PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Ne-am kinuit 2h sa il adormim fara suzeta, o ora eu si una bona, fara succes. Mi-a bagat mainile in oki, gura, ureki, a cantat, plans, vb pe limba lui, zgariat peretii etc...nu a reusit sa adoarma fara suza....il mai las nitel si incerc iar, suza tot nu i-o dau...ce e el capos, da' ce sunt io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

map, nu poti lua ceva homeopat? mie dr mi-a dat la momentul respectiv, i-am zis ca nu pot manca nimic, slabisem, dar pana sa le iau ca se gaseau numai la anumite farmacii, mi-a trecut; cert e ca am evitat orice mancaruri, in afara de supe chioare;
cristina ioana, bafta
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Multumim fetelor pt felicitari ref barbatel dotat din burtica subsemnatei.
Emilia, ecografia am facut-o la Policlinica 10, daca stii (de pe Washington). Tine de Elias, unde o sa nasc eu. Nu as fi vrut sa o fac acolo, ci cu dr Parvu, cu care voi naste, dar el ma chema la Medsana unde ar fi costat 300ron si nu imi mai permit... La policlinica am facut-o gratuit (doar 2D, nu aveam de ce 3D); problema e ca mi-a facut-o medic radiolog, nu ginecolog, dar sa speram ca e ok. Ma duc cu rezultatul la Parvu si om vedea.
Promit sa fiu sincera ref cum e cu 2 copii, sau macar sa scriu numai cand sunt linistita, nu la nervi :))

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

fetelor, help? pot salva un compleude-al fetei de iarna, cumva? este alb si acu am vazut ca s-a patat in galbiu, am incercat sa scot petele, dar nu am reusit;se mai poate face ceva sau il arunc?am vrut sa-l dau unui bebeu ca este f frumos, dar in conditiile astea...

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anasia

cristina ioana, bafta

Abia la 17 a adormit, era lat, ii cadea capul, dar cauta suza. Ufff, parca mi-e si mila de el, ca s-a obisnuit cu suza aia, dar tre'sa scapam de ea ca suntem baieti mari. Sunt o mama oribila ca il kinui asa? Am zis ca daca punem embargou cateva zile poate uita de ea.

Mergi la inceput

Intrebare, tot din ciclul 'mama oribila': vi se intampla sa ridicati vocea la copii ca sa asculte? Ca eu uneori ii zic pe un ton mai dur/ hotarat ceva ce i-am zis deja o data frumos si nu a ascultat. Si cand il vad ca ii tremura buza de jos si vine sa il pup simt ca mor, ma simt atat de vinovata...sunt eu carpa sau copilul meu prea sensibil? sau si voi procedati la fel?

De Nico/Adelapop mai stie cineva ceva? S-o fi operat?

Mergi la inceput

cristina ioana, si io, da fii-mea are tignalul mai mare, cand incepe ....
bysko, ia zi, unde ai optat?

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Ce-mi placeeeeeeeeeee....va invidiez rau de tot..masaje..schiuri...zapada...somnici..
Mistoooooooooo....de tot!
Lasa ca o sa vina si vremea mea..
Bafta cu suze(lui Cipic nu i-a mai trebuit intr-o zi si gata..n-a mai vrut-o!),sanatate bebeilor bolnaviori si viitoarelor mamici!
Naspa..eu cu Cipi n-am avut nici arsuri, nici greturi, nici voma..nimic..nimic!Poate-mi scot parlaeala la urmatoarul...daca o mai fi sa fie!NAspa..
VA sarut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana

Intrebare, tot din ciclul 'mama oribila': vi se intampla sa ridicati vocea la copii ca sa asculte? Ca eu uneori ii zic pe un ton mai dur/ hotarat ceva ce i-am zis deja o data frumos si nu a ascultat. Si cand il vad ca ii tremura buza de jos si vine sa il pup simt ca mor, ma simt atat de vinovata...sunt eu carpa sau copilul meu prea sensibil? sau si voi procedati la fel?

De Nico/Adelapop mai stie cineva ceva? S-o fi operat?

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://community.webshots.com/user/Cristina_Ioana

Stiu exact ce zici cu buza aia de jos...... Mie mi se intampla nu doar sa ridic vocea la Daria, chiar sa tip... Ma scoate din sarite uneori, tip la ea, ea saracuta se sperie si se cuminteste, dar dupa cca 3 secunde imi pare rau de mor si imi vine sa o strang in brate, dar ma abtin ca sa nu o zapacesc de tot.
Ref suzeta, am avut si eu o tentativa, Daria a reactionat relativ bine, adica a adormit f usor, dar pe la 2 noaptea s-a trezit, a inceput sa planga si nu m-am mai inteles cu ea. Dupa aia m-am gandit ca nu prea are rost sa renuntam la suzi pt ca Daria numai la somn o vrea si astept sa se faca un pic mai mare sa inteleaga mai bine ca e inutila. Oricum rau nu ii mai face, dantura vad ca nu a avut de suferit.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Cristina cand vad cat te chinui cu zuzi aia sa il dezveti , imi aduc aminte ca eu ma chinuiam sa il invat cu ea si cu bibele ca el nu vroia decat tzitzi. Eu nu prea am reusit ca suzi o tinea doar cand era stresat de ex. la inceput in magazine la cumparaturi dar in rest o arunca cat colo.
Succes la dezvat!
Sper ca nici bebelinei sa nu ii trebuiasca suzi ca nu stiam ca e asa greu de dezvatat.

Si eu mai tip la al meu da' lui nu ii tremura nimik incepe si rade si topaie mai abitir ca am tipat la el si se duce sau face mai indarjit ce am zis eu ca nu are voie.

Acuma saracutul daca e bolnavior e cam ametit de la pastile si vine si se cuibareste la mine in poala ca sa il alint si sa il iubesc.

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput