Inseminare (21)
Raspunsuri - Pagina 17
luci.eilm spune:
Andriuschca, mie mi se pare situatia sub control.
Azi te duci la eco si vei vedea ce-i de facut luna asta/ luna viitoare. Cat despre testele de ovulatie, am inteles ca sunt controversate
, ca cea mai sigura e ecografia. Desi, dupa cum zice Tuchi mai sus..
Tuchi,
.
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
andriushca spune:
luci,
, sa dea DD sa fie sub control, da eu nu mai inteleg nimic, nici la mine, nici la tuchi. uite ce pateste saraca.
acum sunt mai debusolata, aseara test de ovulatie negativ ca si cel de alaltaseara ( Z 18 si Z 19). deci sa inteleg ca-s defecte rau testele astea? si io ovulez in Z 20-21
?????
si cand aveam teste pozitive (ca fac teste de ov. de mult), sa cred ca de fapt nici nu eram la ov.? atunci nu ma mai mir de ce nu iese bebe. adica si din cauza asta...
tuchi, Doamne prin ce treci si tu... azi esti gravida cu acte in regula, maine si tot asa ...
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
montytaiana spune:
buna
ce cumintele ati fost voi azi
eu nu am putut intra de la servici
dar acum am citit tot ce sa scris (cam putin)
andriushca sincer nici nu mai stiu ce sa zic
parca toate merg deandoaselea
montytaiana spune:
andriushca dar nu ne-ai spus ce valori aveau azi foliculii tai , la eco
mai faci inseminare?
andriushca spune:
fete dragi,
eu nu mai fac inseminare, pentru ca la mine acolo e un haos total. nici dr. nu mai stie ce sa creada si ce sa-mi faca, a zis ca nu a mai vazut asa un organism, ca a mai vazut lipsa de ovulatie, dar nici asa.
sa va fac o mica recapitulare:
- Z 14 : niciun folicul, endometru bun, trilaminar de 11mm, dar teste ovulatie pozitive in Z 14 si Z 15;
- Z 17 : OS 1 F 15 mm; OD 1 F 11 mm; endometru nesistematizat (scazuse la 9 mm)
- AZI Z 20: OS nimic (cel de 15 mm s-a fasait), OD 1 F 15,9 mm si 1 F 11,4 mm; endometru nesistematizat (daca era perioada de ovulatie trb. sa fie trilaminar, dr. a zis ca asa cume el acum e specific fazei luteale, gros, ca si cum mi-ar veni ciclul zilele astea)
+ teste ovulatie negative in Z 18, 19, 20 (dr. mi-a zis sa fac).
Recomandari:
- eventual recoltare progesteron Z 21(maine) sa vedem daca am ovulat luna asta; (nu ma duc ca nu mai are niciun rost)
-pauza pana in februarie, timp in care sa ma gandesc ce facem: laparoscopie* in februarie - martie, urmata de inca 2 inseminari si apoi FIV sau direct 2 inseminari pe ciclu stimulat, ca altfel nu se mai poate.
-in decembrie nu mai avem timp de o inseminare cu stimulare, ca mie ciclul imi va veni in jur de 14 si vin sarbatorile.
-apoi mi-a spus ca nu mai are rost sa cheltui bani aiurea, sa-mi pierd timpul si eu pe al meu si ea pe al ei. (asa s-a exprimat), asa ca m-a trimis sa ma gandesc, mi-a urat "sarbatori fericite", sa ma bucur de ele, sa mai uit de probleme, bla-bla.
*acum despre laparoscopia "mea", faza e asa:
-se pare ca s-a hotarat ca nu-i prea plac nici trompele mele, ca ar putea fi imbunatatite prin laparo;
-sa vada ce e cu ovarele mele si eventual sa le "curete" (sa vada ce sunt chestiile asa-zisi foliculi, ce-mi tot apar, intr-o per. in care nu ar trb sa fie acolo, iar la ovulatie nu)
-sa-mi scoata chistul dermoid de pe OS. (asta chiar e o chestie reala, clara)
Care v-a sa zica nu mai astept nimic de la Mos Craciun, chiar si 'Mos' Andrei s-a suparat pe mine de mi-a adus numai belele cadou, se pare ca nu am fost cuminte anul asta!
Sper ca nu v-am ametit si plictisit.
Va pup dulce pe toate!
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
inna30 spune:
andriushca-o sa fie bine pana la urma, trebuie..asta este , mergem inainte.Tot in martie facem si noi o dubla inseminare ...vreau eu.. pe ciclu stumilat, dupa ce termina sotulica tratamentul..sa vedem daca avem cu ce..poate dd ne va ajuta mai mult, si de martisor sa primim un test pozitiv amandoua...dar si toate fetele care nu au reusit pana acum.Intr-acevar un weekend tare trist..e greu dar din pacate fetelor nu avem nici o putere.
"
Deseori zambetul celui care sufera, e mai dureros decat lacrimile celor care plang".
montytaiana spune:
au ne-ai zapacit de tot
de fapt nu tu
ci organismul tau sau doctorul
eu zic sa mai ceri o a doua opinie
adica a vazut foliculi dar nu erau foliculi si azi au disparut?
oau din categoria no coment
vezi daca nu ai facut baie sau macar nu ai purtat broscutza
scuze ca glumesc dar asa ceva nu am mai auzit
andriushca spune:
monty,
nu am ce opinie sa mai cer...
erau foliculi acolo, nu au disparut. in fine, daca recitesti cu atentie postarea anterioara, intelegi, numai trb. sa vrei.
nu e vorba de scuze, dar azi n-am chef de glume.
si ce-i cu broscutza aia?
sincer, asteptam mai multe de la tine.
ups, am uitat, "confesiunile sufletesti" se fac la celalat subiect.
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
luci.eilm spune:
Andriuschca
- prezentarea ta e foarte sistematizata, evident, aici nu e loc de confesiuni
,
- coroborand situatia de luna asta cu ce ti-a zis dr. Moisa la ultima inseminare, si apropo de timp si bani, si nu inteleg recomandarea pentru inca 2 inseminari,
- nu am inteles de ce asa timp lung de gandire, si ianuarie e in calendar.
Pupici.
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
montytaiana spune:
of andriushca chiar n-am vrut sa te supar
nu am intentionat nicio secunda sa te necajesc
imi pare rau
de broscuta am confundat cu inimioara pe care ti-o recomanda bioenergeticiana sa o porti (iar de broscuta cred ca am citit pe alt undeva ca e un talisman ce poarta noroc pt a dev gravi)
am intrat de la serv cu riscul sa fiu prinsa ca stau pe net numai ca sa iti cer scuze, si sa te rog sa nu ma judeci prea aspru
intradevar ultimul mesaj era mai detaliat
dar din celelalte 2 de mai inainte chiar asa am inteles ca vineri erau foliculii acolo si ieri ( luni)nu mai erau
am sa fiu mai atenta de aici inainte
stiu ce mult doare sa nu poti avea un bebe
chiar nu vreau sa supar pe nimeni, eu tin sincer la fiecare dintre voi
si am ajuns sa va indragesc chiar daca nu va cunosc