Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 17
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Lalastiu ca si nasa mea a avut aceeasi problema cu patutul baietelului ei, daaar...habar nu am cum a rezolvat-o
Cred ca ar tre' sa fie descris klumea in intructiuni, nu?
Guguleai pus nr de tel in contul comun? Ma duc acum sa mai notez din numerele noi din mail-ul nostru
![]()
34+
AMR 6 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
Laurici nu am parola.
GUGU
34+
Alex? 
AMR 6 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
alina023 spune:
Bine v-am regasit zuzici!
Laura D
, multumesc de intrebare. Noi suntem bine. Luca e f bine, i-a trecut conjunctivita. Eu...sunt cam depresiva zilele astea, iar dupa vestea despre Meda, chiar nu-mi mai arde de nimic. Am bicit aseara de zicea sotul meu ca nu am toate tiglele pe casa. Ca daca eu bocesc asa, biata Meda ce mai face? Azi a fost mai bine insa de cate ori am deschis forumul si mai ales cand am citit mesajul ei...iar ma busit plansul. Imi pare tare rau pentru ce a patit...
Gatta
, nu ma mai ajuta neuronul. Stiu sigur ca nu am luat aceiasi marca de epidurala insa nu mai stiu cum se numeste cea pe care am luat-o eu. Cert este ca cea pe care ai luat-o tu nu este cea pe care mi-a spus doctora sa nu cumva sa o iau. Tie ti-a recomandat medicul marca trusei?
Irinouka
, te asteptam cu vesti bune!
Guguleana
, tin pumnii sa gasesti unde sa faci analiza si sa iasa bine.
Fetele, eu sper sa mai intru mai tarziu. Imi sunteti tare dragi si as vorbi cu voi tot timpul....dar trebuie sa ies din borcan 
Alina
36+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica in burtica 
AMR 4 saptamani!!!!
matgravidut spune:
quote:
Originally posted by ramonab
Inca o chestie:despre bagajul de spital, am tot vazut aici liste lungi cu ce avem nevoie, eu l-am intrebat pe doctoru meu ce am voie sa duc la spital si mia zis asa: peria de dinti, pasta de dinti, si papuci de casa, in rest primesc totul de la spital (mentionez e un spital privat),dar vin eu si intreb totusi nu as avea nevoie de mai multe? Chiar asa? sa ma duc numai cu ce mi-a spus el?
Iulia82, tu stii despre ce spital vb, poate poti sa imi spui si tu ceva.32+
http://community.webshots.com/album/561373661vnDxfG
Ramona, si mie mi s-a spus la fel... Dar iti trebuie un bagajel acolo cas a fii sigura. Eu una imi iau cu mine tot ce trebuie.
Mi-am pus capotel si mi-am cumparat o camasa de noapte (scurta si sexy cu access rapid pentru alaptare... mai e si foarte funny... pentru ca re o vacuta pe ea). Imi iau papuci (pe care dupa aia ii arunc... nu de alta da' nu vreau sa duc acasa cine stie ce. Imi iau: periuta, pasta, piaptan, haine de iesit din spital si pentru mine si pentru bebe, dessuri si tampoane. Pentru bebe: Hainite si pampersi si probabil o plapumica.
Cu scaunul de masina vine sotul.
In rest nu stiu ce ar mai trebui.
Eu chiar ma certam cu sotul mai acum vreo 2 zile. Eu am intrat in saptamana 30. Ma doare burtik jos de tot si simt niste intepaturi de numa. Mai ales cand se misca bebitza... dar nu am pregatit nimic pentru spital inca. Iar el sta foarte relaxat... de parca daca mi-a spus doctorul ca o sa nasc in 28 ianuarie... mai devreme nu se poate.
In alta ordine de idei:
cand am implinit 30 de saptamani (luni) am cumparat un costumas pentru bebelina. O sa pun o poza deseara. E prima hainuta ce am cumparat-o. Am vrut sa iau rochita... dar e prea micuta.. si e prea iarna cand nasc... :(
A inceput sa ninga si la Toronto... e zapada inghetata si aluneca foarte rau... Mi-a fost si frica sa cobor pe panta de la garaj azi dimineata. Nu va mai spun cat de stresata am condus sa nu cumva sa intru in careva.
As vrea sa nu mai lucrez din 14 decembrie. Dar trebuie sa intreb la minister cum sunt platita.
Monica-Matz si
Andreea Bianca30 DE SAPTAMANI !!!
Ellenuta spune:
laurici .. 91 glicemia e super ok!!!!! si eu am la fel .. iar dupa glucoza aveam 121 ..
dr a spus ca totul e ok .. io-s mai mancacioasa !!
