Märitatä si indrägsotitiä de un altul ???!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss spune:

"Chiar daca as vorbi in limbi omenesti si ingeresti, si n-as avea dragoste, sunt o arama sunatoare sau un chimval rasunator.

Si chiar daca as avea darul prorociei si as cunoaste toate tainele si toata stiinta, chiar daca as avea toata credinta incat sa mut si muntii, si n-as avea dragoste, nu sunt nimic.

Si chiar daca mi-as imparti toata averea pentru hrana saracilor, chiar daca mi-as da trupul sa fie ars, si nu as avea dragoste, nu-mi foloseste la nimic.

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu este invidioasa; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie,
nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se aprinde de manie, nu se gandeste la rau,
nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar,
sufera toate, crede toate, nadajduieste toate, rabda toate.

Dragostea nu piere niciodata."

...si as adauga ca e una, niciodata sa nu ne fie teama sa iubim

Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crystinne spune:

Uneori altul(/alta) din afara pare mai deosebit decat cel pe care il ai alaturi... Asta pentru ca viata de zi cu zi impreuna este alta decat cea de iubiti, amanti, etc...
Poate sotul, langa care ai trait atat a devenit plictisitor, lipsit de atentie...etc... dar ce te face sa crezi ca nu se va intampla asta mai tarziu si cu cel pe care il iubesti acum? Oare este iubire? Poti cauta in sufletul tau si sa-ti raspunzi?

Imagineaza-ti cum este cel pe care il iubesti acum in rolul sotului tau, zi de zi, cu probleme, cu suferinte, cu decizii importante de luat... Oare va mai parea asa de pasional si peste 5 ani?

Gabrielle iti doresc multa intelepciune si puterea sa iei decizia corecta... ai nevoie...

Mergi la inceput