Mamici de Martie-Aprilie 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 7
ariel_7000 spune:
gata. trimis primele poze. incarc seria 2. v-am avertizat doar ca o sa fie multe!
alexutza 4 ani si
19 sapt.si ceva
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
sovietica spune:
:) si al meu a ajuns. pozele le-ai trimis pe mailul comun? le vad maine, ca acu vad dublu de somn, si n-as vrea sa te vad dubla!
pup, noapte buna!
sovi
17+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
ariel_7000 spune:
da, pe mailul comun. sa nu ma vezi duuuublaaa!!! noapte buna, dormi cat ai nevoie, numai sa nu ma vezi dubla:) poate ca maine, dupa somn, ma vezi pe 1/2:)))
alexutza 4 ani si
19 sapt.si ceva
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
Dana_Singh spune:
ma scuz la rindunici ca n-am mai dat cu vb pe crengutza dar nu sunt in spirite bune deloc, dar am stat cu ochiu pe voi si nu pot sa dau si eu cu o vb buna..........asa ca :
Domnitza Movulie....MA ROG PT VOI DOUA SA FITI BINE SI SA TRECI PESTE RAUL ASTA. Am fost azi la biserica si m-am conversat cu Domne Domane de voi.
Multa putere si multi 

Dana
14+
pozne :)
http://picasaweb.google.com/DSinanansingh
mihutza11 spune:
Buna dimineatza dragele mele!
sper sa veti o zi minunata! revin dupa ce ma pun la curent cu noutatile!
stolul
Mihaela
22+ cu
Andra
Pozici
Bebitzu
ursuleata spune:
buna dimineata randunicilor!!! sa aveti o zo frumoasa ca voi!
eu sunt asa trista dar in acelasi timp ma gandesc ca bebele meu este bine pt ca azi dimineata a fost asa jucaus. 
17+
Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/yq3Fp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
Maia37 spune:
Buna dimineata randunele!Va doresc o zi frumoasa,insorita si plina de vesti bune!
Maria multa sanatate si sa vii repede alaturi de noi cu vesti bune.
Ramo ce coincidenta si eu am gr.ab4 rh-.
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
24+ cu
Vlad Andrei
cami33 spune:
Buna dimineata, fetele!
N-am reusit sa intru ieri dar azi de cand m-am trezit m-am pus la curent cu toate noutatile.
Ursuleata, sunt alaturi de tine si am incredere in DD ca va fi totul bine cu bebele tau.
Maria, felicitari pentru bebe sanatos! Sa-ti fie bine si tie dupa tratament si sa ne auzim luni cu vesti bune. 
Giani, incearca sa te linistesti si sa repetati analizele, poate situatia nu e asa grava. Sunt alaturi de tine.
Ramo, bine ai venit alaturi de noi 
Raluca, ai grija de tine si de bebe. Bine ca ai fost inspirata si ai fugit la medic in timp util.
Mai aveti ceva noutati despre Naty? M-am alaturat si eu grupului de rugaciune si sunt sigura ca vom fi ascultate de DD.
Va pup pe toate

Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si
20+
Luca
Kya spune:
Buna dimineata la toata lumea!
Vad ca avem si lume noua Ramy bine ai venit printre noi. Asa cum ziceau si fetele nu o sa te simti singura aici. 
Giani hai nu te mai ingrijora. Orice ar fi se trateaza. Ursuleata are dreptate, pana nu i se fac si testele hepatice, nu ai cum sa stii. 
Underqueen si tu cu contractii maica? Of, of, of, sa nu te tina prea mult in spital si sa te faci bine.
Simo sa stii ca si eu mai am dureri prin burta. 
Acum chiar ca ma ingrijorez: imi explicati si mie cum ar trebui sa se simta contractiile? Please! 
Eu am, mai ales seara, niste crampe care vin si trec. Doar ca le asociez cu mancarea, si cum eu am un stomac mai sensibil de cand ma stiu, si o digestie prosta, am zis ca e de la stomac. Ma doare cam prin dreptul taliei, nu mai jos! Si burta nu e tare. E adevarat ca se mai intampla sa o simt mai intarita (dar nu ca piatra) doar ca atunci nu ma doare nimic 
Ar putea crampele alea sa fie contractii?? Asa se simt?? Pana acum o o data sau de doua ori au fost destul de puternice ca sa iau No-Spa. 
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
zozela spune:
'neata!!
Uelcam bac Ioana!!
Cum a fost in delegatie?!![]()
Olgutza merge si randunoiul la targ-dar nu si la intalnire.Are el gasca lui..nu trebe' sa ne streseze pe noi!![]()
Giani stai fetitzo calma!
Mergeti voi cumintei azi la Dr. si mai vb.pe urma!![]()
Bine ai venit Ramo!Sa inteleg ca esti olteanca de-a mea?!
Iti spun orice vrei sa stii,nu-i niciun secret.Merg la D-na Dr.Florentina Tanase,la eco-la D-na Dr.Stefania Tudorache si o sa nasc la Sp.de Urgenta(Nr.1).Tu-cu cine nasti?
Da-ne datele tale pt.a te putea trece in listuta de pe prima pagina-asta asa..sa faci parte oficial din stol!
Deea!!Auzi tu?!Ce-ar fi daca ne-ai da si tu datele tale sa te trecem in listuta noastra?!![]()
Sovi nu stiu cate bile mi-oi fi adunat-dar nu ne puteam ruga fara ea,nu?Ruga ei e cea mai puternica!
Ahh..nici eu nu vreau fuuum!!
Mergem unde vreti-dar fara fum!
Off..ce mult imi doresc sa vin si eu tot pe 8!
fata!
Maria iti tinem pumnii!!Sa te intorci repede acasica,fara contractii si dureri!!
Simo!Imediat te trec si in listaa!
Dana iti trimitem un stol de spirite bune?!
Ce-ai facut la eco?!Ati vazut ceva..colorat pe-acolo?!
Kya contractiile se simt ca o incordare puternica a uterului in partea superioara-urmata de relaxarea lui graduala.Le poti simti si daca pui manuta,simti uterul tare..Sunt oarecum normale de acum incolo..Deh,pregatesc uterul pt.nastere..
Atata timp cat nu sunt dureroase..e ok.Vedeti ca si deshidratarea contribuie la aparitia lor.Asa ca-atunci cand va apuca..incercati sa beti ceva apitza si sa stati cuminti-intinse in pat.
Am mai gasit ceva pe net-dau copy/paste pt.ca nu ma lasa sa postez linkul:"Contractiile pot fi determinate de o activitate fizica intensa, deshidratare, miscarea copilului in uter, sex, stres, agitatie zilnica, stat in picioare, retinere de a urina. Daca simti un discomfort incearca sa iti schimbi pozitia, intinde-te pe partea dreapta,bea apa,plimba-te,fa un dus caldut.Daca contractiile persista,suna-ti medicul!"
Continuam si azi cu rugaciunea,da?!-Din ora in ora-la fix!
feteleee!!
Fiti pe faza randunici!!Vine
!!Ela..
in 22 sapt. cu
!!Varsta mogaldetei
Photos