33+
EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
irinouka spune:
bine v-am regasit!
vestile-s bune.
"baietul a crescut frumos", dupa cum s-a exprimat madam doctor de la eco. si am avut si noroc ca s-a vrut pozat, asa ca au iesit niste 3D-uri haioase foc cu fatzaul lui. acum poate-s eu zuza si gravida si nebuna dar chiar am senzatia ca imi seamana. :-) trec peste asta.
e intors intr-o pozitie care ii e favorabila, are lichid suficient. placenta e gradul 3 de maturare, AVIZ LUI GRATI!!! dar cica nu-i nicio scofala, important e ca lichidul e in cantitate buna si piticania nu are de ce sa aiba probleme. colul are 4 cm si e inchis.
am vazut fatza, putza, femur, humerus, creier, cord, stomac, tot ce trebuia vazut s-a bifat si arata in buna regula.
varsta e de 32 de saptamani si 2 zile iar greutatea, de 2,075 kg. am uitat cat e de lung...ma uit ca vaca in tabelele astea...scrie aici HC: 29,66 cm. asta sa fie?
va pupez, va multumesc de incurajari, si ma duc epuizata de multumire sa imi fac un ceai. revin si o sa adaug poze. am tot timpul din lume pt ca sunt inapoi la munca. :-)))
pup toate zuzoaiele!
irina
33
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by darene
am visat-o pe bunica mea care a murit acum vreo 2 ani,D-zeu s-o ierte.Sper sa nu fie vreun semn,Doamne fereste!Nu e prima oara cand o visez totusi.
Eu stiu, ca atunci cand visezi morti, vine vreme rea, ploi sau ninsori, sau mortul pe care-l visezi "cere" sa-i dai de pomana.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste motanica nostra
34+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 6 SAPTAMANI !!! 
gugushtiuc spune:
mie glicemia de la 28 de saptamani mi-a iesit 84!
GUGU
34+
Alex? 
AMR 6 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
LaLa_20 spune:
offf........am reusit...noi am citit instructiunile in romana si ce credeti?erau raduse aiurea...si cand mi-am aruncat ochii pe alea in engleza,din grreseala...ne-am prins cum se face....yupii...imediat pun si poze sper k vreti sa vedeti....
Cea mai optimista gravidutza!
Laura
29s+
Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
docdecap spune:
buna fetele,
oofff... am intrat aseara si am iesit imediat, mi-a fost tare greu sa citesc despre Meda... azi bine ca am avut treaba si mi-am tinut mintea ocupata, dar azi-noapte am avut numai vise ciudate pana pe la 2 noaptea, cand m-am trezit si am stat treaza pana pe la vreo 4, si apoi din nou vise ciudate pana la 7 dimineata... sunt zombie, ce mai. M-a rugat frumos tati si nu am plans aseara dupa cum imi venea, ca sa nu-i fac rau lui pisoi, ca si-asa am mai avut momente nasoale de viata in sarcina asta (cel mai nasol a coincis cu pierderea lui Kossir, si atunci vestea am primit-o in plin de tot. aproape ca-mi doream sa fac schimb cu ea si sa mi se fi intamplat mie si nu ei, va dati seama in ce hal eram)
vroiam sa scriu si sa raspund mai multor zuze, mai ales celor noi, care au intrat la noi la odisee intr-un moment tare trist...
Uite, mi-am amintit de Lala 20, si patutul pliant. si eu era sa-l arunc pe geam la un moment dat de nervi ca nu ma prind cum se monteaza. adica fundul era plat, dar marginile ramaneau frante in 2, nu stiam sa le rigidizez. daca asta e beleaua, intreaba-ma, Lala, sa nu bat campii degeaba.
va
si aveti grija de voi si de bebeii vostri, cred ca zilele astea nu mai e nevoie de amenintari violente...
Monica 33+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
zeririlouiza spune:
Buna fetelor, intrasem si eu sa vad ce mai faceti ca la serviciu de treaba nu am vazut netul la culoare, vroiam sa va mai povestesc cate ceva sa mai cirtesc cate ceva dar in primele randuri din acest capitol am aflat vestea cu meda si cu copilasii sa-i odihneasca dumnezeu si sa le dea parintilor curaj sa treaca si ssa o ia de la capat ca sigur va fi bine, si ma bucur ca meda are sprijin din partea sotului o pup si ii doresc sanatate si multa putere 

Louiza
31s + Yasmin 
mai avem putin
AMR 09 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Cred ca ar tre' sa fie descris klumea in intructiuni, nu?
AMR 6 saptamani