Azoospermie - cap 10 -
Raspunsuri - Pagina 16
nusy spune:
Iyoana: pai..planurile mele suna asa: pe 8 decembrie eco la C-ta ( ca e mai aproape ca distanta) sa vedem daca a disparut " marele" chist(chinezesc) hihihi...Apoi,reinnoiesc niste analize necesare FIV( hormonalele,IGM la toxoplasma si secretia) si pe 10 ianuarie la 12.45 am programare la dr.mea pt. eco de incepere al celui de-al doilea FIV.Sper sa mi se potriveasca socoteala de-acasa cu cea din targ....
Nusy
pisix spune:
anes - ma apuca frica cand ma gandesc la ziua aia ...
felicia uite m-a scos si barbata-miu putin ca eram varza iar cand am venit ...nu mi-a venit sa cred. Suntem super-taaari, multumiiiim !
laura69silk
nusy - scoti bata la o gravida ??? uraaat din partea ta ...
Mama ce plan bine pus la punct !
Marti 4 decembrie - Momentul Adevarului
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
nusy spune:
Pisule..la o gravida, NU!..dar la o gravida neascultatoare...s-ar putea....Ca doar m-a invatat Liana,olteanca,cum se face....
Nusy
Iyoana spune:
Nusy eu iti tin pumnii ca planurile de acasa sa se potriveasca intocmai cu cele...de la spitale / clinici / laboratoare
Ma bucur ca ai un plan asa frumos, sa te ajute Dumnezeu sa fie bine pana la capat!
Pisix ai scos nasucul la iveala, mult mai optimista, daaaa?
pupici!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
pisix spune:
Stirile PisiX FM : am fost in parc si am vazut o multime de mamici cu bebici.
Va anunt ca sezonul toamna-iarna impune o noua moda: carucioare imblanite !
Este un trend foarte popular mai ales in zona Herastrau, unde am mai observat in mare voga: caciulite cu urechi, manusi cu cap de zebra si cizmulitele zornaitoare.
La mamici moda e casual-sport infofolit si genti mari in care sa incapa orice.
Cat despre pisico-geneza ...lucrurile merg mai impins, mai uns ... mai cu soare mai cu ploi (in ochi).
Zilele trec greu si cu prea multe emotii.
Pana data viitoare va doresc spermatozoizi in crestere si optimism asemenea !
Marti 4 decembrie - Momentul Adevarului
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
miki-miki spune:
Pisocul nostru haios. Ce stiri frumoase
Eu nu m-am mai plimbat prin parc de un an si ceva cred.
Am o rugaminte, intra si editeaza ultimul mesaj si da un enter dupa al 3-lea grup de tobosari ca ni se largi pagina
Nusycbun plan. Iti doresc ca la eco sa nu mai vada dr "marele chist chinezesc" si sa-ti dea OK pt FIV-ul noroscos.
Anes am citit ce ai scris tu intr-un mesaj mai vechi ca sotzulache al tau fumeaza . Tutunul afecteaza gigeii. O tigara distruge 25 mg de vitamina C care e f importanta pt fertilitate. Asa ca tb neaparat sa-i dai vitamina C de 1 gr /zi.
Stirile Miki FM Am fost la oncolog cu rezultatul la toate analizele mamei si imi spusa ca totul e OK. Yupiiii! Nu-i dadu nici o pastilutza. Analiza surioarei mele inca nu e gata dar cred ca nu e ceva de ingrijorat.
Miki
La anul pui de-un pui
Simo28 spune:
Buna Miki,
Multumesc mult pentru informatii. O sa incerc sa fac rost de produsele recomandate de tine. Acum am repetat analizele hormonale asteptam rezultatele si cu radiografia hipofizara o sa mergem la dr. Draganescu (endocrinolog). Partea mai trista este aceea ca tratamentul cu Nebido ni l-a prescris domnul dr. Damian, asa ca acum nu mai stiu ce sa facem........sa mai mergem la el sau nu? Cu toate ca si noua ni s-a parut un doctor super. Deci o sa mai voebesc cu sotul meu. Sotul meu a mai fost si la domnul dr. Victor Cauni de la Sanador. Acest doctor stiti cum este? A mai fost cineva la el?
Anesmultumesc mult pentru incurajari, sper ca si sotul tau sa se simta mai bine.
anes spune:
miki stiu ca fumatul dauneaza gigeilor, dar, daca nu se automotiveaza sa renunte, eu nu am ce sa fac. Stiu despre vit C si ia o tableta-doua pe zi deocamdata. Nu stiu ce cantitate este intr-o tableta de vit C (dintr-aia obisnuita, la folie) ca am aruncat cutia (ai idee?).
Faci o munca super obositoare sa recitesti capitolele anterioare si sa sintetizezi informatiile relevante.
Iyoana
pisix se dea Dumnezeu sa ai de acum numai preocupari de astea (carucioare imblanite si caciulite cu urechi)
toate fetele
amzulica spune:
Pisix - mama mea de cate ori visa ca-i vine CM - nu-i mai venea, in plus cele 2 puncte rosii ar putea sa fie cei 2 bebei. Asa ca fi optimista?
Cami
danyalo spune:
Fetelor ... ma primiti si pe mine la voi in club?La oligo' nu mi-am gasit locul...aici pe voi va cunosc...va stiu povestea pe dinafara si-mi sunteti taaare dragi!!!Nu suntem azoo curat ...acolo la o a 2-a strigare mai gasim vreo 10 ametiti dar..ori cu ei ori fara ei..tot pe acolo!
mikishor- daca m-ai chemat eu am venit!... Pb. este ca noi am luat naturiste si nu numai...a progresat f. bine o per. ... apoi cu aceleasi tratamente am inceput sa tindem spre aproape zero!
Tu ce viitor medicamentos ii prevezi sotului meu??? Eu as tinde spre Fiv pe ciclu natural ...dar dupa ce ca va fi un ovocit doar...bietul ametit de gigel nush cata putere o sa aiba!!! Eu observ ca ma reglez super bine cu maca( inovactics) si ceai de cretisoara...am fost stas luna asta cu toate ovarele mele micropoilchistice... am ovulat ca la carte si endo super! Dna dr. Miki...ce zici si pentru mine?? Simt ca am pierdut usor cararea...si bajbai! Imi trec prin minte diverse variante posibile sau imposibile de indeplinire a visului...si mi-este greu in a lua decizia cea mai corecta..mai ales ca eu vreau una, sotul alta,socrii altceva...iar mama si sor'mea saracele nu se baga!!!Si as vrea sa impac pe toata lumea...Cea mai usoara varianta...nu e posibila in cazul nostru( ca noi suntem mai motzate deh...) asa ca raman alte multe variante...As vrea sa o aleg pe cea mai buna!
dany