Inseminare (21)
Raspunsuri - Pagina 4
andriushca spune:
buna dimineata si o saptamana plina de reusite!
luci, kittyke, ma bucur ca ati mai trecut si pe aici. felicitari pt. demararea proiectului bebe prin FIV, mult noroc, sa dea DD sa reusiti din prima!!!
luci, tu unde vei face? ai facut analizele, dosarul, tot? cand va fi?
kIttyke, astept pe pm, daca ai chef, timp si daca poti, sa-mi dai si mie cateva detalii despre FIV-ul la Gynera, cat, cum si in ce fel. mersic anticipat.
cat priveste cum incurajeaza statul natalitatea, eu nu mai raspund la provocari, ca asa ma `nervez si nu-mi trb. asta saptamana asta!
ref. la urarea ta, speram si noi, dar cam greu sa cred ca nu voi ajunge la FIV, hmm.
BAFTA, va pupicesc!
gadaleane, eu nu am folosit asa ceva, doar menogon mi-a fost prescris odata dar nu l-am luat.
sunt trecute pe prima pagina, inclusiv dr. la care au fost si din a cata inseminare au ramas.
succes!
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
lara20 spune:
LUCI multa bafta!sa fie bebe!te rog frumos imi dai si mie un pm cu toate etapele fiv si ce tratament iei,tot!te rog ca in ian-feb vreau sa fac si eu!
maersi!!!!!!!!!! 

r33a spune:
Buna fetelor acum am venit de la inseminare si sunt foarte revoltata ... abia asteptam sa ajung acasa si sa intru sa va povestesc ce am patit azi la Marele Spital Panait Sarbu (fost Giulesti)
Azi dimineata la 8 trebuia sa fiu la departamentul fiv in spital asa k m-am trezit la 6 sa am timp.. sotul a recoltat acasa am ajuns la spital in 40 min. ... traficul ... in fine am dat probele.. mi-a facut o fisa .. am platit 200 ron .. astea o asistenta mii l-a facut dupa care imi da un supozitor si imi spune "caut-o pe Dr Moise sau Moisa si intreab-o cand te duci sa bagi supozitorul" si a plecat .. acum eu de unde doamne iarta-ma sa stiu cine mai e si dr. asta si am iesit din cabinet afara si am intrebat fetele alea care astptau la usa .. mi-a aratar-o o doamna pe vestita dr. Moise sau Moisa cum o chemao ... si m-am dus repede sa vb cu dansa i-am zis k tre sa fac inseminare si tre sa imi izca dansa cand sa imi bag supozitorul .. stiti ce mi-a zis ?? Lasa acum k vb cu o asistenta nu vezi ce te bagi in seama ....
si a plecat .. vai ce m-a enervat nu stiam ce sa fac am stat pana la 10 fara un sfert si vine ea pe hol sa imi spuna dute si bagati acum supozitorul asa in sictir ma duc la baie il bag si mai astept inca vreo 20 de min dupa care ma cheama sa imi faca inseminarea in timp ce ma dezbracam Moise asta ma intreaba " e prima ta inseminare ? " ii zic da " se vede" raspunde ea .. si iesi din cabinet spunandui dr. mele care m-a operat si imi facea si inseminarea .. "hai k eu ies de aici k deja e prea aglomerat si ma imbolnavesc de nervii " a naibii ea .. eram eu ea si dr. dar k sa imi faca mie in ciuda ... in fine in timp ce imi facea inseminarea am intrebato si eu pe dr. mea .. "d-na dr pt. ce am bagat supozitorul k eu daca nu stiu trebuia sa imi zica si mie odata ce stia k sunt la prima mea inseminare " dr. mea imi raspunde "pai u dc nu ai intrebat ... " Ultima pacienta pt. insemarea am fost ultima m-a luat .. k sa vedeti si voi si pe lista aia a lor am vazut k eram trecuta a 3 pacienta ... dar aia de a naibii ce a fost k cik moise asta prepara si
... Da fetelor si asta am patit eu azi .. am intrebato in timp ce ieseam pe dr. ce sanse am sa ramn si mi-a zis k am sanse de 17-18 % .. ii zic de ce asa putin .. pai asa au toate fetele care fac inseminare .. Mi-a dat utrogestan 4 ovule pe zii 2 dim si 2 seara si mi-a zis daca imi vine cm sa ma opresc din tratament .. Oricum daca nu ramn a doua oara nu ma mai duc gata mi-a ajuns .. la nervii mi-a facut ma voi duce la un cabient particular .. dai un ban mai mult dar te baga in seama si nu se comporta cum au facut astea .. de la 8:20 pana acum la 10:15 sa stau si sa astept pt. 5 min cat dureaza inseminarea .. asta chiar e bataie de joc.. nu i-am bagat in buzunar de aia s-a comportat asa cu mine .. trebuia sa ii bag bine dinainte si sa vezi ce frumos se compora dupa aia ... In fine .. Sa de-a Dumnezeu sa raman acum ... Dupa cat timp pot afla daca am ramas sau nu ? Cand sa fac testul ?
