Inseminare (21)
Raspunsuri - Pagina 14
zafira spune:
Buna fetelor,
Maine este ziua cea mare, merg sa fac testul.
Bineinteles ca voi achita si taxa de urgenta, ca altfel....
Acu si eu ca omu' , ce valori trebuie sa am ca sa-mi dau seama ca sunt insarcinata?![]()
r33a spune:
Andriushca eu iti recomand sa nu te duci normal ti-a zis sa vii si cu sotul k sa isi fac si ea mai multi bani si sa te prosteasca pe tine kre esti naiva si crezi totul atunci cand e vb de ceva care iti doresti si pe mine m-a prostit cineva in legatura cu Feng-Shui k sa cumpar broaste cu puii in spate sa cumpar 2 pasari si alte chestii care mii le-a impuiat k aduc fertilitate si daca pui un bol cu apa in nu stiu ce colt al casei si in camera respectiva sa ai televizor .. combina.. calculator.. etc in cursul a 1 luna sigur vei avea un copil.. astea sunt niste aberatii ... siguranta un doctor stie de ce ai nevoie si de ce trebuie facut ...
si nu mai crede la ce iti spune una care vrea bani nu care iti vrea binele ... Ce ti-a facut reducere 100.000 daca vii si cu sotul ... ce sarlatanca ... sa te bucure de aia.. In fine deci e bine sa ma doara ovarele .. atunci sunt increzatoare k s-a prins unu cu ochi acum la mine .. Te rog Doamne .. si pt. mine si voi ma voi ruga ... 
Eu Sunt Aici Tu Esti Acolo Cineva Nu E Unde Trebuie
andriushca spune:
nu ma mira reactiile voastre, nici eu nu cred in chestii din astea, dar am zis sa o incerc si pe asta. am colege care s-a dus la ea cu dif. probleme si se simt, cica, mai bine. cum speculeaza unii disperarea oamenilor! oare nu-i bate DD, cu adevarat?
inimioara aia, luci, este foarte cunoscuta. (au colege de ale mele) asa ca nu de la dr. am aflat si nu se pune doar la bikini, ci oriunde te doare, in dreptul ovarelor, la cap daca ai migrene etc. e ceva magnetic. la bikini mi-a zis sa pun pt. problema mea, pt reglarea fctiilor, cica.![]()
dar cred ca dupa cum ati reactionat si cum simteam, deja m-am hoatarat ca nu continui. mai bine ma opresc dupa 70 lei pierduti, nu? ![]()
r33a, stiu si eu prostiile alea, chiar am un "Budda vesel cu haina rosie" (primit cadou) si stiu ca trb. sa-l pun in nu stiu ce colt al dormitorului, iar patul asezat cu fata nu stiu unde. si asa mai departe!
pup
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
inna30 spune:
Andreea..in primul rand eu nu cred in chestii din astea, crede-ma am auzit multe povesti din astea, nu merita...pastreaza banii, vin sarbatorile sau mai bine foloseste-i pt bebe (inseminare)...cunosc, ma rog o colega de-a mea la fel s-a dus la nu stiu ce dr care are un aparat si vede toate bolile de care suferi, o tampenie, i-a luat si 1 mil consultatia si i-a spus niste chestii care oricum le stia(de obicei asa zisi dr in bioenergie zic cam acelasi lucru la toata lumea), bine mai inainte te intreaba ce vrei , ce te supara ca sa stie ce sa-ti spuna..tampenii.Scuza-ma Andreea draga, nu mi-o ua in nume de rau dar eu nu cred in chestiile astea, am auzit foarte multe la cabinet unde lucrez..inselatorii pt bani.Ter pup ...DE MULTE ORI ..MAINE ESTE ZIUA TAAAAAAA SF ANDREI...sa iti aduca noroc si bucurie si bine-inteles un bebe mic care va fi curand..sa te ajute d-zeu.

