PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 13
crissa71 spune:
Katik:sa stii...ai dreptate..nici macar nu m-am gandit de ce e asa de iritat la fundulet..mai ales ca el era la regim!!!Da rau de tot!!Si vorba aia il spal dupa fiecare caca si degeaba!!De la pampersi!!!Mersic de pont!!Libero zici?O sa caut..Sarumana!
anasia spune:
katik, eu sunt multumita de happy, chestia e ca noi n-am fost bolvnavioare, a papat cam la fel, de asta ma intreb cum de a slabit, cel putin Cipi a fost bolnavior, dar recupereaza; ne intoarcem la happy2, ce sa facem;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
crissa71 spune:
Anasia:ia masoara tu fata...poate a luat in inaltime si de-aia!!
A..si era sa uit..Alessia ta bea multe lichide?
de fiecare data uit s-o intreb pe pediatra de faza asta cu lichidele..de ce bea asa de multe..?!
Ca Cipi ar bea multe..poate de foame saracul si umple burta cu apa!!!
Eu si acum cred ca am gresit scotandu-i masa de noapte!!!Sunt sigura ca ar fi mai grasut..ca vad acum cand cere noaptea..adica pe la 4-5 ii dau lapte si efectiv se vede pe el ca-i merge mult mai bine..pupici
Ioana81 spune:
Buna ziua duamne!
Andreea si Emilia multa sanatate. Cel mai nasol e cand sunt bolnaviori micutii. Multi pupici!
Kati zi si la noi cum era fundul? Ca si noi am luat bax nou de pampers si ne-am pricopsit cu o roseata imensa si o piele uscata la fund. Deci sa incerc libero?????
Duamna C nu ma plictisesti cu povesti ca si eu te innebunesc
. Asa deci The One???? Cumparam in weekend sa citesc si eu linistita. Novocalminul e bun. La canini noi asta am mai folosit sa mai treaca durerea. Cate 1/2 supozitor. Si Vla are pb mari cu suzile. Noaptea a re una in gura si 2 in maini le freaca. Si noi dormim belea.
.
Am fost si noi la Ikea si i-am luat lui Vla un postament din care zicea Muuh.Deja l am spalat pe maini la chiuveta si e incantat. Am bagat si un carefour si logic a fost un chin sa urc cu cumparaturile si copilul pana la 3.
Cred ca cumpar sieu un lift ca aia la stiri. Deja ma dispera fimiu asta. A stricat laptopul, nu se mai vede bara de sus, sa nu mai vb de cea de jos. Deh mi-am facut si eu baie si l-am lasat cu tasu, si el l-a pus pe fimiu pe laptopul meu. deh barbatii astia. Ah si telefonul meu il da sa se joace.
ma duc sa ii fac ceva ca ma dispera!!!
pupici!
Ioana si bebe Vladimir
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!
Bysko spune:
Aceeasi chestie am descoperit-o si eu- nu mai bea atatea lichide mai ales noaptea de cand ii dam seara un biberon si 1/2 de lapte, iar noaptea daca da sa se trezeasca sigur ii este foame
Asa ca acum Busra mananca aproape 1 l de lapte de la 8 seara pana a doua zi de dimineata- cam 3 biberoane.Pana acum noaptea termina un biberon cu ceai si tot se invartea in patutz- suferea mititica de foame
Si cu pampersii bine ca m-ati luminat, ca nici eu nu stiam de la ce se irita. Si spuneti ca Libero sunt mai bune? Ca de la Happy s-a iritat.
crissa71 spune:
Am uitat sa va dau raporul..deci cu stafilococul m-am lamurit bustean...pediatra zice ca o sa-l aibe pana la 4-5 ani si poate fi purtator fara sa-i faca nimic...ea oricum nu-mi da tratament pt. el..daca eu vreau sa-i dau e problema mea...iar doctorita de fam zice totusi ca ar trebui tratat..ca e cam nasol..ca ataca globulele rosii(e hemolitic!)..si-i da anemii si ii scade imunitatea organismului!!Si la cea mai mica raceala..poate sa se activeze si sa faca figuri..etc...
Bun...deci ce-o sa fac nu stiu...!
