Strumfi de iulie-august 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Va multumesc ca mi-ati admirat baietii.asa de mindra n-am mai fost nici nu mai stiu de cind.Andrei inca are ochi albastri dar si Vlad a avut pina la 6 luni si apoi s-au facut caprui.La Andrei va fi la fel.

Sa stiti ca Oana a pus fetele de la Iasi la vot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

multumim frumos pt. aprecieri; oana, la fel spune si Ovidiu despre Sarah, ca are genul de frumusete pe care l-a admirat mereu la o femeie. Eu insa stiu ca indiferent cum vor arata peste ani, el va spune oricum acelasi lucru despre fetele lui, care sunt cele mai cele...stiti ca va ceream acum cateva zile ajutor cu o reteta babeasca de combatut raguseala; sarah abia vorbea si ma temeam sa nu faca vreo complicatie; si cum de ce te temi nu scapi, acum are otita si ia antibiotic ceea ce nu e asa grav, doar ca de ieri a inceput si Ines sa tusesca...si tuseste nene. Tre' sa fie neaparat colega de suferinta cu Arina si sa mearga mereu in tandem, la bine la inteleg, dar la greu...nu vad sensul.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Cred ca, in general, cumnatele au o problema, nu stiu cum altfel sa-i spun. Se pare ca nu se pot stapani sa nu remarce ca noi, astea care de abia am nascut " il facem si pe urmatorul". Eu eram absolut sigura ca o sa zica ceva de burtica mea si chiar i-am zis sotului si in prima zi in care ne-am vazut nu a ratat ocazia. Asa ca, citind ca mai multe au primit acest compliment de la cumnate am ajuns la concluzia ca au ele o problema!

Haideti sa va povestesc faza, oarecum haioasa. Am fost in vizita la bunica mea, strabunica lui Matei. Si la un moment dat, puiul mic a inceput sa fie mai agitat si sa planga. La care bunica-mea : da-i niste miere, sa vezi ce se calmeaza! Nici n-a avut timp sa-mi pice fata ca am sarit cu gura pe ea! Si-a cerut scuze ca daca ea nu stia mai multe asa facea cu copii ei; si de aici a inceput depanarea amintirilor si cum ii linistea ea cu degetul inmuiat in miere sau zahar si tinut la supt si patania cand mama mea, vrand sa-si linisteasca sora a nimerit sarea in loc de zahar. Si se pare ca a functionat. In orice caz, mi-am dat iar seama cat de norocoasa sunt ca am de unde sa ma informez.

fianna Matthew Peter (01.08.2007)
A WORLD WONDER

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Monica, strumful tau este absolut superb, are o poza cel putin(am pierdut-o , dar o caut acusi din nou) in care imi vine sa-i mananc barbiuta.
Si cu mana pe inima iti spun ca onoarea e de partea mea ca albastrel sa aiba un fratior atat de dulce!
sO...il declar pe Andrei, oficial, frate cu albastrel!

Spunea cineva acum cateva pagini in urma, ca am facut toate treaba buna, no...de catae ori ma uit pe pozele voastre imi revin in minte aceste cuvinte...intr-adevar am facut bebei perfecti, acum sa speram ca putem pastra aceasta perfectiune cat mai mult timp posibil!

Referitor la consurs, total de acord cu Jadi.Pe Denisa, care o e gravida si o femeie superba o votasem deja, deci nu o mai pot ajuta.
Am votat si burtica cu fratiorul care e intr-adevar emotinoanta si scapse de retina mea pana acum.

Ce sa zic...sincer imi doresc sa iasa burticile pe primul loc,poza e de revista, sau Denisa.
Mie mi-a placut mult poza de la pag 2 , 24 de saptamani, insa din pacate are puncte putine deci nu cred ca o putem ajuta prea mult.

Indiferent de cine castiga , va spun drept ca multe burtici din concurs m-au emotionat,insa do'nsoara fruntasa m-a cam lasat rece...

Eu de luni ma apuc de pilates, cine se apuca cu mine?
20 min zilnic face diferenta...la sf unei luni , vom observa schimbari in bine, iar dupa 2 luni cei din jur vor vedea diferenta.
Mie mi s-a cam muiat carnea , nu-s de ce...asa ca ma apuc de tonifiere si de mancat.
am gasit si niste filmulete super faine, caut linkul si-l pun ptr cine e interesata.

Nikole,mami lui albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

eu cred ca poza de grup are inca sanseacum lucrez serios la voturi si dupa cum vedeti ati mai acumulat puncte; si nu imi fac noi conturi ci apelez la "cunostintele"de pe forum, adica la membrii vechi. mai contati pe:-vecina-mea care e la serviciu-vara-mea care e la fotbal cu baietii-o prietena care n-a mai intrat de ceva timp si a uitat parola(e in agenda de acasa); si ar mai fi cativa.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Da Valen, am trimis si eu ceva mesaje pe mesenger la prietene care sun membri DC si mai avem ceva voturi deci!Ca meritam, nu de alta...

Mergi la inceput

Monica, uite AICI poza de care ziceam, iti vine sa-l mananci tot tot...

Aici www.videojug.com/film/pilates-the-essentials" target="_blank">PILATES.
Se altfel site-ul mi se pare f interesant, si explicit, merita sa bantuiti pe el.De aici am invatat sa fac masaj lui albastrel "ca la carte" numa ca nu sta cupilasul asta la masat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Saliu!

Nikole ma inscriu si eu la sedintele de pilates. Mersic de link

Azi bebelusa mea a reusit sa se intoarca singurica pe burtica , pana acum ii aratam eu cum se face
Offf, ca dor imi fu de voi, nu gasesc smile pt asta, dar va pup tari dulci, ca di la moldoveni Am neste probleme cu nesimtitul asta de windows, imi da niste erori de ma doare capul, adica imi deschide programe de aiurea, imi inchide ferestre, ce mai trebuie sa "razuiesc" iar calc si tot zic ca ma apuc si n-o mai fac

Noi suntem bine, am facut si vaccinul de 4 luni sapt trecuta, ne cam mananca gingiile, radem ca ne place sa ne auzim, chiuim, mai exersam la tastatura cand ne lasa mami... in rest am o fata cuminte, ptiu, ptiu
Am pus si poze noi la semnatura si acu ma duc sa votez si eu cu Nikole

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Lavi, ne apucam de luni, da?da nu trisezi...si apoi punem poze inainte si dupa!
Da ne-ai cam dus in erooare ca nu-i nici o poza la semnatura, vrusi sa o vad si eu pe tzontzonica ta!
Asteptam pozele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by nikole

Lavi, ne apucam de luni, da?da nu trisezi...si apoi punem poze inainte si dupa!
Da ne-ai cam dus in erooare ca nu-i nici o poza la semnatura, vrusi sa o vad si eu pe tzontzonica ta!
Asteptam pozele .

Nikole, si eeeeu! Vreau de toate - si sa slabesc, si sa tonifiez, si sa modelez etc. Poate ma mobilizez altfel daca am alaturi de cine sa transpir.

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

Mergi la inceput