Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 4

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

O sa mearga RalMar,ai sa vezi!!!Luna aceasta va fi cu noroc!Se apropie Craciunul si de Craciun se intampla miracole!Iar tu vei trai miracolul!!!Sa nu-ti pierzi speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

Carmenliza,

de ce zici ca nu e ovulatie la tine? s-a vazut la ecografie..sau ce?

stii de ce intreb...luna asta, cat am facut stimulare ..am fost la eco in Z10 si Z12 dar nu am mai fost ca sa se confirme ovulatia ...
eu am facut pregnyl in Z14 iar in Z15, Z16 testul de ovulatie a indicat pozitiv (am mai scris de el ..un fel de ruj care analizeaza saliva si indica daca ovulezi sau nu - ovulatie e cand, uitandu-te prin microscopul rujului, arata ca niste fulgi de zapada)

poate luna viitoare de stimulare ar trebui sa monitorizez prin eco atat perioada de dinainte de ovulatie (cat fac stimularea cu clostilbegyt) pt a vedea dimensiune folicul si endometru, cat si exact ziua/zilele cand am ovulatie

iar pentru partea de prestare cu sotul ... o sa razi dar am ajus sa recurg la toate cliseele de filme sexi pt a alunga plictiseala ... din moment ce trebuie sa o facem uneori la comanda ..
de ex : mult ulei de corp, frisca, ciocolata, gheata ... toate prostiile ..doar doar uitam ca o facem la comanda in ziua de ovulatie ...

Iar cu tipele care raman insarcinate si renunta la copii ..e treaba lor ...si eu am facut avort la cerere mai demult ... asa am simtit atunci..nu eram pregatita ...
sunt unele care raman gravide imediat.. le trebuie doar o luna ... am 3 prietene care au ramas imediat..asta e ...

eu, dupa un an de incercari, sunt optimista..
se va intampla intr-un fel sau altul. nu ma mai grabesc.

http://tt.lilypie.com/M6TUp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Ce mai fac fetele? Eu ma pregatesc, de maine incep iar ova-mit, si este si ultima incercare. Mie mi-au spus mai multi dr. ca ova-mit e mai bun decat closti, dar eu nu ma pot pronunta inca. Cand am facut stimularea cu closti nu au avut efecte secundare, dar la ova-mit parca sunt beata. Cred ca de data asta le voi lua seara, sa pot face si eu fata la servici. Toate pastilele pentru stimulare subtiaza endometrul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Buna seara fetele,
am si eu nevoie de ajutorul vostru, am luat rezultatele la unele analize si-s putin in ceata
Toxoplasmoza am asa:
IgM= 0,12 iu/ml
valori normale:
SR<=0,499= NEGATIV
SR>=0,600=POZITIV
0,500-0,599=ECHIVOC

IgG= 0 iu/ml

Rubeola
Rubeola Ac. IgG= 49,60 Ul/mL

Valori normale:
<5 negativ
5-10 echivoc
>=10 pozitiv
Rubeola Ac.IgM= 0,26 Ul/mL
Valori normale:
>0,800=pozitiv
<0,600=negativ
0,600-0,799 echivoc

Cytomegalovirus IgG= 60,70 Au/ml
Valori normale:
>15 =pozitiv
<15 negativ

Cytomegalovirus IgM= 0,34
Valori normale:
<0,400 negativ
0,400-0,500 echivoc
>0,500 pozitiv

Eu inteleg de aici ca nu am toxoplasmoza si nici nu am avut, ca am avut rubeola si am anticorpi si la fel am avut si cytomegalovirus.
Voi intelegeti acelasi lucru?:)

pupici si o seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Leonardo2007,faci foarte bine recurgand la toate "accesoriile" acelea.Nu numi tu ai problema asta,cred ca toate o avem.Sexul la comanda!Noroc ca avem soti care isi doresc bebei la fel de mult ca si noi si nu comenteaza foarte mult...Dar din pacate,ne transformam in masini de facut sex farasa ne dam seama.Asa ca dulcegariile la care apelezi sunt bine venite!
Elaa,nu cred ca cytomegalovirusul se poate vindeca din senin.Iti amintesti sa fi fost diagnosticata cu asa ceva?Eu am o colega care a avut si s-a imunizat abia dupa 6 luni de tratament.Asa ca e imposibil sa te fi vindecat de el fara sa fi stiut ca l-ai avut si fara tratamentul specific.Cat despre valorile acelea,habar nu am cum se interpreteaza...

Mergi la inceput

aelin, eu stiu ca se vindeca de la sine, mai am doua colege care au bebei si au depistat cand erau insarcinata ca au IgG-ul pozitiv ca si mine, numai ca partea proasta e ca daca sistemul imunitar slabeste atunci se poate reactiva si virusul, oricum astazi am sa sun medicul gineco si ma lamureste el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

elaa nu ai de ce sa-ti faci probleme in legatura cu citomegalovirusul. Si la mine a iesit la fel, si dr. a zis ca daca l-am avut e foarte bine, inseamna ca am anticorpi in organism si nu-l mai pot face iar. Si eu l-am depistat tot intamplator, dar stiu in ce perioada l-am facut, ca-mi facusem o serie de analize care iesisera foarte proaste, dar nu stiam de ce si nici nu am avut atunci timp sa stau sa aflu cauza, si nu am facut nici un tratament, s-a vindecat de la sine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta76 spune:

Elaa, nu-ti face probleme si eu am avut la fel cand mi-am facut analizele la prima sarcina si medicul mi-a zis ca e in regula.

Mergi la inceput

va multumesc ptr. raspunsuri, deci bebe poate veni fara probleme:)), chiar stau si ma gandesc ce o sa-mi mai dea de facut medicul, ca am facut dozari hormonale, am facut papa nicolau, am facut clamydia, toxo, citomegalo si rubeolla, am facut HSG, am facut spermograma, am facut monitorizare si ovulez si cu si fara stimulare.....ce anume mai trebuie sa fac ptr. a avea si eu un bebe al meu?......grea intrebare, cred ca asta ma macina f tare, toate-s bune dar nu se intampla,
pupici si o saptamana cat mai buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta76 spune:

Elaa,nu dispera, stiu ca e greu dar trebuie sa avem speranta.Stiu pe cineva care ani de zile a incercat si nu ramanea dar nici probleme nu i se descopereau si pana la urma a facut insamantare artificiala si a reusit.

Mergi la inceput