Mamici de Martie-Aprilie 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 8
RalucasS spune:
Buna dimineata
, multi
la tot stolul, si va invit la o gurita de 
Eu ma simt mai bine de la tratament, au inceput sa mi se mai rareasca contractiile, sper ca zilele astea sa scap de tot de ele Simo - stai linistita si nu iti fa nici o grija, pot fi doar contractiile normale, iar daca ai ceva doctorul o sa iti dea un tratament si se rezolva
Maria - felicitari pt bb care se dezvolta normal, si eu abia astept sa merg luni sa imi vad comoara, iar cu contractiile sunt sigura ca o sa se rezolve pana la urma 
ramo - oho, da ce visam....fetele stiu ca le-am mai zis, dar eu intr-o vreme visam ca nasteam ori carnati ori plamani de porc, si din carnatul care il nasteam trebuia sa imi modelez eu copilul , si tot felul de bazaconii de astea, asa ca stai linistita sunt normale cele mai ciudate vise in perioada asta din cauza hormonilor, si din cauza grijilor pe care ni le facem
fata si stai calma referitor la subiectul asta
Dana -
vino mai des sa ciripesti cu noi, ca de mult nu te-am mai vazut pe aici
ursuleata - sunt sigura ca bb tau este perfect sanatos, si totul este o alarma falsa cum s-a mai patit pe aici prin stol, dar ma bucur ca ai inceput sa vezi si putin "roz"...
kya - contractiile sunt cam asa: ti se intareste deodata burtica, si ar trebui sa te tina cateva secunde, si apoi sa te lase,pt ca uterul face exercitii pregatitoare pt nastere si nu ar trebui sa simti nici un disconfort la contractiile astea normale si sa nu ai mai mult de 4 pe ora, ca asta ar fi semn de nastere prematura , , numai ca eu cand m-am simtit rau aveam multe contractii din astea, la interval de cateva minute, ma si dureau un pic, apoi 2-3 ore nu mai aveam nimic...cam asta ar fi, dar repet, contractii este normal sa avem, dar de acelea nedureroase, nu stiu cat de bine te-am lamurit la ce exprimare am avut
Naty - suntem alaturi de tine,
si ne
sa fie totul bine cu tine si cu
printesa Iulia, si sa vii cat mai repede printre noi cu vesti bune
23+
Lucas
kitzy spune:
Neata! Ce mai fac randunicile?
Underqueen felicitari pt fishior, sa va traiasca!
Si eu trebuie s-o sun saptamana viitoare pe doctora sa vad cand ma cheama la eco.
Kya ce ai simtit tu nu cred ca sunt contractii, mai ales daca le-ai simtit in dreptul taliei. Important e sa nu le simti jos in burtica.
sa fie bine.
Fetelor, imi trimiteti va rog si mie pe PM adresa comuna? Ca spre rusinea mea, n-o am.
18 cu posibil 
mihutza11 spune:
Simo foarte frumos v-ati distrat si foarte frumoasa rugaciunea! multumim!!!
Ela ff buna idee ai avut.. imi place uniunea asta a noastra, a randunicilor!
si ma bucur sa aud de cutzulache ca e bine si isi revine!
Anca ce ma bucur sa aud si de tine si Maria! ce dragutza e!! imi vine sa o pap! ff frumoase poze
Ariel ce rautacioase, dar bine ca ai rezolvat cu medicul! 
kitzy stai linistita ca eu nu cred sa fie problema! 
ramo-cata bine ai venit alaturi de noi pe crengutza! sarcina usoara si bebic sanatos!
si semnatura o setezi la profil personal in stanga paginii gasesti, ca sa iti apara la fiecare mesaj. Si cand schimbi saptamana actualizezi si acolo..
Giani
fata ocupata
si sanatate sotului! trebuie sa fie bine in final! curaj!
Sovi ce faza tare cu finetti!of ca acum mi-e
!
Simo cea migratoare, ma bucur sa aud ca sunteti bine si sper sa se rezolve toate problemele cu plecatul! 
Maria sa iti traiasca voinicul... i-auzi la el a facut pishu
si Doamne ajuta cu analizele! 
Ursuleata e bine ca parca incep sa se coloreze lentilele
si think pink!