Eu Sunt Aici Tu Esti Acolo Cineva Nu E Unde Trebuie
tuchi123 spune:
Buna draga mea ZAFIRA,
Al meu sot a avut 88mil/mil. si mobilitate buna, eu am fost cu probleme, singura trompa slab permeabila si sinechie cervicala dar, datorita faptului ca am facut stimulare din a 3-a zi de CM pana in ziua a 12-a inclusiv dupa care in a 13-a zi am fact pregnyl-ul ca apoi in ziua a 14-a sa-mi faca inseminarea; am sa-ti raspund la intrebare si am sa-ti spun ca am facut inseminarea la Medsana cu Prof. Dr. Ancar Virgiliu care este si medicul meu curant.
Acum in ceea ce te priveste pe tine, depinde de multi factori: nu cantitatea este f. importanta si calitatea, mobilitatea pt. astfel de cazuri, adica inseminari, oricum ideea este sa fi maar tu sanatoasa, iar in czul in care Doamne fereste nu se intampla fericitul eveniment, parerea mea este sa treci direct la FIV, este calea ce-a mai sigura; asta nu inseamna ca nu exista sanse, exista ele minuni, dar sanse!
Te pup
si-ti urez mult noroc, iar in cazul in care te mai pot ajutacu ceva sunt aici de cate ori ai nevoie.
Tuci123
cristiama spune:
Raspunsul meu este pt r33,
asa e, din pacate, la spitalelel de stat. Nu te baga in seama, te trateaza ca pe un obiect, etc.
dar nu asta conteaza, important e sa ramanem insarcinate si sa avem bebeii nostrii mici.
am trecut si eu prin experinta Giulesti, intr-adevar e asa cum spui, chair mai rau. Eu nu am dat spaga ca mi se aprea ca-s pe banda rulanta si era ca si cum aruncam banii in strada!
DAR dupa o asa experienta eu am ramas insarcinata. A meritat toata porcaria aia de acolo.
Acu imi vine sa rad, da cand stateam cu picioarele desfacute, intr-un cabinet de 4mp cu o doctorita, o asistenta si inca doua bagatoare de seama care fumau si mancau bomboane peste picioarele mele mi s-a parut cumplit.
Din pacate am pierdut sarcina de atunci.
Azi voi face alta insemintre la Dacia. E intr-adevar mai bine. Da nu cu mult. Nu te trateaza cine stie ce si staaaaiii pe holuri de te plictisesti.
aurel_cris spune:
R33a sa dea DD sa ramai din prima sa nu mai ai nevoi de
,asa este draga mea la Giulesti cred ca am patit-o cam fiecare dintre noi.Si daca nu ai cotizat iti dai seama ca era prea multa lume in camera.....daca nu ti se face si scarba.Dar sa sti ca eu am patit ca sa nu fiu bagata la timp nici la particular vestita Medsana si mai plateam si 18 milioane lei vechi pt IA.Eram si eu la inceput ca tine si nu prea stiam cum stau lucrurile,dupa aceea am descoperit acest forum.Rezultatul se afla dupa 14 zile la test de urina sau la 12 zile facand test de sange.Multa bafta

26+
luci.eilm spune:
Andriuschca, eu fac FIV-ul la Medlife. Preturile sunt: FIV simplu 4920, FIV + ICSI 5620 si congelarea 1000.
