Mamici de Martie-Aprilie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

fetele, mi-am adus aminte de ceva. daca va intereseaza carti on line, am un site pretios!!!!
http://80.69.83.61/digibook/index.php
Utilizatorul: digibook
Parola: cartionline

alexutza 4 ani si 19 sapt.si ceva
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

si inca unul:
http://www.globusz.com/Roman/librarie.asp

alexutza 4 ani si 19 sapt.si ceva
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Multam Ariel pt.site!Foarte util!
Adriuta tu ce faci mamico?!Umplii curcanelul?!Te pregatesti de Thanksgiving Day?!
Delphinas tu?!De ce stai pitita?!
Adela?!

Fiti pe faza randunici!!Vine !!

Ela.. in 22 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

salutare randunici...

gandurile mele de bine pt Naty si Iulia...abia acum am reusit sa citesc din urma sa vad ce s-a intamplat...Dumnezeu o sa le ajute pe amandoua!

m-au luat si pe mine carceii durerosi, dimineata ma apuca si mai ales atunci cand vreau si eu sa ma intind ca omul..acum am ajuns de mi-e frica sa ma intind..in rest BB misca nevoie mare, l-a simtit si taica-su azi noapte pe la 2 cand n-aveam somn nici unul si stateam de vorba...vorba cuiva de pe aici, cred ca a vrut sa ne avertizeze ca aia e ora de somn nu de taclale...ca imediat cum am tacut noi s-a potolit si el.

noi suntem inca in curatenie si eu am si o nenorocita de raceala pe cap...ma tot tratez naturist...mi-a mai trecut gatul dar acum sunt mucoasa si am starea aia nashpa cand n-ai chef de nimik...
dar o sa-mi revin eu.

va pup si ne mai auzim!

_
22+ cu RADU

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

va puuuuup, repede, ca ma duc cu copiii la masa. acu' suntem bine, eu si bebe, am avut cateva zile in care nu m-am simitt tare bine si am plecat devreme de la gradi. acu suntem bine, io tunsa, a se citi caprita, arat ca... adica nu, imi sta bine, da' se increteste nebunu' noaptea si io vreau drept si el nu vrea... sotu a zis ca arat ca o adolsecenta rebela... i-a fost jena sa ma intrebe dis de dimineata ce-i cu capu' ala...!? in rest, nu facui mai nimic in viata personala decat am terminat borcanu' cu muraturi... si rau imi pare... fug, revin pe seara ca apoi duc copiii acasa si fug la cumparaturi.

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 26+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Daa, Zoze, vreau!! Eu tot asteptam sa ma rugati, ca mi-era rushine sa dau eu sugestia...

Asadar:

Andreea (DN 04.01.1982) mami de Alex (27.10.2005) si gravi in 14 sapt+ cu bebe 2(UM 12.08.2007, DPN 16.05.2008).

Ce drag imi eee!!!!

Deea14+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Am avut o nopte naspa!
Daca va rog frumos puteti sa-mi ziceti si mie cum pot activa PM?Si daca se poate adresa comuna...mi-ar place s-o am si eu.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 24+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Nu a vorbit nimeni astazi cu Naty? Nici o veste?

Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si 20+Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Hai ma Deea!!M-ai distrat la maxim!!Pai se poate?!Trebuia sa ciripesti..ca doar aveai si pila
Rox!Insanatosire grabnica si..spor la treaba!
si una bucata Marina caprita!Hai ca nu cred ca-i asa degrava situatia!Uitandu-ma la pozicile cu tine-sunt sigura ca-ti sade foarte bine noua tunsoare!Mai grav e ca terminasi borcanul cu muraturi!Asta da problema!Eu nu-mi mai fac griji pt.ca-mi vin muraturile din toate directiile:mama,bunica,soacra!
Maia-ce ai patit?!
Pt.a activa PM-ul,mergi in meniul din stg.ecranului si apasa pe Mesaje private,apoi pe Optiuni(in dr.ecranului),bifezi apoi-Activeaza mesajele private si Trimite modificarile!Atat!Hai activeaza-l repede si-ti voi trimite si parola de la mailul comun-imediat!

Fiti pe faza randunici!!Vine !!

Ela.. in 22 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Salutari dragele mele, am revenit dupa ceva vreme...intre timp m-am maritat, am fost o saptamana la Paltinis si m-am intors...racita. Asa ca sunt cantonata acasa...cu sirop de tuse, propolis si ceai. Naty, Ursuleata si celelalte fete care trec prin clipe grele, multi, multi pupici si fara grija ca DD are grija de noi toate. Eu astept cu nerabdare sa vina ziua pentru morfofetala si bineinteles groaza de dozarea anticorpilor pentru RH-...

Va pup dulce siiiii....cu cantec inainte !!!

Ana 21+ cu Mara Sophia (daca nu s-o fi razgandit)

Mergi la inceput