Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 4
Raspunsuri - Pagina 17
leonardo2007 spune:
RalMar, eu luna trecuta am luat utrogestan (in a doua parte a lunii) si a dus la o dereglare de CM de vreo 9-10 zile. Am luat utrogestan (fara clostilbegyt) pt ca aveam reteta de la doctor doar pe la Z12 ..deci prea tarziu luna aia pt stimulare ..
sper ca luna asta (Noiembrie) (am facut si clostilbegyt si acum sunt inca pe utrogestan) sa nu mai fie dereglare. oricum doctorul mi-a zis sa-l anunt daca intarzie CM si totusi nu e sarcina.
deci te inteleg perfect ...cand iti intarzie CM si totusi testul (testele) e tot negativ ... e tare frustrant ...
mult noroc!
http://tt.lilypie.com/M6TUp2.png
bobitamica spune:
VA multumesc mult fetelor!!
O sa fie si la voi ion curand...Ioana,RalMAr va astept de Craciun cu vesti bune!!!
chiar aiurea sa va intarzie atat de mult...ce difera si efectele astea...eu m-am dereglat in sensul ca mi-a venit prea devreme...
Oricum sunt sigura ca o sa se intample...
La odisee,e nebunie ...sunt atat de multe fete...scriu intr-un ritm ametitor..cam la 2 zile se incepe capitol nou...nu pot sa tin pasul cu ele...am postat si eu de 3 ori si parca au navalit si mai multe ...
RalMar spune:
bobitamica, speram sa ajungem si noi la odisee cat mai repede sa-ti tinem companie! ![]()
Eu deja mi-am facut planuri, in seara asta ma duc la dr. sa vad ce program are si daca nu-mi vine nici maine, maine seara ma si duc la control sa-mi programez HSG sper in decembrie, nu ianuarie.
aerlilian spune:
Bobitamica ,sa te bucuri de minunea pe care o traiesti si sa fiti sanatosi si tu si puiul tau.Daca nu mai e loc la odisee,ramai aici si incurajaza-ne pe noi...
RalMar ,bafta multa la medic si sa ne tii la curent.Poate ca e bebe mic si de-aia nu mai vine CM.Sau stii sigur ca nu are cum?
ioanara23 spune:
3 far' un sfert si nici un semn! m-o luat greatza si ametzeala cu asteptarea rushilor astora nesuferiti! domle' can nu-i astepti TE INVADEAZA!, cand vrei sa vie....UNDE UMBLA BRE????
ralu da sa intri neaparat sa ne zici si noua ce ti-a zis nenea doctoru! 

ioana
http://tt.lilypie.com/h5Rkp3.png
RalMar spune:
Sper sa nu-mi vina maine, ca maine am de gand sa merg la control. In seara asta merg doar sa ma programez. Din cate am inteles eu, dr. asta e cam plictisit de viata, si tot amana programarile pentru HSG. Am o prietena pe care o tot duce cu zaharelul de 6 luni ca-i face HSG si saraca fata nu a reusit nici acum. Oricum eu sunt foarte hotarata, nu ma intereseaza ca e dr. plictisit, ma duc cu tot dosarelul de analize sa-mi faca programarea cel tarziu in ianuarie, nu mai pierd vreme si ca asta.
RalMar spune:
Sigur nu mai am ce sa va spun de la dr. Au inceput crampele alea nasoale, deci in cateva ore sigur vine. Pe de o parte e mai bine ca vine la noapte, ca am o petrecere sambata si scap pana atunci de dureri. Iar trebuie sa-mi schimb planurile

Cocolyso spune:
Ralmar iti recomand Medlife, dr.Silviu Predoi.
Eu am facut primul hsg la spitalul Cantacuzino, a fost urat....iar al doilea l-am facut in noiembrie 2007 la Medife, civilizat, curat, dr e super ok, costa 320 ron ( investigatie, cazare civilizata, pt ca stai vreo ora dupa aceea in patuc, intrepretare rezultat).
Iti doresc succes.
http://tt.lilypie.com/gnB1p3.png octombrie 2006
RalMar spune:
Normal ca mi-a venit aseara.
Daca nu-mi faceam planuri sa merg la dr. nu-mi venea, dar asa, a venit doar sa-mi strice planurile! Acum, ma pregatesc sa o iau de la capat iar, mai fac o luna stimulare. Iar incepe asteptarea, toata luna o sa ma gandesc doar la: Z5 (incep stimularea), Z14 (ovulez), Z26 (fac test de sarcina), Z28 (vine CM).