vreau un BB,dar..probleme,probleme

vreau un BB,dar..probleme,probleme | Autor: marya_d

Link direct la acest mesaj

salut!imi doresc f mult un bb si cred ca lunile urmat o sa incerc sa-l concep dar ma nelinisteste un lucru,poate ma puteti ajuta.
sufar de o gastrita eroziva pe care am tot tratat-o ,disparea o vreme si apoi reaparea..mi-e frica sa nu apara in timpul sarcinii si sa aiba efecte negative..stiti ceva despre asta?
si mai am o problema:balonarea..am incercat cu alimentatia,am fost la medic pt asta dar nu am gasit nici o solutie..poate ma ajutati

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

Marya, eu sufar de ulcer de multi ani, si balonarea face parte din decor dar nu ma descurajez. Am observat ca-mi face foarte bine tinctura de coada soricelului (stopeaza atat arsurile cat si durerile). Iar despre balonare ce sa-ti spun... Oricum in timpul sarcinii suferi si de constipatie si de balonare asa ca... Sa dea Dumnezeu sa fii sanatoasa in rest ca nu-i nimeni supersanatos!
Iti tin pumnii sa-ti vezi visul imlinit cat mai curand!

http://tt.lilypie.com/4RsLp2.png
http://s220.photobucket.com/albums/dd96/gabriela1976/?mediafilter=all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marya_d spune:

gaby,multumesc pt sfaturi.o sa incerc si eu cu coada soricelului si mi-a mai spus cineva ca sucul de cartofi baut dimineata pe stomacul gol actioneza ca un pansament gastric.vreau sa te intreb dc tu ai copii si dc da ,ai avut problema cu stomacul si in timpul sarcinii?am citit ca orice problema de sanatate a mamei afecteaza bebelusul,iar problemele cu stomacul-un organ atat de important ma gandesc ca ar putea dauna
multumesc mult si multa,multa sanatate si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

marya sper sa scapi de problemele cu stomacul..si multa bafta la conceperea bebelului..sa se prinda cat mai repede.

Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marya_d spune:

multumesc Liana!ma rog si eu sa fie asa.
toate cele bune si tie!

Mergi la inceput