Sezatoarea canadiana (73)
Raspunsuri - Pagina 7
CataD spune:
Salutare,
Azi stau acasa, mi-am luat 2 zile libere, o sa am super long weeked!
De pe 3 decembrie imi schimb locul de munca asa ca profit de zilele libere ce-mi mai ramasesera ca sa ma odihnesc putin. Din pacate nu o sa mai am nici un liber de sarbatori:(
Am inceput de dimineata sa citesc din urma, nu ma mai tin de voi cu atata scris!
Am intrat si eu in priza cu Craciunul, nici nu va inchipuiti cate partys o sa am, din primul weekend din decembrie pana la mijlocul lui ianuarie (cand e ziua Laurei) o sa o tinem tot intr-un party!
Asadar o sa am o gramada de cadouri de cumparat, pentru cam 8 copii, plus Laura. Plus de Mos Nicolae, voi ce luati la copilasi atunci?
Laurei stiu ce o sa-i iau unul din cadouri, o camera foto digitala din aia de copii, asta e dorinta ei expresa. Si in rest mai vad eu. De obicei primeste cadouri si de la prieteni, e nebunie mare in grupul nostru!
Plus, anul asta vreau sa-mi schimb decoratiile de brad, in fiecare an a fost rosu, vreau alta culoare!
Nelia, nastere usoara!
Cristina, spor la mutat!
Fetelor din Montreal, spor la intalnire!
Fetelor din Toronto, voi stiti vre-un concert cu colinde de Craciun romanesti? As vrea sa o duc pe Laura, ea e foarte preocupata de muzica romaneasca.
nelia spune:
Fetele, iau ceva de la subiectul Tudorei si va pun si voua, ca m-am prapadit de ris... asta dupa ce aseara era sa nasc din cauza risului, ca venind la ora 10 de la curs, inghetata si obosita total deprimata, mi-am rugat sotul sa gaseasca ceva sa ma inveseleasca... si a gasit, m-a bagat in pat si am citit impreuna Povestea povestilor (a pulei) a lui Ion Creanga!
Legile vietii:
Atunci cind ai nevoie sa descui o usa, cu miinile ocupate de zece pungi mari si grele... cheia se va afla in buzunarul opus miinii pe care cu greu ti-ai eliberat-o. (Legea lui Degeabasuni)
Singura data cind poarta se inchide singura e atunci cind ai lasat
cheile pe dinauntru. (Legea lui Futuipastelemasiidecheie)
Cind ai miinile pline de unsoare incepe sa te gidile nasul... (Legea lui Nasuvreauntura)
Cind ti se pare ca totul merge foarte bine... e pentru ca ai trecut cu vederea ceva important. (Legea imitragpalme)
Daca reusesti sa-ti pastrezi calmul cind toti din jurul tau sint disperati... e pentru ca nu ai priceput pe deplin gravitatea problemei. (Legea lui Incanapicatmoneda)
Problemele nu se creeaza, nici nu se rezolva, ele doar se transforma!. (Legea astanueviata)
Vei ajunge fugind la telefon exact cit sa mai auzi cum cineva inchide receptorul. (Legea lui Ghicicineafost)
Mereu sint doua filme bune pe doua programe diferite la televizor... dar mereu la aceasi ora. (Legea Îsibatjocdenoi)
Probabilitatea de a te pata in timpul mesei creste direct proportional cu necesitatea de a-ti pastra haina curata! (Legea numaiplescai)
Orice corp omenesc scufundat intr-o vana, facind o baie relaxanta cu spuma, face sa sune telefonul! (Legea cinedracusunaloraasta)
Orice corp omenesc asezat pe WC face sa sune soneria de la intrare! (Legea lui nicisamacacinlinistenupot)
Viteza vintului creste direct proportional cu pretul coafurii recent facute! (Legea chelulnuseagita)
Daca, dupa multi ani, te decizi si arunci ceva ce nu ai folosit demult.... Nu vor trece nici trei zile si vei avea absoluta si urgenta nevoie exact de acel obiect! (Legea sa-mibagpiciorul)
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">39+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 6 zile!
Simonna spune:
Cata... mi-o si imaginez pe Laura serioasa la max., tragind poza dupa poza lui Hrusca pe chitara lui... :) Eu m-am defectat complet, de cind o am pe Melissa in dotare - finuta noastra, adica - ma fitii tot la jucarii si hainute de fetite, nici n-am stiut ce faine sint!
Imi pare bine ca ne dai vesti bune, si cu mini vacanta, si cu chefurile si, mai ales, cu schimbat de job!
Sa stii ca noi ne-am organizat un picut, in grupul mic, ca sa zic asa, de prieteni, nu mai luam cadouri toata lumea la toata lumea ci tragem la sorti sau impartim frateste copiii,in sensul: x are 2 copii, y tot doi, cumpara reciproc. z are un copil si m la fel, iar cumpara reciproc! Ca nu se mai putea! Nu numai ca era f. scump sa cumperi la atita amar de plozi, da' alora nici nu le mai pasa cu adevarat de cadouri, erau mult prea multe la un mom. dat.
Rox, am scris ieri o polologhie intreaga despre carduri versus carti cu pokemon si a plecat in neant... Seba ce are? Carti (de citit) sau Carduri? Ca eu vreau carti si copilul vrea carduri si acolo incepe tot bilciul! Buna ideea cu magazinatul impreuna, dar cind? Cum e Seba? trecut temperatura?
Doamnele, eu cred ca ar trebui sa ne intilnim intr-un loc unde nu trebuie sa organizam copiii, noi la popicarii n-am prea fost, da' si de cite ori ne-am dus a fost nevoie de careva sa tina scorul, sa dea cu bila etc etc... Asa e??? Eu vreau sa ma vad cu voi, popice pot sa joc oricind in familie :)
Ana, esti durere cu zapada ta... Momiile mele, Atomix si inca doua, au carat, alaltaieri, cind era putina zapada, tot ce-au prins pe gazonul tuturor vecinilor in spatele casei... si si-au construit un castel... aseara abia am reusit sa-i virim in case...
Pupici acum
S.
carmençita spune:
Salut, fetili cochetili,
zice moldoveanca din mine :)
Oana, daca nu te-ai lamurit inca cu cec-ul, sa opresti plata inseamna ca cec-ul sa fie deja depus in banca, al tau daca s-a ratacit nu trebuie sa iti faci griji, decat in cazul in care, sa zicem cec-ul ajunge intr-un final si tu ai platit prin alta metoda. In cazul asta ai putea, de ex. sa ii ceri destinatarului sa scrie anulat pe el (lucru care nu te costa nimic) si sa ti-l trimita inapoi, pt. orice eventualitate.
In alta ordine de idei, daca tot schimbam informatii si ne ajutam unele pe altele in anumite privinte, as avea si eu nevoie de o adresa pe net, poate stie mai bine lorelaim, sau oricine altcineva. Am inteles ca exista un site, unde poti sa verifici, pe baza N A S -ului, experienta in campul muncii. Va rog daca stiti, spuneti-mi si mie. Merci si sanatate multa la copiii bolnaviori, la gravidute, rabdare si putere.
Carmençita
try spune:
Mey, fi-miu asta mare nu se-agita frate cu zapada. E cam contra pe gustul meu, vroiam sa-l vad si pe el animat si fericit ca a nins afara. A iesit ieri cu mamaie-sa afara si dupa 15 minute el vroia deja in casa, ca e frig ca una, ca alta.
In schimb al mic era o veselie pe el (si sincer nu m-asteptam sa reactioneze in vreun fel decat cu putina curiozitate poate). Dupa ce i-a bagat in casa a stat cu ochii numai pe usa de la backyard sa se uite la zapada si chiuia de zor.
Denisule, multumim. Cum te descurci? ce-ti fac piticutii? Cand incepi serviciul?
Ref la cec, ala va propus doua variante ca nu stia ce intelegei voi prin cec anulat. Adica anulati o plata in sensul ca v-ati razgandit sa mai platiti (fapt care atrage dupa sine o penalizare - de-aia a zis ca se plateste, asta e de fapt stoparea de plata) sau anulati un cec pt ca l-ati pierdut si nu mai gaseste nimeni cecul (fapt care nu aduce penalizare). Ala n-a inteles bine probabil din convorbirea cu voi ce caz se aplica la voi.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
cge spune:
Magdone, multumesc ptr adresa site-ului de jucarii.
Mie imi pica f. bine, ca nu am cu cine lasa copii, ca sa ma duc sa ma intalnesc cu Mosu'.
Tu ai cumparat de la ei pana acum ?
Try, nici Victor nu e super incantat de zapada, mi-a zis ca il enerveaza ca trebuie sa se tot schimbe (la scoala, acasa).
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Magdone spune:
Cristina, aveam de gand sa cumpar dar am gasit jocul respectiv la walmart asa ca nu stiu despre ei nimic, sorry...
Magdone 12+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
nelia spune:
Noua ne place mult zapada, mai putin lui mami in situatia asta, ca neputind sa sar, sa alerg, sa ma joc, inghet pe linga fete. Am stat afara o ora si ceva, acum am intrat in casa cu fetele atit de imbujorate si fericite incit am uitat de frig. Sint imbracata bine pentru iarna, dar cind stai pe loc, tot ingheti. De fapt, problema sint picioarele, ca fiind umflate, nu le pot pune in bocanci si in singurii pantofi sport in care imi intra din tot ce am bineinteles ca mi-a fost frig. Noroc ca in casa e cald si bine si miroase a esenta de brad si a portocale!
Magdone, dar daca nu ai instalatie in centrul tavanului, se poate totusi pune jocul respectiv!?! Ca noi nu avem... Cred ca nu se poate, are dreptate Simona.
Deci, dupa cum vedeti sint aici, n-am nascut... inca!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">39+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 6 zile!
laurajr spune:
Nelia, vad ca te tii tare inc, plimbari, aer curat, foarte bine ! Mai bne ai deschide o bursa a pariurilor pt numele lui bebe, ai scoate si tu un ban de carut si pampersi !
Eu tocmai am incheiat o saptamana de schimb de nopte, inca ma tin bine, chiar daca ieri am venit cu masina acasa mergand ca pisica pe gheata ( adica pe unghii) din motive de ghetush si zapada...dar cred ca la noi a fost ma lejer ca la vo la Montreal .
Maine avem chef mare, taiem motzul la plod asa ca va intreb: trebuie sa cumpar ceva nailor ? Ce sa mai pregatesc in afara de mancare, bautura si tava aferenta de ales ?
Maru, ne vedem sigur, stai sa se stablizeze prograul meu, ca saptamana viitoare sunt 2 nopti si 3 de zi ...La multi ani Lui Andrei, lui Ovidiu si baiatului tau !
Lorelai, nu m-am mai dus la master, am avut noroc ca am pins o pozitie buna pe ind alimentara, e greu tare la inceput ca hartiile difera tare dar nu ma las io !