Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 20
gugushtiuc spune:
IRINOUKA vad ca ai fost cuminte si ai venit cu vesti bune. Ce dragalash e palugel
. Ce mult mi-am dorit sa-l vad si eu pe bursu' al meu asa portocaliu, dar nesimtita aia de ecografista de fiecare data ma aburea ca nu se poate vedea asa desi stia de fiecare data sa se laude ca asa eco 4D ca al ei nu mai are nimeni. Te pui cu prostul!
GUGU
34+
Alex? 
AMR 6 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
nicole_es spune:
buna seara fetele
noi suntem tare bucuroase ca am fost la eco si suntem ff bine,bebica are 1123g ,azi facem 28 sapt,colul este inchis si are 42.6mm si totul e ok
a fost si tati cu noi si s-a bucurat mult ca nu i-a crescut nimic bebicii intre picioare si a ramas tot fetita
singura problema e ca m-a pus ginecol. la cura si nu-mi mai pot face toate poftele(oricum am cam exagerat)
acum ma duc sa recuperez din urma,ca aveti o viteza....![]()
nicole
28 si
Alesia
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitris
Gatta, mie doctorul meu mi-a dat sa fac testul de toleranta cand a vazut ca am glicemia 91 !! Acum, chiar ma uitam pe analizele pe care le-am facut cand eram gravida cu dimitris si aveam glicemia 92 atunci... si nu am facut niciun diabet si am nascut un copil sanatos !!
Laura29+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Dar esti perfect in limite cu 91 , mie prima data mi-a iesit 115 , apoi 81 si 85 si nu mi-a zis nimik de testul de glucoza...nu stiu ce naiba sa fac , sa ma duc sa-l fac de capu' meu sau sa mai astept pana la urmatorul control peste 2 sapt , cand voi avea si rezultatele la ultimele analize si s-o intreb atunci daca e cazul sa fac testul asta...Atunci voi fi in 35 sapt , mi-e teama sa nu fie prea tarziu.
Mai e o chestie...am o pofta de dulciuri , ceva de groaza...Pana acum nu ma tentau de nicio culoare ,rar cand bagam o bucatzica de ciocolata. Acum dau gata o ciocolata mare in 10 min. si tot as mai manca

33+ cu Sara - Eliza 
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
aurel_cris spune:
quote:
Originally posted by irinouka
gata, am adaugat trei poze la setul "palugel".
poftiti!
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/sets/72157601836694602/
irina33
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
IRINA ce pozici frumoase ai cu bebe,ma bucur ca ai primit vesti bune

25+