Strumfi de iulie-august 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Ca tot veni vorba de voturi: userul nostru comun, cel cu care deschidem capitolele noi, cu cine a votat?

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

nikole scuze, incerc sa incarc si niste filmulete si merge taaare greu, da* ma tin tare, nu abandonez. Cu pilatesul nu voi trisa, ai sa vezi, ca eu oricum fac abdominale de o sapt.

PS Optiunea restart sa traiasca. Gata, se vad pozele, la mine, cel putin.

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

lavinia bine ai revenit. Asteptam sa votezi si tu burticile. Si vrem poze.
valen si eu la fel, am sunat vechi prietene care aveau cont, am intrat si la mamici de iulaug2008, ca ziceam ca le emotionez...
Acum sa vedem. Eu am mers pe poza de la pg 17, ca are voturi multicele. Dar si cele de la 01 se imnultesc. Asta e. Macar sa ne dam silinta. Ca-s ale noastre.

Dupa cum se vede, tot acasa sunt, deci adio si ceai. Si ce chef aveam sa ies!!! Mama a venit abia acum cateva minute. (cred ca a cumparat tot targul). Sotul acum o ora, dar mi-a zis ca are mult de lucru, deci mi-a sugerat ca nu prea e dispus sa stea cu copilul. (cica nu ca nu ar vrea; nici n-am chef sa ma gandesc daca sa-l cred sau nu. Pana una alta e la tv.)Asta e. Ceva mai devreme mi-a venit sa plang, dar acum...Victor doarme, Stefan se joaca cu masinile. Apoi vin baile, pe rand la fiecare, culcatul, tot asa, pe rand. Si uite ca a mai trecut o zi. Va pup pe toate. In we nu cred ca pot sa intru, poate doar sa va citesc asa, putin.

Oana , Stefan si Victor . Si tati

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

buna seara si de la noi! chiar credeati ca azi nu scriu nici un mesaj? ei iaca, ca am scris.

lavi, chiar intrebam de tine.

lunaaaa!!!

am vizionat pozici de superbebei. niste scumpici toti.

eu m-am prins cum o pacalesc pe broscuta sa manance. o adorm/atipesc, atat cat sa nu mai stie de ea, si papa fata.

tot azi a zis un "ata" de am crezut ca nu am auzit bine. asta in timp ce se juca cu fratele meu.

noapte buna si weekend placut.

va pup pe toate

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

nikole merci de linku cu pilatesu. ia sa ma apuc si eu ca m-am cam rablagit!
poze cu noi...
http://picasaweb.google.ro/marius.andrei.munteanu/AltePozeBebe

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Si eu vreau pilates dar luni nu-l duc pe Vlad la gradi (opresc curentul si nu au caldura) si nu stiu daca voi incepe cu voi.
Problema mea e ca stau acasa si maninc cam mult.

Aylin, ma bucur ca ai pacalit pitica.Sper sa-si dea seama ce bun e lapticul de la mami.

Miha ,Andrei al tau parca seamana cu Andrei al meu.Acus,acus vom sarbatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Amethyst

Vreau si eu sa vorbesc cu voooi! Nu stiu ce sa fac sa-mi apara mesajele si aici. Am scris cateva pana acum dar nici unul nu apare

"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."

! Eu una te pot citi... Ce strumfel ne aduci - fetita sau baietel? Si da-ne toate datele pentru listuta de inceput de capitol, ca sa te treaca fetele la catastif.

Sa nu uit: de votat ai votata fotografia de grup a mamicilor de iulie-august 2007? E la pagina 17! Aici: http://www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

amethyst, bine ai venit. nici eu nu am vazut mesajul tau. dar a fost lia pe faza si te-a cules sau sunt eu chioara.

cum zicea si lia, zi-ne de bebele tau, da-ne datele.

nonna, sper sa tina faza.

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

primele 10 mesaje sunt moderate, de aceea nu se vad pana cand nu le aproba un moderator de la sectiunea in care sunt postate

bine ai venit, amethyst!

povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by danis

primele 10 mesaje sunt moderate, de aceea nu se vad pana cand nu le aproba un moderator de la sectiunea in care sunt postate

bine ai venit, amethyst!

povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

Are fata 17 mesaje deja.

Simo mami de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput