Mamici de Martie-Aprilie 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 16
Kya spune:
Buna dimineata la toata lumea!
Mami mancacioasa
LA MULTI MULTI ANI scumpa! Sa fii sanatoasa, voioasa si iubita de toti cei dragi!

P.S. Coincidentele nu se termina inca, pentru ca azi e si ziua celei mai bune prietene ale mele, colega de banca din clasa a 9-a...!
Si hai pe cracuta cu vestile alea odata, ca astepta si fetele.
Pana si esofagul ma ardea de la sucul gastric care se incapatana sa nu stea in stomac...
In alta ordine de idei, mie imi e un raaaaaau azi, de abia mai stau pe scaun. Sunt atat de ametita de zici ca m-a batut cineva toata noaptea... Ma doare capul, si ma ustura foarte tare nasul - deh, vechea mea alergie isi face de cap. Plus ca nici nu pot sa respir.
Si toata seara de ieri si noaptea, m-am chinuit cu niste arsuri...
Oribil! 
Si evident va inchipuiti ca sunt la servici, nicidecum acasa in pat... Tre' sa vad cat mai rezist si pe urma gata, cred ca imi fac drum acasa, pentru ca o sa pic cu capul pe birou...
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mami_papatot spune:
Mihutza, teo2rina, camica si kitzulica , va multumesc frumos pentru urari si ganduri bune si va pupacesc din tot sufletelul meu
... si in mare parte ( mai putin aia cu alaturi de Dl. Mazarica, stie dom Mitica
) m-au ajuns gandurile voastre bune pentru ca sunt intr-adevar foarte, foarte fericita !
Pentru toate randunicile , papaciosul face astazi party , pe baza de miericica ... asa ca va poftesc la un tortuet gustos, un pestic (
sa nu fim pacatosi pana la capat) si un paharutz de sampanie
sa nu ne bata chiriasii in teava! Si va mai impartasesc si un storp din fericirea pe care o simt acum...credeti-ma ca e atat de mare cat nu va puteti imagina!
mami_papatot
20+
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
Kya spune:
Aha, hai ca sunt tare, scriam mesaje in acelasi timp... 
Pana m-am lalait eu...
Kya
cu
Victor
cami33 spune:
Mami, mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau. Sa-ti traiasca micuta printesa si sa te faca fericita.
Astazi am implinit 21 saptamani...ce repede trece timpul, am trecut deja de jumatate...
Am trimis si eu poze cu printesuca mea( si cu mine, dar mai putin) pe mail-ul comun. Daca nu ma pot lauda cu burtica (pentru ca ,spre rusinea mea, nu mi-am facut), macar sa ma laud cu rodul ei de acum 5,5 ani...
Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si
21+
Luca
mami_papatot spune:
pupici multi si sarutari de manusite si pentru kya ... ia arunca matale un ochisor mai in urma sa vezi ce spune papaciosul! uite, iti pune papciosul o vvorbulitza buna si iti face si o magie ca sa treaca tot raul asta , sa te lase in pace! aseara la eco, a fost foarte bine, am stat la filmulet vreo 25 de minute, plus povestioarele de dupa ... Honey, si nu Dl. mazarica, este in continuare mai mare cu o saptamana ... acum ca aflaram ce si cum (deci sigur nu ne incurca doctoresul copiii la spital) eu zic sa ne incuscrim si noi ... nu de alta, dar sa faca si copiii astia o economie, sa nu mai dea banii pe schimbarea numelui ca cununie ...
cu tt, evident ca am bocit ca postutza , a mai ras si doctorul de mine ... ca treaba aia cu valorile in afara limitelor admise era scrisa in chenar ingrosat, ceea ce inseamna ca valorile rezultatelor mele, in cazul in care ar fi fost in afara limitelor admise, ar fi trebuit sa fie trecute tot asa, in chenar ... deci, la prima vedere, tt e bun ... plus ca Honey are buzitza de sus intreaga, puncetel de osificare ale coloanei sunt paralele pe toata lungimea ei...adica destul de mlt rele ale tt-ului sunt desfintzate din start ... pufosita are 365 de grame si abia statea locului ... am simtit-o in timpul eco de vreo patru ori, ba la un moment dat a certalit-o si doctoresul ca nu statea deloc cuminte si nu reusea sa o prinda ... si dupa ce a masurat acolo tot ce trebuia zice ... si acum sa vedem si sexul ... ia uite ce bobitza de cafea are ... aveti o fetitza, sa va traiasca!
mami_papatot
20+
Sunt cucoana-n casa mea!
mihutza11 spune:
vezi mai MAMI cum te-ai ingrijorat degeaba cu TT... multa bataie de cap da TT asta... de aia ma bucur ca nu l-am mai facut..
oricum ma bucur ca esti ff fericita azi si petreci... vezi daca iti plac pajituricile - a iesit fetita... ca si la mine la fel ![]()
Kya dau si eu
sa mai treaca raul!
Mihaela
22+ cu
Andra
Pozici
Bebitzu
mihutza11 spune:
si un banc pe care tocmai l-am primit:
Un punk-er urca īntr-un autobuz. Parul sau era facut spice, colorat verde,rosu,albastru si portocaliu. Hainele īi erau o amestecatura de cīrpe si piele, picioarele īi erau goale si corpul īi era plin de cercei. Se aseaza pe singurul loc liber, exact īn fata unui batrīn, care se tot holba la el. - Ce te tot holbezi, mosule? Ce, tu n-ai facut nimic aiurea cīnd erai tīnar? Batrīnul: - Ba da. Odata, cīnd eram īn marina, m-am īmbatat īn Singapore si am f**** un papagal. Ma gīndeam ca esti fiul meu.

