Inseminare (21)
Raspunsuri - Pagina 9
montytaiana spune:
si eu pot spune acelas lucru
pana acum am facut stimulare cu ovamit si aveam un folicul amarat
luna ata nu am gasit ovamit si am luat closty, si desi am avut tot decat un folicul nu mai e asa prapadit are 21.5mm
ceea ce am observat si eu este ca nu ovulez cu dr
sau chiar daca o fac nu se dezvolta, intr-o luna aveam vreo doi pe dr dar se oprisera la 11 mm
andriushca spune:
multumesc fetelor, sunteti niste inimoase.
o sa merg poimaine iar la eco, dar la Cezara si o sa-i arat rezultatul de azi.
nu stiu ce sa zic cu lunile neovulatorii, eu pana acum aveam ovulatie in fiecare luna, cel putin asa stiu, ca mergeam luna dupa luna la monitorizare si nu s-a intamplat sa nu fie ovulatie. e adevarat, fara stimulare aveam foliculi mai mici, dar erau. unul-doi mai mici, pe un ovar si unul dominant pe dreptul de regula. nu pot sa cred ce mi se intampla.
monty, apropo de ce ziceai, ca nu suntem niciodata multumite, acum regret doar cum eramasta vara, cand eram cat de cat in regula si nici macar nu a trecut asa mult timp. si uite cum au evoluat lucrurile. nici nu am cu ce sa fac inseminare. nu mi s-a mai intamplat asa ceva pana cum.
degeaba trompele sunt ok. s-a uitat Bekir pe poza de la HSG si a zis ca sunt in regula, macar astea. offf
fetelor, daca puteti sa ma ajutati si stiti:
- poate fi confundata o sarcina cu ceva pe uter, un polip, sa zicem, ca nici nu stie ce e ala de fapt?
- cand femeia e insarcinata, mai exista ovulatie (in timpul sarcinii)?
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
luci.eilm spune:
Andriuschca,
nu trebuie sa fii disperata. Te duci la urmatoarea ecografie si vezi ce-i de facut. Ce solutie are, pentru tine, Cezara, cum ii zici tu. Poti sa faci un test de sarcina si totodata, poti sa faci analiza Progesteronului in Z21 (pentru a-ti indica ovulatia). Nu am inteles de unde ideea cu menopauza.
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
montytaiana spune:
andriushca nu stiu ce sa zic dar dr tau de azi mi se pare cam aiurit -sa iti zica ca e ceva-nu stie ce, nu poate sa iti explice, nu am mai auzit asta
dar sa stii ca da cred ca poate fi sarcina daca ai ovulat mai devreme, 
ai facut zilele astea?
ca sa tii daca e deacolo?
Nati spune:
Monty, in ziua a 11 am facut eco, si a doua zi,ziua a 12 am facut inseminarea.
Poze
Animalutele mele
andriushca spune:
luci,
daca fac progesteronul Z 21 imi arata daca am ovulat exact luna asta?
monty, si mie mi s-a parut suspecta atitudinea lui Bekir (nu stiu cat e de buna dr. asta sau ea a vazut ceva ce n-a vazut Cezara altadata sau e ceva nou aparut) cum adica e ceva dar nu stie ce e ca e prea mic-6 mm?
mi-a aratat si pe poza de la eco, uterul si chestia pe care o vede. eu nu vad nimic acolo. dar, ma rog, eu nu ma pricep sa le vad.
cat despre
, da am facut sambata, in Z 11.
.
ncred ca e o prostie treaba cu sarcina, nu are cum. cat de devreme puteam sa ovulez, sa migreze si sa se nideze in uter, ca sa vada Bekir azi, in Z 14? imposibil.
dar eu ma gandeam sa fie sarcina de luna trecuta? dar tot o prostie e, ca trb. sa fie mai mare de 6 mm, nu? sa se vada bine? (facand abstractie de alte indicii ale existentei unei sarcini: lipsa Cm, alte simptome, iar eu am avut CM, etc.)
cred ca o iau razna!
revenind la tine, stai linistita si fi bucuroasa ca esti regula, foliculul e ok, va fi bine!
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
lara20 spune:
ANDRE eu stiu ca nu ai cum sa ovulezi daca esti graviduta!referitor la polip,se vede si la eco???????eu stiam ca se vede la histeroscopie!de resturi de la ciclu chiar nu am mai auzit!in a cata zi ai fost la doctor?eu zic sa nu te stresezi ,exista luni in care nu ovulezi asa ca stai linistita!
te pup!fa un test de sarcina
ioana_p76 spune:
Andreea imi pare tare rau ca nu poti face inseminare luna asta, dar as zice sa nu disperi, e normal sa fie si unele cicluri fara ovulatie, si eu am avut asa intr-o luna cand vroiam sa fac IA pe ciclu natural, am fost la echo si mi-a zis ca n-am ovulat, dar ca e ok, ca intr-un an pot fi cateva cicluri fara ovulatie (2-3)
Si chiar daca ai fi ovulat mai devreme, ar fi trebuit sa vada dr. corpul galben.
Mai ciudat mi se pare ce ti-a gasit in fundul uterului, de 6 mm, si ca nu stie exact ce e. Fa totusi un test de sarcina, mai stii, poate e ceva acolo si nu si-a dat ea seama la echo. Poate, daca e sarcina de luna trecuta, sa aiba mai mult de 6 mm si sa nu fi masurat dr. bine, nici nu poti sa mai ai incredere.
Iar daca e polip sau altceva, chiar daca trebuie sa faci histero, poate e mai bine, ca scapi de el si sunt mai multe sanse sa se prinda bebe.
Astept sa faci test si sa ne spui rezultatul. Ma rog pentru tine sa fie sarcina viabila! 

Ioana
poze cu animalutele mele
poze noi animalutze!
luci.eilm spune:
Andriuschca, da, ca sa indice ovulatia, valorile Progesteronului in Z21 trebuie sa fie in limitele corespunzatoare fazei luteale. Si oricum, o analiza a progesteronului in Z21 ti-ar fi utila si in caz de sarcina pentru a sti medicul cantitatea de progesteron (gelule, injectabil etc.) care sa ti-o recomande pentru sustinere.
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
andriushca spune:
ioana, luci, mersic mult, va pup!

andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS