Gravidutze si mamici de CLUJ-36

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

FETELOR VREAU SA MAI AUD NISTE PARERI

OARE E BINE SA NE INTALNIM VINEREA SAU SA INCERCAM SA FACEM O INTALNIRE PE MIERCURI SAU JOI ?????????....IN JUR DE ORA 13
HAI SA VEDEM CE FACE SI MELI

MA GANDESC DOAR CA O SA FIM CU CARUCIOARELE SI VINEREA E PARCA MAI AGLOMERAT DECAT IN CURSUL SAPTAMANII

CE ZICETI ??????

VA PUP
NOAPTE BUNA

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Alex cum am mai zis.Daca reuseste Meli sa ajunga vineri facem atunci, daca nu mergem miercuri sau joi. Si mie mi se pare ca este aglomerat vinerea. nici nu vom gasi loc de parcare.

Nu are numeni nr lui meli ca sa o sune?

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

victo - noi am avut cateva zile in care Maria a fost tare agitata ca o durea burtica de la colici si poate si de la faptul ca nu facea cacuta... i-am dat bonisan si acum pare ca totul este mai bine... ii multumesc lui Dumnezeu ca o vad linistita! Maria nu a vrut sa bea ceai asa ca am renuntat la idee...

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

INTALNIREA
-ALEX29
-LORE
-MAMI ALEXIA
-NATALIA(?)
-IKO
-IOANA(nu e pe forum dar a mai fost la intaln.)
-SIMO
-CO(?)
-ANDREEA(nu e pe forum)

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

referitor la lohii... la mine scurgerile sunt reduse... eu folosesc inca vata cu tifon pentru ca tampoanele efectiv nu le suport! uffff!

o seara buna la toata lumea!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Alex si simo zice ca vine.

POZE

Mergi la inceput

Oana tu nu vii?
Cristina?
Gabriela?
Kitzy?

Nu veniti?

Ce ma implic si eu....dar azi m-am simtit foarte bine si abia astept sa vad cum e cu mai multe....

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Flory, ce dulce e bebe al tau si ce grasut! Sa va traisac si sa va bucurati de el!

Raluca, tin pumnii sa fie cuminte bb Mihai!

Mey fetelor, eu am zis ca vin, dar vad ca nu m-ati trecut pe lista. Nu ma mai duci Alex???
In alta ordine de idei, la noi umidificatorul asta nu isi face parca efectul. Sara tot infundata. Buricul ei e frumos, Slava Domnului! Iar i-a copt vaccinul ala, ce ma enerveaza!

Va pup, doare capul tare! Somn usor! Eu as prefera in timpul saptamanii, nu vineri, ca intr-adevar e aglomerat in weekend. sa vedem cum poate si Meli!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Unde? Ce? Cum? Cand va intalniti?
Cred ca ma stric de cap

18+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Buna dimineata doamnelor,

daca va intalniti in timpul saptamanii si ceva mai repede , ora 12-13 pot si eu sa trec sa va salut. Gabriela, daca merg, te pot duce eu. singura problema e ca nu-mi incap doua carucioare in masina...si ptr. a lui Mihai mi-am rabatat partial un loc din spate...

Mi-am laudat ieri prea tare puiu' asta noapte am dansat pana la ora 12 apoi s-a trezit si la doua ore, asa la distractie ca de papat n-a papat prea mult.....

pauza de cafea....pana-mi permite Mihai
o zi frumoasa!

Mergi la inceput