Dosarul - l-a acceptat pe cel facut pentru inseminari. Se va intampla- la jumatatea lui decembrie.![]()
Lara, da-mi te rog o adresa de e-mail si-ti forwardez materialul tiparit primit de la MEDLIFE. Adica etapele procedurii.![]()
Si fetele, va rog frumos nu vorbiti de calitatea serviciilor medicale din Romania. Intrebare- la stat sau la privat nu sunt tot aceeasi? De ce se schimba cand ies pe o usa si intra pe alta?
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
andriushca spune:
luci, mersic de info. scump rau!
cristiama, bafta azi! acolo conditiile sunt mult mai bune si parca nu e totul in graba, pe banda. e adevarat ca se asteapta, dar asta pt ca e foarte multa lume. dar conteaza ca sperma se prepara chiar inainte, nu sta sa zaca f. mult.
r33a, imi pare rau ca ti-ai facut nervi cand trb. sa stai cat mai linistita. dar si in conditiile astea sunt sanse sa ramai, asa ca de acum nu te mai gandi la ce a fost rau, ci spera ca va fi bine!
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
mimi_m spune:
Buna,
R33a, nu trebuie sa te lasi "batuta" atat de usor, sa spui ca daca nu reusesti din prima nu mergi mai departe...
la fel am spus si eu dupa a 5-a nereusita, dar in paralel cu stransul banilor pentru FIV am mers mai departe si ieri, am facut a 13-a IA....(cheltuind intre timp cat inca un FIV) sper ca luna asta sa fie cu noroc si sa scap de acest calvar.
Oricum, sunt optimista iar daca nu reusesc nici acum , anul viitor voi incerca si FIV...
Multa bafta tuturor , si nu disperati...luna decembrie sper ca va fi o luna plina de cadouri pentru noi...
montytaiana spune:
eu una o sa comentez serviciile medicale, cum am facut-o intotdeauna,
nu ma pot abtine, nu mi-e frica de ei, jos cenzura, desi stiu ca la doctor si la popa (ceea ce nu inseamna ca nu am intalnit si oameni din aceasta categorie extraordinari) esti la mana lor nu cotizezi nu vezi servicii.
dupa ce ca platim 9.5 % cas, la un salariu si asa cre nu iti ajunge, platim si procedurile, cand ajungem la usa lor nici daca am fi de pe centura nu am fi tratate asa
si eu am patit cu Moisa la fel prima data
a fost chemata de asistenta sa vb despre sperma si eu am inceput sa ii spun, sa o intreb, nici nu m*a ascultat, si-a scos banii din buzunar si i-a numarat, am plecat plangand, noroc ca am fost sa vb cu ea la eco, asa ca atunci cand am venit sa fac IA am venit blindata si am omenit-o si a fost ok, cat de ok poate ea fi prin natura ei, dar oricum nu se omoara sa te faca sa te simti bine.
a si inca ceva de fiecare data cand primeste bani nu conteaza de la cineunde cum, se opreste ii scoate cu toata lumea de fata si ii numara- no coment,
asa ca andriushca cred ca ar tr sa postam pe prima pag si niste inf"utile " sau experientele noastre sa stie noile aspirante la ce sa se astepte, ca noi am povestit toate la vremea noastra dar cine mai cauta in urma sa citeasca
r33a stai linistita si nu te mai supara, roagate sa fie totul bine, sansele date de dr tau sunt imbucuratoare de obicei rata de reusita e cam 5 max 10%
iar supozitorul nu iti face griji din cauza lui este pentru relaxare, sa nu fie sinuoasa procedura, k?
va pupic
fetele poate imi dati si mie un forward la inf pe care vi le trimite luci, adresa mea de mail este acceasi cu id, adica montytaiana@yahoo.com
ms