Alba Iulia - sa ne intalnim aici! (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Gabbi cu intarziere.
oana mersi mult de tot de info. inca nu stiu ce sa fac, ma gadesc...totul depinde de mine, daca vreau sau nu....si e tare greu de decis. sper sa iau decizia buna, oricare ar fi ea.

merg la , ca am avut sedinta pe scara si sunt rupta.
, pe maine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

la multi ani oana, multa sanatate si numai fericire, de ziua numelui...

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Buna fetelor
Azi am o zi lejera...de cand nu am mai prins asa ceva.
Am primit un cadou ....cu intarziere. E o floare interesanta, ca un palmier, se pare ca e "adaptata la mine", adik nu are nevoie de multa apa sau de ngrijiri speciale....la cat stau eu acasa....e perfecta. Sper sa reusesc sa am grija de ea si sa ajunga mare cat mine (ca tare mare sunt 1.60.
Mi-am pus in gand ca diseara sa scoatem bradu din cutie si sa il impodobim.
In rest....cam nimic special.
Giova dupa cum ti-am mai spus....decizia pe care o vei lua sunt sigura ca va fi cea mai buna pt tine si pt voi.
Gabbi mersi mult de tot. Avansezi cu amenajarea?
VA pup si revin mai incolo.

Nu-i pasa nimanui cat de mult stii decat dupa ce afla cat de mult iti pasa

Poze cu noi

Mergi la inceput

nu Oana, nu am avansez... am inca cuti multe in mijlocul la living,, asteapta sa fie mutate in casa cealalta si nu are mike timp sa mearga sa le duca.
La living mai are de terminat o usa pt biblioteca, sa o relacuiasca. Mai are de retminat suportul pt TV si aparatele necesare pt sunet si dvd si ce o mai fi acolo... sa sparga un perete sa pot vedea din birou in living.. defalt sa nu il sparga de tot, sa faca as aca un geam mare pe tot peretele... dar fara geam.. sa il deschida.. uff nu stiu cum sa ma exprim. Dupaia ne trebuie canapea noua ca asta veche o duce la cealalta casa.
Trebuie sa imi aranjeze si biroul sa imi monteze inapoie rafturile pt carti si masa de lucru.
Off off cat mai avem de lucru... la camera de joaca a lui julian trebuie sa montam rafturile pe pereti si la dormitorul lui Julian la fel avem de montat rafturi pe pereti si suportul pt TV./.. dupaia zugravit toata casa, si vopsit tot, schimbat carpetul cu parchet si daca stau si ma uit in jurul meu voi mai gasi lucruri de reparat si modifica.. cum ar fi toate dulapurile din bucatarie sunt albe, as vrea sa le schimb cu unele noi si alta culoare.
ma duc sa duc piciu la scoala.. sorry ca m-am lungit atata... daca ar fi dupa mine as plati pe cineva si in maxim o luna ar face tot ce vreau eu si ar ararta luna si bec dar sotul vrea sa le faca toate singur si cine stie in ce cincinal vor fi gata cum imi doresc eu.
Sa nu mai spun de casa cealalta care trebuie zugravita si vopsita pana ne permitem sa o daramam si sa construim una calumea in locul ei.
pup pe toate

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Buna fetelor
Aveti idee cum functinoneaza chestia cu PayPal si de unde tre sa incep. Ca am citit pe diverse site-uri informatii ce se bat cap in cap. Am nevoie de o chestie de genu asta ca sa imi incarc un cont sa pot suna de pe net in afara tarii si nu numai pt asta.Daca aveti idee sa ma luminati si pe mine. MS
Gabbi ai o droaie de facut cu reamenajarea, dar gandeste-te ce fain o sa fie cand va fi gata..si o vreme buna o sa ai pace....asa ca....spot la treaba.
Giova la voi ce mai e? Marco mai mesteca guma?:P Ziceai ca ti-a venit mobilier in cutii...s-a rezolvat cu el?
Eu de stau inca linistita da de prin martie o sa incepem si noi schimbarile in decor...si o sa fie vai de mine....
pana atunci mai trag chiulul.
Week-end fain sa aveti

Poze cu noi

Mergi la inceput

Se pare ca a fost un week-end linistit.
Am cam lenevit si eu, singura realizare in week-endul asta a fost bradul de Craciun, acum doar mai lipseste iar acum ma pregatesc sufleteste de o noua saptamana agitata.

