Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna dimineata fete dragi si cu credinta in Bunul Dumnezeu !!!

am venit mai intai la voi sa va spun ca sunt din ce in ce mai convinsa ca Dumnzeu chiar mi-a dat minunea de a fi insarcinata.

astazi am facut al treilea test care este tot slab pozitiv, insa este mai pozitiv decat celelalte doua.

va multumesc tuturor pentru toaate rugaciunile voastre si acatistele duse la biserici, Ii multumesc lui Dumnezeu si tuturor Sfintilor pentru ca au facut posibila aceasta minune pentru mine.

sunteti niste fete minunate si va doresc si voua sa vi se implineasca cat mai curand acest vis minunat. Eu inca nu realizez ca sunt insarcinata si cu ajutotul lui Dumnezeu voi deveni mamica. Va multumesc ca existati si ca Bunul Dumnezeu m-a adus pe acest topic.

Va doresc multa credinta in Dumnezeu si ajutorul Lui nu va intarzia sa apara.

haide bebe vino la mami si tati.....te rugam

luna asta nu mai vreau sa declar nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

MARYB-

FELICITARI
DUMNEZEU a avut grija si va avea mila de noi,DD s-a intors cu fata la noi,ne asculta rugaciunile.Maryb sa ai grija de tine sa mergi sa te consulte un dr.noi ne neancetat.
Fetelor va salut pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Buna dragele mele!
Vreau sa te felicit inca odata maryb pentru minunea care ti-a dat-o Dumnezeu, sa ai parte de o sarcina usoara, la termen si bebele sa fie sanatos si frumos!

Eu nu pot sa va bucur cu nimik sunt inca in ceata, dar poate sunt niste incercari pentru mine nustiu...dimineata am facut test si lam dus in dormitor mam culcat sa astept 5 minute si am adormit cind mam trezit la 7 am vazut umbra celei de a doua linie deci e clar negativ! Poate de sarbatori o sa vin si eu cu o veste buna de tot, pina atunci ma rog la Dumnezeu si toti sfintii, azi am fost la 3 biserici si mam rugat sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa ne implinim visul!
Va multumesc la toate fetele ca vati rugat pentru mine, sunteti darul cel mai frumos de la Dumnezeu.
Dumnezeu sa fie cu noi!

Maria

'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

marryan, 1) de ce nu repeti testul ? 2) in ce zi esti ?

Mergi la inceput

leny2007, marryan, va multumesc din suflet pentru urari.
asa este Dumnezeu si-a intors fata catre mine si m-a ajutat cand nu credeam ca sunt vrednica de un asa dar, v-am spus eu imi facusem programare la dr. sa vad de ce nu am ramas gravi in 5 luni de incercari....si iata ce dar minunat mi-a dat Dumnezeu....in loc sa ma duc sa caut solutii si sa fac investigatii sa vad de ce nu raman insarcinata....de fapt ma duc gravi. Nici acum nu-mi vine sa cred ca Bunul Dumnezeu mi-a dat aceasta minune atat de repede. O sa-I multumesc neincetat pentru aceasta minune si o sa ma rog sa fie bine bebele meu.

marryan, iubita mea, mergi la un dr. asa a fost primul meu test...dupa ce s-a uscat se vedea numai ca o umbra. uite de ex. ioanara la sarcina pierduta nu i se pozitivase testul nici dupa o saptamana de intarziere si cand s-a dus la dr. era gravi. Nu a fost sa fie si in final a pierdut sarcina. Mai fa un test si uita-te la el dupa 5-10 minute, vezi ce iese si apoi mergi la dr. Poate totusi bebe este inca acolo. Te pup dulce si te rog, ai grija de tine.

