caut tamplar in bucuresti

caut tamplar in bucuresti | Autor: Arhistefy

Link direct la acest mesaj

Am o mare rugaminte. Am mare nevoie de un dulap de bucatarie baza, lungime 90 cm. Nu gasesc sa cumpar (sunt toate pe dimensiunea de 80 cm) si m-am gandit sa-l comand. Nu am gasit pe nimeni care sa mi-l faca pana in Sarbatori. Daca cunoasteti un tamplar care poate sa faca un asemenea dulap pana in Sarbatori, va rog sa ma ajutati cu un numar de telefon.

Am mare nevoie, chiar stau cu vasele prin sufragerie.

Multumesc imens,

Mihaela

www.bconsulting.3x.ro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Vezi ca la Ikea au diverse dimensiuni. Poti sa faci unul de 60 si unul de 30 cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Mihaela, ce-ai facut pana la urma: ai gasit tamplar sau ai cumparat?
Caut si eu tamplar pt lucrare mica, d-aia intreb.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2007 spune:

Buna Mihaela,

Ma numesc Catalina. Am vazut mesajul tau ptr tamplar. Am un tamplar foarte bun daca mai ai nevoie.

Poti sa-mi dai un mail: catalinasingatin@yahoo.com

O seara cat mai placuta :)
catalina

quote:
Initial creeata de Arhistefy

Am o mare rugaminte. Am mare nevoie de un dulap de bucatarie baza, lungime 90 cm. Nu gasesc sa cumpar (sunt toate pe dimensiunea de 80 cm) si m-am gandit sa-l comand. Nu am gasit pe nimeni care sa mi-l faca pana in Sarbatori. Daca cunoasteti un tamplar care poate sa faca un asemenea dulap pana in Sarbatori, va rog sa ma ajutati cu un numar de telefon.

Am mare nevoie, chiar stau cu vasele prin sufragerie.

Multumesc imens,

Mihaela

La toate gandurile negative pe care le-ai putea avea, Dumnezeu are un raspuns pozitiv pentru tine.

Cu drag,
Mihaela

www.bconsulting.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Din pacate nu am noutati, am dat comanda unei mici fabrici de mobila dar vad ca ma amana in fiecare zi. Si eu tot cu vasele bagate in genti prin bucatarie stau.

Ma batea gandul sa incerc sambata la Ikea, poate gasesc ceva potrivit.

Catalina, iti trimit mail, poate se rezolva asa

www.bconsulting.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alan26 spune:

Buna,
Am o mare rugaminte daca poti te rog da-mi si mie numarul de telefon al tamplarului. Am mare nevoie de un tamplar serios. Vreau sa-mi fac diverse lucruri pe comanda cat mai urgent. I-ti multumesc mult.

Mergi la inceput