Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata zuzici,

m-am tot foit azi-noapte in patut, m-am sculat de multe ori, nu prea am reusit sa dorm gandindu-ma la Meda si la Ginger. sper ca totul sa fie ok cu Ginger si sa mai tina puiutii la burtik!

ma indrept si eu acum fara chef .. si deprimata catre serviciu! am mai vazut si cazul acela de la municipial cu bebe sebastian nenorocit de doctorii care au lasat-o pe mamica lui singura .. Doamne cate nenorociri trebuie sa se mai petreaca ca sa se ia masuri??

Doamne ajuta sa fim sanatoase si sa ne tinem, la termen, bebeii sanatosi in brate!!

zuzele burtoase

33+ EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

quote:
Originally posted by irinouka

aurel_cris, ia-ti medicamentele, fii cumintica si incearca, pe cat posoiil, sa nu te gandesti la ce e mai rau. ce i s-a intamplat medei e ingrozitor. ni se poate intampla tuturor celorlalte sau niciuneia dintre noi. asa ca ambitioneaza-te si mobilizeaza-te si fie ca incercarea ei sa te intareasca pe tine si sa iti dea curaj pe mai departe!

pupam

irina 33 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Irina ai dreptate acum m-am mai linistit,intrasem in panica caci si eu am avut aceleasi probleme,sti ca am ajuns si in spital.Si acum mai am contractii dar iau medicamenete si ii multumesc lui DD pt fiecare saptamana care trece.Astazi sunt trista dar relaxata caci stiu ca stresul meu nu-i bun pt bebelusa,sti ma obisnuisem cu toate contractii,stat in pat........dar ieri vestea ma socat.Ai grija de ine si de inngeras
Multa sanatate la toate fetelor sa ne ajute DD sa ajungem cu bine la temen
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Eu sunt in plina curatenie, schimbam usile in casa si nu prea am avut timp sa mai intru, deci nu stiu nimic din urma! Ce s-a intamplat cu Meda si cu Ginger???? Sper ca sunt bine si ele si copilasii

34+ AMR 6 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Ce fac fetele? Noi suntem tare active, dam din picioruse de azi dimineata, parca nici chef de munca nu mai am cand vad cat de jucausa e pitica mea.

Felicia, 27+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

..buna fetelor....
..sunt nespus de trista pentru ce s-a intamplat,din pacate asta e viata (prea cruda uneori)...Meda si Ginger sunt si eu alaturi de voi..si ma rog ca Dumnezeu sa va dea putere ...

Cristina 32+ si bebe Mara Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

quote:
Originally posted by felicia20

Ce fac fetele? Noi suntem tare active, dam din picioruse de azi dimineata, parca nici chef de munca nu mai am cand vad cat de jucausa e pitica mea.

Felicia, 27+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

...se pare ca e ceva in aerul de la cluj.....la fel suntem si noi..foarte active azi de dimineata buna...

Cristina 32+ si bebe Mara Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Eu sunt in plina curatenie, schimbam usile in casa si nu prea am avut timp sa mai intru, deci nu stiu nimic din urma! Ce s-a intamplat cu Meda si cu Ginger???? Sper ca sunt bine si ele si copilasii

34+ AMR 6 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

laurici, bine ca esti ok, eram cam ingrijorate pe aici...
din pacate, meda nu e deloc bine, au aparut probleme mari si a pierdut toti trei bebeii...gasesti mesajul de la ea la "gravidute prin FIV" sau la noi, cu cateva pagini in urma.
iar ginger e in spital cu contractii dar din cate am inteles au reusit sa o stabilzieze, e sub monitorizare. oricum, gemenii ei au 32 de spatamani si, daca ar fi sa se nasca acum, ar avea sanse sa supravietuiasca, bine ingrijiti la neonatologie. sarcina medei era, din pacate, micuta...
asta s-a intamplat. slava cerului ca tu esti bine, ca nu mai dadusei niciun semn si...nu stiam daca s-a intamplat ceva.

pupam

irina 33 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Vai de mine, fetelor, acum am citit si eu....mi s-a ridicat parul pe mine! Meda sa-ti dea Dumnezeu putere sa-ti revii fizic si mai ales psihic si sa o poti lua de la inceput cat de curand Imi pare tare rau, nici nu imi pot aduna gandurile sa mai zic altceva...Ma rog pentru ingerasii tai!
Ginger ne rugam pt tine si pt copilasii tai Doamne ajuta sa fie bine

Imi pare tare rau, dragele mele, ca vad ca v-am speriat cu lipsa mea (Gina, Mary Irinuca) si zau ca ar trebui sa ne straduim sa scriem macar un mesaj pe zi, fiecare, asa incat sa nu ne mai dam emotii una alteia!

34+ AMR 6 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Nu imi vine sa cred!
Meda sa va ajute Dumnezeu sa reusiti sa treceti cat mai usor peste aceasta grea incercare si sa va trimita cat mai curand bebele mult dorit!
Ginger ne rugam pt tine sa iti tii copilasii sanatosi in brate!!!
Doamne cat de dureros este...
Iar incep sa ma stresez si eu cu contractiile mele...in loc sa stau eu acasa frumusel la pat, inca vin la serviciu . De ce? Ma gandesc ca as vrea sa-mi ramana mai mult timp (din cele 126 de zile) dupa nastere sa stau acasa cu bebe...

A venit Bebica!!!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alinuto vrei sa venim toate cu shalpu'? ar trebui sa stai acasa, nu sa vii la serviciu in conditiile in care ai contractii .. eu am mai spus .. comoara din burtik e mai presus de orice!! trebuie sa faci totul pentru ca bebe sa fie bine si sa nu-l pui in pericol! dupa, vedeti voi cum va descurcati .. bebele merita orice sacrificiu!!!

ai mare grija de tine si mai ales de bebeicu!

33+ EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput