help! porumbel ranit!
dati-mi un sfat... ce sa-i dau sa-i treaca ? are o lovitura la cap.. nu pare grava , nu-i curge sange.. dar nu mai poate zbura. cred ca si o aripa-i bulita. i-am dat malai si apa.
e bine? ce sa-i mai dau?
s-auzim numai de bine! si
Raspunsuri
ardeiash spune:
ah ce m-am enervat ca nu mi-am asit mesajul.. nu stiam de forumul asta.. sorry .. merci
nu m-ajuta cineva?
andriushca spune:
saracutul, poate ar fi bine sa-l duci la doctor? nici nu stiu ce sa zic, sunt atat de fragile pasarile !
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
roxanal spune:
Buna,
poti sa-i dai seminte de floarea soarelui, grau, porumb, daca este un porumbel adult dar trebuie sa-l urmaresti ca lovitura la cap sa nu fie mai grava, daca nu poate zbura, etc..aripa poti s-o verifici intinzand-o cu grija si sa vezi pe dedesubt... apa sa-i mai dai
nu stiu ce sa-ti mai spun acum..daca vezi ca nu uguie, nu face nimic, e apatic, nu manaca, mergi la un vet cu el..sau da-mi un PM, poate te mai pot ajuta
ardeiash spune:
merci.. acum vad ca e mai bine.. a sarit din cada. cred ca a prins putere daca a mancat.. insa mi-e mila sa -i intind aripa. il astept pe barbati-miu
roxanal spune:
buna, ce mai face porumbelul? a papat ceva? nu trebuie sa-ti fie mila, in sensul ca nu-l ranesti..dar oricum, din moment ce nu poate zbura..e clar ca ceva are..astept vesti ..pup
ardeiash spune:
e bine ... sta acolo linistit. insa mi-a zis cineva ca poate trasmite boli. e adevarat? ca i-am interzis lu fi-miu sa puna mana pe le..
roxanal spune:
Ardeiash, normal ca si porumbelul poate transmite ceva boli..si fiind unul necunoscut, poate ca ai facut bine sa nu-l lasi sa puna mana pe el, insa eu am 34 de ani si am avut toata viata zeci sau sute de porumbei, am crescut cu ei, le-am curatat custile ani de zile, i-am hranit, etc..si n-am nimic legat de porumbei(sau de la ei)...o sa-l intreb pe taica-meu ce boli poate transmite la copii
te-ai uitat la aripa lui? mananca?ce face?
pupici
ardeiash spune:
acum e mai bine .. avea o sarmulita fina, litza , in picioruse si era tare murdar... i-a scos-o barbati-miu, l-a spalatm l-a uscat cu feonu.. si acum merge bine,, mananca ,bea apa , insa nu zboara