Va multumesc fetelor minunate pentru tot ajutorul pe care mi l-ati dat prin rugaciunile facute pentru noi toate. Asa imi doresc sa vad listuta plina de gravidute....sper sa apara multe multe gravidute, cu ajutorul lui Dumnezeu.

luna asta nu mai vreau sa declar nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Buna,dragele mele fete!
Maryb,ce ma bucur pentru tine ca ti-a iesit testul mai pozitiv,este o minune Dumnezeiasca sa primesti marele dar al vietii,cand iti scriu sunt foarte emotionata,plang de fericire,vezi ca Dumnezeu nu te-a lasat,sa ai toata increderea in El si sa-i multumesti ca esti o mamica fericita.Felicitari!Iti doresc multa sanatate atat tie cat si bebelusului tau drag din burtica,sa va aiba in grija Dumnezeu si Maicuta Domnului pana la termen!Doamne ajuta!Ma voi ruga pentru tine neincetat.
Marryan,poti sa mai faci un test peste 2 zile,sau sa mergi la doctor,poti sa mai faci analiza din sange care spune sigur daca esti insarcinata,sa nu fii suparata ca o sa fie bine cat de curand si la tine,poate Dumnezeu te mai pune la incercare asa cum ai zis.Iti doresc sa ai 2 liniute cat mai repede posibil,Dumnezeu sa aiba grija de tine!Doamne ajuta!Ma rog si pentru tine tot timpul la fel pentru toate fetele sa va indepliniti dorinta.
Georgia,sa nu mai zici ca nu esti atat de vrednica,sa intri draga mea cu noi,sa vorbesti ca ne face mare placere,sa crezi cu toata fiinta ta in Dumnezeu si te va ajuta cat de curand sa-ti indeplinesti frumosul vis,nu te va lasa.Iti doresc mare credinta,luminarea fiintei tale si sa ne anunti cat mai repede ca ai primit marele dar ai vietii!Dumnezeu sa aiba grija de tine!Doamne ajuta!
montytaiana,iti multumim pentru cuvintele tale frumoase,ma bucur ca ai inteles ce inseamna iubirea dumnezeiasca pe care noi o avem in acest grupulet minunat,este cu adevarat o minune sa ne rugam una pentru alta,sa ne sustinem,sa ne iubim neconditionat,sa ne simtim chiar daca nu ne cunoastem fizic dar ne cunoastem,sufleteste,spiritual,numai Bunul Dumnezeu cu credinta noastra puternica a reusit sa ne uneasca asa frumos.Eu sunt asa de fericita cand sunt cu voi parca v-as cunoaste de o viata.
Iti doresc ca Dumnezeu sa-ti indeplineasca dorinta mult asteptata cat mai repede!Dumnezeu sa te aiba in paza Lui!Doamne ajuta!Eu ma rog pentru tine neincetat sa reusesti.
leny,ma bucur ca iti dam incredere sa mergi mai departe sa reusesti cu ajutorul Lui Dumnezeu,ce bine ca intri cu noi mai des.Iti doresc sa-ti auda Dumnezeu rugaciunile si sa-ti indeplinesti frumosul vis cat mai repede!Dumnezeu sa aiba grija de tine!Doamne ajuta!
alinushca,ce mai zici draga mea ma bucur ca ne scri.Iti doresc sa te aiba Dumnezeu in paza si sa ne anunti cat de repede ca ti-ai indeplinit visul!Dumnezeu sa te ajute!
cipicah,ma bucur ca ne-ai scris asa de frumos despre acesti parinti duhovnici pe care i-a avut tara noastra si pe care ii mai are printre noi.Au avut si au mare har Dumnezeiesc.
Mi-ar face mare placere sa ne mai scri,te mai asteptam pe la noi prin grupulet!Dumnezeu sa te aiba in paza Lui!Doamne ajuta!

Va iubesc mult pe toate si va doresc multa liniste sufleteasca,Dumnezeu sa aiba grija de noi!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

cleo, esti o fata minunata, mi-au dat lacrimile cand am citit cat de frumos mi-ai scris si mi-au urat de bine. de fapt tot timpul lacrimez cand vad cat de frumos scrii...ai ceva de la Dumnezeu dat vorbesti foarte frumos si intotdeauna gasesti cuvintele potrivite.
multumesc din suflet Bunului Dumnezeu, tuturor Sfintilor, Maicutei Domnului si tuturor puterilor ceresti pentru cel mai frumos cadou din viata mea. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom avea cele mai frumoase sarbatori de iarna din viata noastra...deja imi vine sa plang de fericire...

va pup si va imbratisez cu drag pe toate.

