Gradinita program prelungit Brasov

Gradinita program prelungit Brasov | Autor: Ele

Link direct la acest mesaj

Buna!
Sunt nou mutata in Brasov, din Galati si m-ar interesa sa-mi dau fata la o gradinita cu prog prelungit. Fetitza are 3 ani. Noi locuim acuma in Cristian. Daca ma puteti ajuta cu sfaturi si pareri...

Multumesc mult!

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

daca ramai in cristian poate e o gradi acolo daca nu in rasnov sigur exista o gradi cu program prelungit, daca vrei in brasov eu stiu ca e o gradi undeva in bartolomeu, cel mai aproape de voi sa zic asa, si pe Aurora pe langa piata astra si pe strada Berzei si inca una pe langa parcul Stefan cel Mare, in Racadau si parca pe Toamnei in spatele blocurilor, dar daca dai o cautare pe google gradinite brasov sigur gasesti.

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Anca merci mult de ajutor. Nu e pb unde e ca zona ca tot cu masina o aduc. M-ar interesa de ex si pana la ce ora poate sta copilul la ei. Nu am dat-o pana acuma la nici o gradi si n-am idee. In cristian este gradi dar cu program scurt.

Deny..si altii

Mergi la inceput

depinde pe gradinita in general pana la ora 17.30-18.00.
Cel mai bine ar fi sa fie gradinita undeva aproape de serviciul tau, daca imi spui pe unde ai serviciul atunci pot sa iti spun ce gradi sunt pe acolo.

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Din pacate nu stiu o gradi in zona ta, insa vroiam sa o intreb pe Anca unde stie ea gradi cu program pan al 17-18? Te referi la cele de stat?

Nicoleta 18 plus si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Anca eu tocmai imi caut si astept niste raspunsuri. Dar ma gandesc ca un program s-ar putea sa ma duca pana pe la 18.00 si nu as fi sigura ca sotul ar putea sa o ia tot timpul (are delegatii).Acuma depinde de ce o sa imi gasesc si eu dar as vrea intre timp sa o vad familiarizata cu mediul de acolo ca sa stau eu linistita la job.

Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio spune:

Buna,

E o gradi (de stat) cu program prelungit si pe Agriselor, gradinita nr 28, parca; iar pe Lunga (144) e una particulara (de germana, insa), tot cu program prelungit. Tot de germana, parca mai e si pe Carierei. Si tot pe Agriselor mai e o gradi particulara cu engleza intensiv.

Nu-mi mai amintesc nicio alta adresa... :(

Numai bine,
Vio

Mergi la inceput

ce de pe aurora si cea de pe agriselor sigur sunt cu program de 17-18
la cresa era pana la 18 sigur!

programul e cam asa: pana la 17 sunt si educatoarele de la 17-18 sunt doar cu ingrijitoarele!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Anca, una e la cresa, alta e la gradi.
Pe usa la gradi a noastra scrie clar, copiii sau pana la 17. Ca cineva poate sa cada la invoiala cu ingrijitoarea de la grupa... insa programul lor se termina la 18, iar de la 17-18 aerisesc si fac putina curatenie (si acum, sincer vorbind, nu au cum sa faca treaba si sa si supravegheze copiii in timpul asta, unde mai pui ca dau cu aspiratorul si se mai face praf, aerisesc si se face frig...). Programul gradinitelor de stat se termina la 17 (daca nu cumva e camin saptamanal sau exista o altfel de intelegere cu parintii). Alternativa este gradinita particulara.

Nicoleta 18 plus si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Nicoleta gradi de care spui tu cea din racadau e ff stricat asa a fost mereu de gradi de care ti-am spus am informatii de la doua mamici prietene care au copii le gradi respective si sa sti ca asta e programul la toate gradi de stat in bucuresti la gradi de stat unde vroiam sa il duc pe vlad am intrebat si mi-a spus exact acelasi lucru.
La cresa e altfel asa este!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Salut!

eu am avut-o pe dia la gradi si la cresa, stiu ca programul incepea la 7 dimineata si se termina maxim la 17... oricum eu o duceam dupa 8 sau 8.30 dar o luam la 16, pentru ca dupa ora 16.30 incepeau s afaca curatenie...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput