Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 15
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by gattasalvajequote:
Originally posted by gugushtiuc
Fetelor voi deja stiti cum o sa nasteti, natural sau prin cezariana.
Bursucelul meu are circulara simpla de cordon si dr a spus ca nu-mi recomanda sa nasc natural desi imi doream asta din tot sufletul. Mi-a vorbit si despre cazul micutzului Sebastian nenorocit de dr. Eu nu stiu ce sa zic.
daca o sa fie sa nasc prin cezariana cred ca de Craciun o sa-l tin pe Gugu in brate pt ca vreau sa nasc la un spital privat care de sarbatori nu are program. Sunt putin suparata dar asta e.
GUGU34+
Alex?
AMR 6 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
Gugu , nu stiu ce sa zic , insa chiar dezbateam ieri situatia micutului bolnavior nascut la Municipal cu circulara de cordon si mi-a zis ca poate baga mana in foc ca problemele bebeului se trag din alta parte , ca mai mault ca sigur ca mama nu si-a facut analizele de boli infectioase in cursul sarcinii si ca micutul a contactat ceva de la mama si de-asta are deficientele astea. Mi-a mai zis ca din micutii adusi de ea pe lume , majoritatea au circulara de cordon la nastere si totusi se nasc natural. Acum nu stiu daca mi-a zis asta din spirit de solidaritate cu medicii implicati in caz ( Radoi si Moarcas ) sau daca chiar asa o fi ...33+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
Sper sa nu te supar dar mai bine si-ar baga mana in
decat in foc, pt ca toti se acopera unul pe altul. Parintii copilului au specificat ca au tratat cu seriozitate sarcina si daca e sa nu-si fi facut analizele nu tot vina medicului este ca nu le-a spus sa faca? Ca inteleg ca e vb de un dr bine cotat. Si eu zic ca acesta nu are nici o vina pt ca era in concediu vinovati is cretinii aia care erau de garda si le era lene sa-si miste hoiturile ca sa o supravegheze pe mamica in timpul travaliului. Am avut si eu parte sa cunosc asemenea specimene care numai dr nu se pot numi.Am eu o vorba PE LUMEA CEALALTA O SA FACA DRACII OPERATII PE VIU PE EI

GUGU
34+
Alex? 
AMR 6 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
irinouka spune:
siiiiiiiiiiiii....daca as avea avion, i l-as trimite lu' gugu sa il piloteze in ce oras vrea ea, la ce medic doreste.
poftim!
gata, o iau din loc, pupam!
irina
33
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
creata2008 spune:
Te-asteptam cu vesti excelente!
quote:
Originally posted by irinoukaquote:
Originally posted by Ellenuta
irinuka, tu nu trebuia sa mergi la eco??33+
EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC![]()
la ora 18 e programarea, plec in juma' de ora.
irina33
Rares
Ellenuta spune:
zuzici, bebica mea a inceput sa sughita de zor .. si sa se si zbenguie .. asha mi-e un drag de ea!!
33+
EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
gugushtiuc spune:
IRINOUKA sa vii numai cu vesti bune.
Fetelor multumesc pt sugestii. Marea majoritate stiti ce probleme am avut la inceputul sarcinii. M-au ajutat si dr. dar cred ca totul ii datorez lui DD.
Daca merg in Iasi mare branza nu mai pot face la varsta asta a sarcinii, dar sincera sa fiu nici nu mai stiu ce ar mai fi de facut acum. Eu oricum ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat sa ajung pana aici si sper sa ma ajute si in continuare. Gugu e grasunel, il simt cum zburda prin "garsoniera". Atat as mai vrea sa stiu ca nu e vb de diabet.
Eu as incerca sa nasc si natural insa cand ma gandesc ca Gugu ar trebui sa vina de sarbatori ma intreb ce dr ar sta la fundul meu pe tot parcursul travaliului in perioada aia cand toti sunt cu turba in cap si numai la munca nu le sta gandul. As putea merge la Iasi la spitalul universitar dar cand imi aduc aminte ca acolo si-a pierdut LAURA IOANA fetita din cauza circularei de cordon si a proastei supravegheri mi se taie cheful.
GUGU
34+
Alex? 
AMR 6 SAPTAMANI!!!
Ellenuta spune:
gugule, dar in suceava chiar nu ai unde sa-ti faci testul ptr diabet? daca nu, musai mergi la iasi si fa-l!
33+
EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
gugushtiuc spune:
quote:
gugule, dar in suceava chiar nu ai unde sa-ti faci testul ptr diabet? daca nu, musai mergi la iasi si fa-l!33+
EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC![]()
O scot eu la capat si cu asta, nu ma las.
GUGU
34+
Alex? 
AMR 6 SAPTAMANI!!!
Ellenuta spune:
gugule ..Doamne ajuta sa fie totul bine! curaj ca nu mai e mult! cat despre nasterea ceza sau normal .. trebuie sa faci cum crezi tu ca e mai bine, cum simti tu ..
uite simptomele la diabet ..dar nu e obligatoriu sa le si ai ..
Cele mai frecvente simptome in diabetul gestational sunt setea, mictiuni (urinari) frecvente, senzatie de foame, vedere incetosata. Totusi la majoritatea pacientelor nu exista simptomatologie. Uneori simptomele pot trece neobservate, pentru ca urinarile frecvente si foamea crescuta apar frecvent in timpul sarcinii normale. In cazul in care simptomele sunt prezente, poate fi un indiciu ca diabetul era prezent inca inainte de sarcina.
multa sanatate, gugu!!!!
33+
EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
Ereena spune:
quote:
Originally posted by irinouka
ereena, te-ai bagat la somnic? :-)
irina33
Rares
:-) nu eram la somnic, dar nu prea am avut net azi si acum pe seara a fost dotul la caculator.acum plec sa ma tund si sa imi fac manichiura-pedichiura , am nevoie de rasfat .Vrem vesti cant te intorci de la eco ...........si poze cu bebe Rares
Te pup
30+ 
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
gugushtiuc spune:
quote:
gugule ..Doamne ajuta sa fie totul bine! curaj ca nu mai e mult! cat despre nasterea ceza sau normal .. trebuie sa faci cum crezi tu ca e mai bine, cum simti tu ..
uite simptomele la diabet ..dar nu e obligatoriu sa le si ai ..
Cele mai frecvente simptome in diabetul gestational sunt setea, mictiuni (urinari) frecvente, senzatie de foame, vedere incetosata. Totusi la majoritatea pacientelor nu exista simptomatologie. Uneori simptomele pot trece neobservate, pentru ca urinarile frecvente si foamea crescuta apar frecvent in timpul sarcinii normale. In cazul in care simptomele sunt prezente, poate fi un indiciu ca diabetul era prezent inca inainte de sarcina.
multa sanatate, gugu!!!!33+
EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC![]()
Multumesc. Eu nu prezint nici una dintre aceste simptome. apa beau foarte putina din pacate.
GUGU
34+
Alex? 
AMR 6 SAPTAMANI!!!