E FIX!! MA ALATUR SI EU LA
pt NATY si printesa IULIA

Mihaela
22+ cu
Andra
Pozici
Bebitzu
kitzy spune:
Zoze, Raluca, merci mult de PM, m-ati luminat si pe mine ![]()
Mihutza si eu ma gandesc acuma ca nu e nimic, fetele au tinut sa ma linisteasca ca e normal, m-a ajutat mult chestia asta, o fi el mai micutz, cred ca mai incolo o sa ma rog sa-mi dea o clipa de ragaz ![]()
Eu mor de somn, de cateva nopti incoace ma trezesc de 2-3 ori pe noapte, visez aiureli, mers la baie, uffff!!!
18 cu posibil 
ariel_7000 spune:
buna fetele! am facut si eu ochi, caci azi noapte iar am stat pana tarziu....acum ma desfat cu o ciocolata calda si un baton de cereale, pap 2 bucatele de cioco cu portocale (una din preferatele mele, alaturi de cea de menta, numai ca nu am voie cand tin tratament homeopatic...., asa ca pap de portocale), iar la 1 decolez spre gradi. chiar am pus cateva poze pe contul comun. vreo 2 sunt de vineri de la serbare lui alexoiului de la gradi.
m-am cam necajit aseara, ca am citit pe forum, la un subiect, ca maternitatea la care vreau eu sa nasc intra in renovare....uffff. sper sa nu fie probleme, caci eu vreau neaparat sa nasc acolo si cu dr.mea...
ursuleata, nu te mai necaji! bebe o sa fie bine. Roaga-l pe Doamne Doamne si pe Arhanghelul Mihail (e protectorul copiilor) sa vegheze asupra lui.
chiar mi-am adus aminte de o carte extraordinara, "terapia cu ingeri", e scrisa de doreen virtue....tot de ea am mai citit niste carti despre copiii indigo si cei de cristal. daca dati de ele, rasfoiti-le, ca merita....
alexutza 4 ani si
19 sapt.si ceva
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
sovietica spune:
Stimate randunici, am facut rezervare la rest Davvero simbata 8 Dec ora 13.00 nefumatori, pt 15 persoane. Precizez ca, daca nu va place acolo, sa nu ma bateti prea tare, ca nici eu n-am fost niciodata, doar am cautat nr de tel pe net si am actionat :).
Pr orice schimbari privind ora sau nr de persoane, va rog sa ma contactati.
Pupici
sovi
17+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
ariel_7000 spune:
sovi, care e data maxima cand putem sa ne anuntam prezenta? eu inca nu am aflat nimic concret despre ce planurile care le aveam pt atunci.
alexutza 4 ani si
19 sapt.si ceva
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
sovietica spune:
nu l-am intrebat, dar eu cred ca si vineri pe 7 dec putem schimba. si chiar daca ne prezentam direct acolo cu 1-2 in plus sau in minus, SIGUR nu or sa dea in noi. Pai niste gravidutze asa simpatice... asa ca relax, pur si simplu ne zici dupa ce afli cum sta treaba.
sovi
17+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
zozela spune:
Ralu ma bucur ca te simti mai bine!
O sa vezi ca o sa fie din ce in ce mai bine!!
Miha!
Suuuper Sovi!!
Ma bucur ca te-ai hotarat sa iei problema in mana si ca ai rezovat-o!!![]()

Kitzy!
Mai fetelor v-ati pus pe hibernat?!Unde sunt randunicile galagioase-Cory,Marina?!Clau tu ce facusi mama?!
Stooool!!Adunaaarea!!
Haideti fetelor-se apropie Sarbatorile
,ce-ati achizitionat,ce ati vazut frumos/interesant de cadorisit?!Eu am luat ieri de la Metro doi ingerasi din ceramica draguti foc!
O sa le fac cate o pozica sa vii arat-dar nu acum-diseara-pt.ca nu pot sa ma bag pe sub birou sa infig usb-ul in calc.
O sa-l pun pe randunoi sa faca operatiunea asta!!
Fiti pe faza randunici!!Vine
!!Ela..
in 22 sapt. cu
!!Varsta mogaldetei
Photos