Una linistita si senina sa aveti voi

Poze cu noi

Mergi la inceput

da chiar m-ati lasat singur aici?
Liniste, liniste si iar liniste....Nu se poate....
Eu va astept

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nu am avut net de vineri.
Oana cu intarziere de ziua numelui.
cu jobul...nu am sunat inca....am atatea in cap, incat nu stiu sincer. aici e mai greu decat la un ziar din Ro, ca trebuie tradus in italiana si dupa fact textul, e mai multa munca....si nu stiu...daca ma descurc. de asta mi-e frica.
Mobilierul a venit, a adus sotul un baiat si l-a montat sambata.
Marco e ok, cam rau si ieri a fost pedepsit, e musai ca de nu si-o ia in cap.
In rest...ne pregatim de sarbatori...alerg dupa cadouri si nu gasesc ce-mi place. asta e daca m-am tot invartit si s-au terminat.

va , fug la decoratul geamurilor.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

buna fetelor, sorry pt absenta...
Am fost plecati din oras si cand am revenint am avut asa de mult de lucru. A ploat si aici in cele din urma si ploaia asta a fost ca mana cereasca la pamantul insetat ... de un an de zile un drop de ploaie nu am mai avut.
Julian cu scoala o duce super, in 14 decembrie trebuie sa mergem la ceremonie a luat premiul pt grupul de kinder la "arta limbilor" adica citeste bine pt ani lor, scrie bine pt ani lui si comunica clar si corect pt ani lui in eng.
In rest bine sanatosi, muncim cu drag si spor si speram ca pana de craciun sa aranjam ce trebuie macar la sufragerie.
si fug sa duc piciu la scoala

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Bine ati revenit!:P
Eu am avut o zi naspa, am senzatia ca ma incearca o oarecare raceala, sunt la pamant cu toate si nu am nici un chef de nimic...si o gramada de treburi de rezolvat pe cap... vreau sa ma bag sub pat si sa ies de acolo cand o veni Mosu'.
Giova ms de urari . Despre treaba cu ziarul... nu o lua asa in tragic. N-ai cum sa nu te descurci. Si nu zic asta din politete. Iar despre partea cu tradusul in italia, stai calma, la orice ziar exista partea de corectura care asta are de facut. Sa vezi la noi ce scriu unii in romaneste. SI mai au fitze si pretentii de seniori editori...si scriu niste alambicaturi fara sens si dezacoarde...de iti plezneste neuronu. Cu atat mai mult la un ziar italian e cineva care se ocupa de treaba asta cu corectitudinea. Incearca sa iti stabilesti prioritatile si cel mai bine incearca ceea ce vrei tu cu adevarat sa faci. Nu mai zii ca nu esti in stare...pacat ca nu esti in Alba sa te pot aduce jumate de ora macar la noi in redactie... si abia apoi sa iti faci o analiza la ce poti si ce nu. Ai facut jurnalismul..stii cum sa iei matza de coada si mai ales esti o tipa infipta si curajoasa, esti desteapta si din cate vad ai capacitate de sinteza...nu bati campii ca mine(uneori). Deci capul sus si...tinta inainte! Multa multa energie cuminte pt Marco si spor la decorat geamuri (sigur sunt cele mai frumoase din toata TM).
Gabbi si felicitari lui Julian. E un kinder istet si frumushel. Apropo...mai vb romaneste la scoala...cand se supara? Cu amenajarea nu te invidiez de loc...e munca nu gluma. Important insa e ce iese la final, satisfactia ca tu ai facut totul. Eu de jumatate de an ma chinui sa imi gasesc o perdea mai deosebita pt dormitor si n-am reusit, asa ca mi-e groaza sa ma gandesc cum o fi in primavara cand ne apucam si noi de renovare... dezastru total.o sa imi iau un concediu prelungittt si o sa ma pun pe treaba ca am vazut ca e foarte practic sa iti zugravesti si redecorezi singur. Spor la treaba in continuare... te sustin de la departare!
Ma duc la somn poate o sa visez macar ca am timp liber, ca in realitate, totul e intr-un ritm nebunesc.
si noapte buna!

Poze cu noi

Mergi la inceput