Dumnezeu sa fie cu noi in tot ceea ce facem !!!

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Mi-a placut povestea asta. E cu morala

Nu stiu daca ai rasfoit vreodata “Ilustratii fierbinti”, ceea ce urmeaza mai jos este redarea uneia din povestioarele din aceasta carte… Pe mine m-a facut sa zambesc si sa inteleg ca perspectiva din care imi privesc uneori viata e ridicola. Cred ca toti avem nevoie cateodata de acea schimbare de perspectiva ca sa ne putem continua drumul spre ACASA…

"Odata in pantecul unei mame au fost conceputi doi gemeni. Au trecut secunde, minute, ore si cei doi embrioni s-au dezvoltat. Scanteia vietii a crescut si acum fiecare avea un creier micut care incepea sa capete forma. Odata cu dezvoltarea creierului s-au dezvoltat si simturile, perceptia imprejurimilor si a propriilor vieti. Au descoperit ca viata era buna, au ras si s-au bucurat in inimile lor. Unul dintre ei a luat cuvantul si a spus:
“Suntem foarte norocosi sa fim conceputi si sa avem aceasta lume minunata.”
Celalat a zis:
“Da, binecuvantata sa fie mama noastra care ne-a dat viata si ne-a dat pe unul altuia.”
Fiecare dintre gemeni continua sa cresca si foarte curand li s-au format mainile, picioarele,degetele. Au explorat lumea in care traiau si au descoperit cordonul ombilical care le dadea viata din viata mamei lor. Erau multumitori si pentru aceasta noua descoperire:
“Mare este dragostea mamei noastre – ea imparte tot ce are cu noi.”
Au trecut alte saptamani, apoi luni si cu trecerea fiecarei luni vedeau schimbari in ei insisi si unul in altul.
“Ne schimbam” a spus unul dintre ei. “Ce sa insemne asta?”
“Inseamna ca ne apropiem de nastere” a spus celalalt.
Un fior i-a cuprins pe amandoi.

Le era frica de nastere, caci stiau ca inseamna parasirea minunatei lor lumi.
Primul a spus:
“Daca ar fi dupa mine, eu as trai aici pentru totdeauna.”
“Dar trebuie sa ne nastem”, a spus celalalt. “ Pe aici au trecut cu totii.”
Intr-adevar erau semne ca in acelasi pantec, mai fusesera purtate si alte vieti inainte.
“Si eu cred ca exista viata dupa nastere. Tu nu crezi?”
“Cum poate exista viata dupa nastere?” a strigat primul. “Nu-i asa ca la nastere cordonul ombilical este taiat? Deci si legatura de sange. Si apoi ai vorbit cu cineva care a fost deja nascut? Dupa nastere s-a mai intors cineva inapoi in pantec ca sa descrie cum este nasterea? Nu!”
In timp ce vorbea a cazut in disperare. A inceput sa mormaie:
“Daca scopul conceptiei si al cresterii noastre in pantec este sa sfarsim prin nastere, atunci cu adevarat, viata noastra este fara rost.”
Si-a strans la piept cordonul ombilical si a spus:
“Daca lucrurile stau asa, si daca viata este absurda atunci cu siguranta nu exista o mama.”
“Dar exista o mama”, a protestat celalalt. “ Cine crezi ca ne-a hranit? Cine crezi ca a creat lumea aceasta pentru noi?”
“Ne hranim prin acest cordon, iar lumea noastra a existat dintotdeauna!” a spus primul.
“Daca exista o mama, unde este? Ai vorbit vreodata cu ea? Nu! Am inventat o mama cand eram mici, deoarece ne satisfacea nevoie din noi. Ne dadea sentimental de siguranta si fericire.”
In timp ce unul era disperat, celalalt era resemnat la gandul nasterii si si-a pus increderea in mama sa. Orele s-au transformat in zile, iar zilele in saptamani. Curand a sosit momentul. Amandoi stiau ca nasterea se apropia si la amandoi le era frica de necunoscut. Cel ce a fost primul conceput a fost si cel intai nascut. Celalalt l-a urmat.
Au plans cand au iesit la lumina. Au tusit si au eliminat fluidul si astfel au tras prima gura de aer. Cand au fost siguri ca s-au nascut si-au deschis ochii si pentru prima data au facut cunoastinta cu viata de dupa nastere. Ceea ce au vazut au fost ochii mamei lor, in timp ce aceasta ii strangea in brate. Erau acasa."

