Fetita mea face in aprilie 2 ani si din toamna (mai devreme stiu ca nu mai sunt locuri) as vrea sa o inscriu undeva. M-ar ajuta orice informatie despre o gradi sau cresa particulara sau de stat despre care sa stiti ca este OK.
copiii mei au mers si la cresa si la camin cu program prelungit (7.30 - 17). am fost destul de multumita de ambele.
la cresa nu ii lasa doar in pat, faceau impreuna cu doamnele tot felul de activitati, desenau, invatau scurte poezii/ cantecele, jocuri, le citea povesti, pictau sau modelau plastilina - desigur, cu ajutor. cam la fiecare 2-3 zile aveau afisate la panou 'creatiile' fiecarui copil. cat despre restul, desi erau doar 1 asistenta si vreo 3 ingrijitoare, era foarte curat in clasa, asternuturile in pat erau mereu schimbate, ii ajuta la masa, nu l-am gasit murdar, etc.
la camin, la fel, desi e un camin de stat si nu pot spune ca fac nu stiu cate optionale, tutusi mi se pare ca strictul necesar e rezolvat. cel mare a inceput anul asta scoala si doamna e foarte multumita de cum evolueaza. au facut ca optional engleza, inca de la grupa mica si din gr. mijlocie calculatorul. meniul mi e pare destul de bine facut, si doamnele isi dau silinta fara sa ceara mereu 'atentii'.
totusi, la camin de stat nu cred ca ar primi-o inainte de a implini 3 anisori; poate doar daca optezi pt cele cu program redus. altfel, trebuie sa mearga intai la cresa, pana face 3 ani.
si acum datele de contact:
cresa nr 5 din Craiovei si caminul nr 2 din centru, langa posta veche.
daca vrei alte detalii/ date de contact, spune-mi !
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
Multumesc Anamaria. Auzisem si eu ca este buna cresa nr 2, cu toate ca eu am o problema ca nu termin serviciul astfel incat sa o iau la 17. Da-mi te rog niste date despre cresa sa mi le trec in agenda. Si apropo la cresa au program de iesit afara in curte?