Alba Iulia - sa ne intalnim aici! (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mama ce frig e si aici...-2 grade, dar parca e mai mult. am vrut sa spal masina...si le-a inghetat alora apa in tevi.
Oana ai dreptate, tu sti mai bine...dar ca eu nu am experienta....si zau daca am gasit joburi in presa. iar sa merg din poarta in poarta sa intreb...parca nu-mi vine.
Gabbi ma bucur ca esti mai bine...cum ai reusit performanta asta? ai vrut sa te epilezi, sau cum?

si o zi calduroasa in suflete sa aveti.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Buna fetelor
E friggg in continuare. Azi-noapte pe la 1.30 cand am plecat eu acasa de aici erau -7 grade si plinnn de gheata pe jos. Era linsite si vreme numa buna de dat pe ghetus.
Giova de obicei anunturi de angajare in presa sa dau extrem de rar. Insa...daca tot depui cv-uri..ia la rand site-urile publicatiilor si trimte pe adresele de mail CV-ul tau. NU stii nicodata de unde rasare ceva. Oricum, ai terminat jurnalismul si asta e un atuu imens. Majoritatea celor care is in presa...au terminat orice altceva...numai jurnalism nu. La noi....doar un singur om are fac. de jurnalism....restu....no comment. Ce mai face Marco? De ce nazdravanii se mai tine?
Aaaaa...sa nu uit sa va zic! Maine dupa-masa se deschide patinoarul la Alba Iulia, langa Casa de Cultura a Sindicatelor, o sa functinoeze pana in februarie. Asadar...exista locuri faine, numai timp sa avem de ele.
Gabbi imi pare bine ca ne-ai dat vesti. Is tare chinuitoare arsurile. Ceara aia...poate se inmoaie de la crema. Ai fost a medic? Ai grija de tine in continuare.
Ada ce mai e nou pe la voi?
Ioana nu a mai scris.....sau nu am vazut eu?
Va pup, ma intorc la treaba.
Have a nice day!

Nu-i pasa nimanui cat de mult stii decat dupa ce afla cat de mult iti pasa

http://community.webshots.com/user/oanan82

Mergi la inceput

Oana am facultate dar nu am experienta. sper sa conteze asta...dar sunt convinsa ca daca e sa aleaga intre mine si unul cu 3 ani lucrati in presa si fara fac. in domeniu, il alege pe el....oricum voi cauta pe net si voi trimite CV-ul. nu se stie niciodata.
Marco.....face zilnic cate ceva, acum de ex. mananca guma de mestecat. dar azi e un record, e ci ea in gura de 15 min. si nu a inghiti-o.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

M-am uitat pe prognoza. Nu ploua maine la Alba, dar ploua azi...deci tot noroi!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Am iesit la prima zapada: poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Buna fetelor
LA Alba nu ploua...NINGE de-a dreptu....afara ninge linistit....si pe sub zapada e un ghetusss....de abia te tii pe picoare. Asa ca sa veniti pregatite.Revin mai incolo.
VA pup

Nu-i pasa nimanui cat de mult stii decat dupa ce afla cat de mult iti pasa

http://community.webshots.com/user/oanan82

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

la noi ploua si sunt super super super bucuroasa ca d eun an nu am mai vazut ploaie...
fug la scoala cu al mic

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

am fost ieri cu julian la medic pt vizita medicala de 5 ani... sta cam asa:
inaltime: (43 1/3) inch = 110.066667 centimeters
greutate: 38 pounds = 17.2365101 kilograms

inima, ochi, auz, teste de sange, anemie, urina - totul a trecut cu bine...

revin mai tarziu, ma duc sa imi strang masa si sa pun piciu la somn de amiza ca e maraici din cale afara.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

La multi ani tuturor romanilor!!!

am plecat din Tm la ora 13 si am ajuns in Ab la ora 18. am prins de toate: zapasda, ploaie, ninsoare, polei si 2 accidente care ne-au tinut blocati mai mult de o ora. important e ca am ajuns cu bine, Marco s-a bucurat de bunici, verisoare si cadourile primite de mos Nicolae -in anticipo. l-am culcat tarziu, pe la 12, era copt de somn. Clau a iesit cu prietenii, s-a intors la 5 azi dim. Marco a plans mult azi noapte, nu stiu ce a avut...or fi maselutele...nu stiu....si nu am avut nici Calgel.
dim. s-a trezit la ora 8.30 si mi-a cerut lapte. a baut 100 ml, l-am imbracat si l-am trimis sa se joace cu socrella.
Dupa ce l-am trezit si pe petrecaretul familiei, am ancat, si marco a bagat o felie de paine cu unt si am plecat in oras.
...frig...noroi....l-am dat pe trenuelte, am luat steag, si cam atat...parada a inceput acum...dar marco deja . asta dupa ce a papat 3 galuste cu supica.
noi nu mai iesim ca ne-a inghetat toate cele. dupa ce mancam, mergem in mall. si diseara la artificii.
sper sa nu raceasca, ca stranuta putin si tuseste. la ce frig e aici...si la cat vorbeste pe-afara...nu ar fi de mirare. I-am bagat suzeta ca sa taca si sa nu intre aer rece, dar vezi de treaba.fularul nu-l tine pe gura.

_

Mergi la inceput

Si noi am ajuns tot ieri seara intre 17-18, am facut mult pe drum ca se si lucreaza pe anumite portiuni si se circula mai greu. Am fost de dimineata in mall si dupa ce se trezesc copiii mergem la artificii. Ioana, mallul e mic rau si e ciudat dupa ce m-am obisnuit cu iulius, dar e minunat pentru Alba. Am urcat sus la o cafenea si din ce am comandat(eu personal), trei produse la rand (ceva cafele mai speciale) pe care le aveau in meniu am ramas cu buza umflata, ca nu le aveau. N-am mai comandat nik pana urma, de cafea borgia nici vorba.

Mergi la inceput