help! porumbel ranit!

help! porumbel ranit! | Autor: ardeiash

Link direct la acest mesaj

dati-mi un sfat... ce sa-i dau sa-i treaca ? are o lovitura la cap.. nu pare grava , nu-i curge sange.. dar nu mai poate zbura. cred ca si o aripa-i bulita. i-am dat malai si apa.
e bine? ce sa-i mai dau?

s-auzim numai de bine! si

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ah ce m-am enervat ca nu mi-am asit mesajul.. nu stiam de forumul asta.. sorry .. merci

nu m-ajuta cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

saracutul, poate ar fi bine sa-l duci la doctor? nici nu stiu ce sa zic, sunt atat de fragile pasarile !

andreea

ZOZOLINA

COUNTING THE DAYS

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Buna,
poti sa-i dai seminte de floarea soarelui, grau, porumb, daca este un porumbel adult dar trebuie sa-l urmaresti ca lovitura la cap sa nu fie mai grava, daca nu poate zbura, etc..aripa poti s-o verifici intinzand-o cu grija si sa vezi pe dedesubt... apa sa-i mai dai
nu stiu ce sa-ti mai spun acum..daca vezi ca nu uguie, nu face nimic, e apatic, nu manaca, mergi la un vet cu el..sau da-mi un PM, poate te mai pot ajuta

Mergi la inceput

merci.. acum vad ca e mai bine.. a sarit din cada. cred ca a prins putere daca a mancat.. insa mi-e mila sa -i intind aripa. il astept pe barbati-miu

Mergi la inceput

buna, ce mai face porumbelul? a papat ceva? nu trebuie sa-ti fie mila, in sensul ca nu-l ranesti..dar oricum, din moment ce nu poate zbura..e clar ca ceva are..astept vesti ..pup

Mergi la inceput

e bine ... sta acolo linistit. insa mi-a zis cineva ca poate trasmite boli. e adevarat? ca i-am interzis lu fi-miu sa puna mana pe le..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Fa-l la tigaie cu un sos dulce de rosii. trebuie fiert mai mult decit puiiul.
(glumesc)

Mergi la inceput

e no.. eu chiar am crezut!

(glumesc)

Mergi la inceput

Ardeiash, normal ca si porumbelul poate transmite ceva boli..si fiind unul necunoscut, poate ca ai facut bine sa nu-l lasi sa puna mana pe el, insa eu am 34 de ani si am avut toata viata zeci sau sute de porumbei, am crescut cu ei, le-am curatat custile ani de zile, i-am hranit, etc..si n-am nimic legat de porumbei(sau de la ei)...o sa-l intreb pe taica-meu ce boli poate transmite la copii
te-ai uitat la aripa lui? mananca?ce face?
pupici

Mergi la inceput

acum e mai bine .. avea o sarmulita fina, litza , in picioruse si era tare murdar... i-a scos-o barbati-miu, l-a spalatm l-a uscat cu feonu.. si acum merge bine,, mananca ,bea apa , insa nu zboara

Mergi la inceput