cred ca difera de persoana.
Lore, mamicutza lui David
POZE
codruta_grg spune:
As fi venit si eu la intalnire, dar pana la Mall eu nu vin, mai ales vinerea si dupamasa. Fac 45 min cu masina din Manastur si e o aglomeratie ingrozitoare in Ghergheni. Data viitoare
in Polus Center ![]()
![]()
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
redai spune:
Adriana ai o printesa tare scumpa. Tu cu cine lasi pitica cand mergi la facultate?Te descurci asha?Poti sa inveti de ea? M ie tare groaza imi este de perioada sesiunii...
POZE
redai spune:
Codruta daca nu vine meli vineri atunci mutam pe miercuri sau joi.nici atunci nu vii. ca sa eviti aglomerati poti sa mergi pe varianta prin zorilor.![]()
Mie imi este indiferent unde se face. Iulius sau Polus
POZE
codruta_grg spune:
La noi problema sta asa: opelul Zafira nu-l conduc prin Cluj ca inca nu m-am obisnuit cu marimea
iar daca iau masina lui mama, in ea nu am scaun de masina pentru Petra. Asa ca ma va duce sotul si pana in Mall nu cred ca va vrea sa faca 4 drumuri
. Noi putem dupa ora 4 dupamasa. Cand o sa organizati in Polus, dupa 4 venim. 
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
redai spune:
Codruta tare incurcata mai este treaba? nu poti muta scaunul de masina?Si mancare nu io poti da acolo?o iei la borcanel.
Hei lumeee!!!!!! pe unde umblati? eu tot pe langa calc. sunt si mai dau un refresh.....si nimik nou.tare putina miscare....se vede ca au nascut multe...
POZE
Victo spune:
bebe meu mai mananca, mai doarme..mai molfaie..problema e ca dupa ce il pun in patut il apuca plansul..
ieri spre ex a dormit toata ziua, adunat..2 ore...infim de putin la varsta lui..
azi a dormit ca a fost afara..ca iarasi face "scandal", desi doar ce a mancat si nu are temei.doarme 5 min, se trezeste, tipa..il las in patut ca m-am saturat de stat cu el in brate..ufffffffffff
eu nu am incercat cu lapte praf, pt ca eu am lapte..
se poate totusi sa nu fie satios laptele meu????sau e numa banc?
deci..nu stiu cum sa mai fac..nici macar nu l-am cantarit ca sa nu ma strezsez si mai tare..mai astept o sapt pana cd mergem la dr de fam in ctrl
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
redai spune:
Fetelor am cumparat cereale de la milupa pentru bebe, dar ori eu sunt
ori asha
. Din 2 una. nu inteleg nici cum cum se prepara.sau cerealele in general.Poate ma ajutati

POZE

28+