Gradinita program prelungit Brasov

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://www.edu.ro/index.php/articles/7066

Anca, ce sa iti spun, doar pe baza a ce ti-au zis 2 mamici despre gradi din Racadau nu ar trebui sa tragi asa concluzii, insa in fine :).

In linkul de mai sus vei gasi exact orele de functionare a gradinitelor de diverse tipuri, in cele de stat cu program prelungit copiii stau 10 ore, si incep la 7 dimineata (stiu sigur asta). Mai scrie ca in cazuri speciale se pot face ajustari (in plus) la program. Tu stii probabil de cazurile astea speciale, insa oficial se termina la 17.

Nicoleta 18 plus si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

despre gradi din racadau am informatii venite pe cai neoficiale sa le zic asa de programul de la gradi pe pe aurora si de pe agriselor spuneam ca e pana pe la 17-18 ca stiu de la mamicile cu pricina cu acre tin legatura si vb ff des cu ele.

Aici in bucuresti imi spusese c anu e nici o problema de program ca pana la 18 pot sa merg sa il iau, e vb de gradi de stat!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Anca, ideea era doar ca Elena nu trebuie sa se duca pe la gradinite cu informatia ca va putea sa isi lase copilul pana la 18, cand programul oficial e pana la 17. Trebuie intrebat, sunt sigura ca nici in Bucuresti nu sepoate peste tot asa ca la voi (la voi o fi fost cererea mare de program prelungit, insa cateva exceptii nu inseamna ca asta se aplica peste tot).

Mergi la inceput

Ar fi interesant de aflat si de la alte mamici ce si cum cu programul asta...

Mergi la inceput