In alta ordine de idei..i-au iesit si spori de candida in gat si astia s-ar putea sa-ui dea episoade diareice..poate ca o simpla badijonare in gurita ar putea fi de-ajuns dar trebuie sa-i repet coprocitograma la care n-am specificat sa-i faca si pt. candica intestinala..i-a facut doar pt. e-coli..salminellla si inca ceva...dar daca are in gat s-ar putea sa aibe si intestinal...
Asa ca fetelor...faceti toate analizele inainte de a da copilului orice tratament...!!!
La noi de ex. giardia a iesit la al 6-7 scaun!!!Iar candida si stafilococul la al 2-3 exdudat!!
Deci va rog..faceti-le analizele...inainte de orice!!!Nu-i tratati asa aiurea!
Hai ca v-am innebunit!
Iar eu am innebunit cu analizele astea!!Daca nu facem azi vaccinul cred ca ma duc totusi cu el sa-i faca si analizele de sange azi...
pupici la toata lumea!
ByskO:felicitari..de mult tot vreu s-o fac!!Nasol cu pediatria sta..uite saptamna trecuta am vorbit cu mama pediatrei noastre..care plangea pe la usi..ca fata ei e o mana de om..si ca tare obosita..ca-i suna telef. in draci...si ca era mult mai bine inainte cand era invatatoare ca n-avea atata raspundere si atat de mult de munca!PUpici..s i tu alegi ce-ti place si ce simti...nu te lua dupa nimeni!
Babee spune:
Pupam si uram sanatate tuturor piersicutelor bolnavioare si putere multa mamicilor
.
Mie mi-e cam rau, astazi am vegetat si am incercat sa dorm dar...Rebecca galagia e la putere, tata nu ii face fata.Are si ea o iritatie la fundulet, presupun ca tot de la scutec, dam cu crema multa si astept sa vad cum va evolua.
Laptopul meu e si el pe duca, displayul s-a bulit nitel si nu se mai inchide.Asa ca...cere altul
.
Nu am chef de nimic si de nimeni, m-as duce in fundul pamantului si acolo as sta un timp
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Ioana81 spune:
Gabriela vreau si in fundul pamantului.![]()
Poate un schi m-ar ajuta, Cristina e tare bine dispusa. Chestia e ca este singurul sport pe care nu l-am exploatat. Cristi schiaza si eu....ma uit
. Nu stiu de ce dar mi-e frica.
Acum fimiu demonteaza rafturile din biblioteca si nu vrea sa se culce.
NU MAI POT!!!!!!!!!
Ioana si bebe Vladimir
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!
katik spune:
pai ce sa va zic de fund: ca a fost rana deschisa de la pampers(le-am luat la rind, mincaruri noi n-a mincat, racit este dar a luat aceleasi medicamente, deci nimik schimbar, doar pampi) in doua puncte, urla saracul de durere
.
m-am dus la pediatra, i-am pus lampa (este o lapmpa cu lumina galbena, nu-i scriu numele ca voi fi trasa de urechi de reclama
) in doua sedinte si s-a cicatrizat, apoi i-am pus alternativ doua creme: una facuta la farmacie, de 40.000, cu lanolina, vaselina si borax (acum nu stiu proportiile ca reteta e la robi in camera si doarme) si una primita din germania, welwda, cu galbenele si oxid de zinc, plus spalat la fiecare schimbat. si s-a vindecat frumos de tot.
la noi a mers libero, acum nu stiu, fiecare cu pielea lui, eventual incercati cu un pachet mai mic si vedeti ce se intimpla.eu alta solutie nu mai am.
babee, ai grija de voi! imi pare rau ca te simti rau! pupam burtik sa-si revina!
crissa, cu stafilococul ala e tare ciudat. el poate sa stea acolo bine mersi si sa nu dea din picioare, nici nu sti ca il ai. si cu candida, iara nu stiu ce sa zic, si ala poate sa stea si sa hiberneze acolo. cumva nu-mi vine sa cred ca necazurile voastre se trag de la astia doi, dar eu nu sunt medic.
bysko, robi nu bea multe lichide deloc, noi laptele il mincam, nu-l bem, nu vrea sa bea din nici un fel de recipient decit din tzitzi, drept urmare laptele il mincam cu linguritza cu cereale, in rest lichide doar cu tziritita.
katik spune:
hi, hi, hi! am un pic liniste, am parcat cupilu' si doarme dus! pina pe la 3 e liniste apoi vine acasa taifunul![]()
si eu vreau in fundul pamintului dar numai seara dupa 6
, pina atunci ma descurc![]()