Mihaela
22+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
Kya spune:
Soacra mare e de acord - ne incuscrim! Da' vezi ca suntem si nasi pentru Sasha si Iulia, ca asa l-am promis pe Victor. ![]()
E tare dragut Honey, chiar e neobisnuit si foarte frumos 
Ma bucur ca te-a linistit cu prostia aia de TT. Foarte bine ca e bine. Mai am si eu de asteptat 4 zile pana la eco, pana la una din marile intalniri. Acum ca am mai crescut, avem forta mai mare in picioruse, si lovim din ce in ce mai tare 
Mihutza 
Kya
cu
Victor
RalucasS spune:
Buna dimineata [ hia], Eu ma simt tare rau pe ziua de azi, am un inceput de raceala nesuferita, asta noapte m-am chinuit ca de la ora 3 nu am mai avut somn, ma si ardea pe gat tare de tot
, doar daca stateam in fund ma mai lasa, asa ca am inceput sa ma uit pe euforia, la Euforia Cuisine, si sa mor de toate poftele la ce am vazut acolo
...pana la urma am adormit eu spre dimineata, dar acum ma simt ca un zombie...
Varuna - casa de piatra, multa sanatate, noroc si tot ce va mai doriti voi
Laly - felicitari pt bebelina, iar lungimea s-ar putea sa fie fara picioare...parca asa am citit eu pe undeva, nu mai stiu sigur
Ioana - sa stapaniti sanatosi patutul, eu vreau sa il cumpar prin ianuarie...
RalucaSPM - am patit si eu cu mult timp in urma ceva in genul tau cu sotul si cu soacra, numai ca la mine era vorba de o sora, orice ii ziceam ca nu face sora lui bine, mie imi sarea in cap de ma scotea din minti, pana cand intr-o zi m-am hotarat sa nu ii mai zic nimic de sorasa, indiferent ce ar fi facut, si sa il las pe el sa vada singur greselile ei, eventual il mai "ajutam" ca sa fiu sigura ca observa anumite lucruri, dar nu scoteam un sunet...si a dat planul meu roade, ca intr-o zi s-a enervat rau de tot, si a facut-o cu ou si cu otet pe sorasa, si apoi ii si reprosa ca a fost prost ca nu m-a ascultat el de la inceput. Incearca si tu la fel, pt ca eu cred ca sotul tau este genul de om care nu suporta sa vorbesti rau de mama lui, si de aceea ii ia apararea...mult succes si poate reusesti sa ii dai de capat
mami_papacios - Felicitari pt d-ra Honey sau d-ra Mazarica, imi inchipui ce bucurie ai in suflet sa afli acest lucru tocmai azi de ziua ta,....La Multi Ani, multa fericire, sanatate si sa fiti cea mai fericita familie iar D-ra Honey sa va umple viata numai de bucurii

Naty - chair daca nu esti pe crenguta cu noi, noi ne gandim in fiecare zi la tine si ne
sa vii cat mai repede si sa fii cat mai sanatoasa 
23+
Lucas
mami_papatot spune:
ia ca acum ne-am schimat semnatura...sper eu cu succes ...
cat despre nume ... eu intotdeuna am avut chestia asta impotriva numelor straineze ... si ma gandeam ca ce, s-au terminat numele romanesti? Dar intr-o zi, cantam cantecelul ala ... Sugar, honey, honey, you are my candy girl, and you'we got me loving you! si m-am gandit ca tare frumos suna Honey ... si vrei nu vrei, cand o strigi pe nume o alinti ... asa ca intotdeauna va fi alintata si i se vor adresa cei din jur intr-un fel duios ... si cand se va supara cineva pe ea, tot Honey o s-o strige ... iar cand va fi batranica nepoteii ii vor spune bunica Honey ... long term thinking! Iar Ioana mi se pare un nume romanesc foarte frumos (imi placea si Maria/Mariuca doar ca din motive de soacra soacra poama acra a trebuit sa abandonam proiectul) ... si ai ales un nume de Sfant, pentru ca doream sa aiba si un sfintisor care sa-i duca grija...plus ca pe mine ma cheama si oana ( si nu-mi place ca suna a sclifoseala si eu nu sunt deloc sclifosita )... Ioana mi se pare asa mai sanatos ... la mine e treaba dragutza ca ma tot sarbatorsc din sptamana in saptamana ...
23 noi zi de nastere;
30 noi Sf. Andrei;
6 dec Mos Nicolae;
25 dec Mos Craciun
31 dec revelonul
si pentru cine se simte 7 ian Sf. Ioan( ca desi mi-au spus oana dupa nasul meu de bote - Ion Iliescu
nu sare niciunul cu darul ... petrec doar eu asa, ca betivii, cu capul pe bar, de una singura)
Fetele, va pupa mama pe toate dulce dulce si fuge ca merge la neste cumparaturici !
peseu: de acord si cu nasitul, mai ales pentru sasha mic si iulia pufoasa!
mami_papatot
20+ cu
Honey mica
Sunt cucoana-n casa mea!