lara20 spune:
ANDRIUSCHA draga mea nici eu nu cred in astea dar fii atenta ,eu am probleme cu coloana demult,am facut radiografie si mi-a iestit ca vertebrele L(2 VERTEBRE)se taseaza,asta se intampla acum 4 ani!anul tercut am cautat pe internet si am gasit ce reprezinta fiecare vertebra cu probleme si la vertebrele mele parca L3 si L4(nu mai stiu exact) stii ce scria?CA CEI CARE AU PROBLEME CU ACELE VERTEBRE SUFERA DE INFERTILITATE!am ramas masca,nu stiu ce sa zic dar clar e ceva ca nu fac bebe!
acum incerc sa fac bebe pe cale naturala ca sa treaca anul si in ianuarie reiau lupta!merg la fiv
LUCI nu stiu daca mai are rost sa te chinui cu compenasatele pt ca la astea nu se dau!chiar nu inteleg de ce pt ca ar trebui sa beneficiem de tratamente compensate in astfel de cazuri!succes!altfel ce mai faci?
MIRUNA bafta la hsg ia un aulin la tine sa-l ai dupa.
ZAFIRA SA FIE CU OCHI!
andre asteptam sa ne dai de baut virual
la multi ani si Sf.Andrei sa-ti aduca bebei!la multi ani

andriushca spune:
multumesc, fetelor, pt. urari si mai ales pt. sfaturile sanatoase pe care mi le-ati dat, ca io am cam luat-o pe aratura!!
va dau de beut, cum nu, mai putin la gravidutele noastre in curand. si nu numai virtual!!!
va pupicesc
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
ugaena spune:
Salutari la toate fetele, mai mult sau mai putin "incercate" luna aceasta!
La multi ani, Andriushca
, si multa clarviziune iti doresc!
Pupici si de la mine pentru berbecutele mele dragi!
Despre bioenergie- am facut si eu cateva sedinte in urma cu multi ani, nu mi-au rezolvat probleme majore de sanatate , in schimb mi-au netezit fiecare centimetru de piele
.
M-ati pus pe ganduri fetelor cu problemele de coloana. Ca si eu mi le simt tasate mai ales in zona cervicala. Aveti stire de ceva solutii?
Eu ma pregatesc de o escapada la soare si mare pentru o saptamana, cand revin va "claxonez".
Adina.
ioana_p76 spune:
ANDREEA LA MULTI ANI! 

Iti doresc din tot sufletul sa fii sanatoasa, sa ai parte de multe multe bucurii si fericire si in primul rand sa aveti cat de curand un bebe al vostru!
Multi 

si 

pentru tine!
Ref la inimioara magnetica si eu port una ca m-a batut la cap o colega s-o port (mi-a dat-o cateva luni s-o tin) nu cred in ea, dar daca tot o am o port, ca e "moca"
In rest, sunt de acord cu fetele, nu merita sa cheltui atatia bani, nu mi se pare de incredere "energeticiana" asta.
Montytaiana iti tin si eu pumnii sa-ti reuseasca inseminarea!
Doamne Ajuta!
Zafira iti doresc din suflet sa ai parte de un rezultat pozitiv azi la test! Doamne Ajuta!
Tuturor fetelor multi 

Ioana
poze cu animalutele mele
poze noi animalutze!
montytaiana spune:
buna dimineatza
LA MULTI ANI ANDRIUSHCA
si nu numai la multi ani tuturor andreelor si andreilor sau celor care au pe cineva in familie cu acest nume
azi desi ma mai doare capul ma simt mai bine
si sotiorul meu drag ca sa ma mai scoata din starea asta ma va duce azi la munte Yupi
sper sa fie drumul bun, caci vom merge cu masina
in legatura cu IAD sper sa fie bine, sa fi reusit de data asta, incerc sa fiu cat de optimista pot, sa fiu vesela macar acum inainte de rezultat
ceea ce e f imp pt moralul meu e ca de data asta nu mai mi s-a scur nimic dupa inseminare cum pateam de obicei, bine am si fost tare cumintica
zafira te asteptam cu rezultatul de la test
iti tinem pumnii si fii increzatoare

hai cu