Mergi la inceput

Rugaciuni pentru fetele catolice

SFÂNTUL ANTON:
RUGĂCIUNE PENTRU PROPRIA FAMILIE

Sfinte Antoane, neînfricat apărător al adevărurilor crestine, ca preot tu ai predicat deseori despre demnitatea si sfintenia familiei: ca împărtitor al darurilor ceresti ai coplesit-o cu nenumărate binecuvântări: ca mare făcător de minuni, ai apărat-o de puterile spiritului rău.

Cu umilintă vin si eu să-ti cer ocrotirea ta pentru familia noastră. Astăzi îti încredintez tie grija fată de toti cei dragi. Crută familia noastră de toate necazurile acestei vieti.

Îndepărtează din familia noastră paharul durerii si al amărăciunii, iar dacă Dumnezeu a hotărât altfel, dobândeste-ne răbdarea si resemnarea la vointa sa preasfântă. Înlătură-i pe toti aceia care vor să strice casa noastră, mai ales pe cei ce încearcă să semene intrigi între noi.

Sfinte Antoane, ajută familia noastră să trăiască după legea lui Cristos: să păzească cu sfintenie poruncile lui Dumnezeu si ale sfintei Biserici, să se bucure de pace si prosperitate, iar după această viată pământească să ne găsim într-o zi reuniti în cer, spre a ne bucura pentru toată vesnicia de răsplata si fericirea celor alesi. Amin.

SFÂNTUL ANTON:
RUGĂCIUNE PENTRU A AVEA COPII

Sfinte Antoane, mângâietorul sufletelor mâhnite, priveste cu îndurare si vezi cum trăiesc în întristare, pentru că Dumnezeu nu mi-a dat harul de a deveni si eu mamă, sau dacă devin, îmi curmă bucuria, luându-mi copilul de la sân. Copiii sânt legătura de iubire dintre soti: mijloceste, deci pentru mine la Domnul, ca El să ne mângâie cu un copil si să ni-l tină în viată.

Eu făgăduiesc că îl voi creste si educa în frica lui Dumnezeu. Sfinte Antoane, pentru dragostea pe care ai avut-o fată de Pruncul Isus, dobândeste-mi acest har. Iar dacă Dumnezeu a hotărât altfel, usurează-ne, mie si sotului meu traiul, cu haruri deosebite, ca să fim pururi resemnati în vointa lui Dumnezeu si să ne folosim de starea noastră pentru a spori faptele bune în folosul aproapelui. Amin.

Mergi la inceput

Se citeste in fiecare marti, timp de 9 saptamani, aprinzand o lumanare sfintita.

" Sfanta Marta ma indrept plina de incredere catre tine cerandu-ti ajutor. Cred cu tarie ca ma vei asculta in necazul meu si ma vei sprijini cand imi este greu.
Spre a-ti arata recunostinta mea iti fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune.
Te rog cu umilinta sa-mi aduci alinare in tristete si durerile mele.
In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand ai oferit adapost Mantuitorului lumii, in casa ta din Betania, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe Dumnezeu in inimi astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (......)/ se spune dorinta.
Te implor ajutorarea celor aflati in suferinta infrange orice necazuri si greutati precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale.
Tatal nostru. Bucura-te Marie. Slava Tatalui.
De 3 ori:
" Sfanta Marie roaga-te pentru noi."
Bucura-te Marie, cea plina de har, Domnul este cu tine; binecuvantata esti intre femei si binecuvantat este rodul trupului tau Isus.
Amin.

Mergi la inceput