Mamici de Martie-Aprilie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Voi aveti ceva cu mine????????
Eu nu vreau poze pe mail-ul comun caci pe mine nu ma lasa in mail-ul comun deci nu le poci vedea!!!!!!!

Varuna...Casa de piatra draga mea randunica si copii sanatosi!!! Fericire multa si dragoste eterna!!!
Am vorbit si eu cu draga de Naty...o doare rau , insa mi s-a parut ca sta mai bine cu moralul ceea ce este f. important! Doamne Ajuta!!!

mami de Luca si 26+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Ioana...f. frumos patutzul!!! Sa-l stapaniti sanatosi si sa aveti nopti linistite cu nani bun in el!!!

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Dragi randunici, intr-adevar am fost astazi la NAty, dupa ora de gym. Azi am luat-o cu mine si pe randunica Irina care a facut testul de efort. Si cum merg lunea si joia o sa o vizitez pe Naty.
In primul rand trebuie sa spun de randunele noastre ca arata super, nici n-ai zice ca-s burticoase. Eu in schimb zici ca am cvadrupleti pe langa ele
Am gasit-o pe Naty stand in pat, obosita parca de atata stat. Insa sa speram ca tot raul va fi spre bine! I-am urat sa nu o mai gasesc luni acolo insa am citit mai sus ca sigur va ramane internata De cerclaj inca nu poate fi vorba pt ca mai are contractii si e deocamdata pe tratament. Trebuie sa aiba moralul ridicat si multa rabdare...poate e doar o faza prin care trece cu sarcina...Stand langa ea, parca nici n-am stiu ce sa-i mai spun, cum s-o incurajez...Sper sa-si fi dat seama ca un stol intrg si nu numai sunt cu sufletul alaturi de ea. Sanatate multa Naty!

Sovi - ai facut treaba buna! Nu stiu daca a confirmat cineva dar eu sigur vin. Si vin direct acolo pt ca voi face cumparaturile ori in alta zi (n-am rabdare pana sambata ) ori dimineata.

Roxana 27 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Nici eu nu am rabdare pana pe 8 dec....ced ca merg cu sotul pe 6 si sambata vin doar sa petrec alaturi de voi! Deci as vrea sa spun ca daca nu intervine nimic...vin sigur! Sa vezi ce-o sa ne radem...........

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Buna sera burtici!!!!
Vreau si eu sa stiu cum accesez adresa comuna, sa vad pozele lui Varuna.

Azi, am avut o zi ingrozitoare, de rahat, m-am certat cu un coleg de la servici, m-am enervat la maxim, si chiar daca, el e vinovat de toata cearta, tot eu sufar acuma ca sunt mai sensibiloasa.
Toti din jur spun ca nu merita, ca bebele e imp dar nu ma pot abtine, atunci cand se intampla ceva care ma afecteaza .

livi +25 Iris Miruna deocamdata

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Helau!
Mai am putin de recuperat, dar vreau sa o felicit pe Varuna, Casa de Piatra! Ce surpriza placuta!

Sovi, vreau sa ajung si eu la intalneala, insa eu lucrez pe 8 decembrie si termin la 3, deci as putea ajunge pe la 4 fara un sfert...Puteti muta putin ora de intalnire, macar sa mai apuc si eu sa stau cu voi?? Pls, pls, pls!!!!

Revin, mai am putin de citit!

Oana 17+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bun venit pe crengunta lui Ramosi Flori!

Varuna, am vazut pozicile, pune si cu burtica! Ati fost foarte frumosi!

Clabuc, felicitari pt. bebelina scumpica si ca totul e bine!

Roxana, foarte dragut ca ai trecut pe la Naty! Ii transmit si eu multi pupicei!

Ioana, foarte frumos patutul si am vazut si hainute deja! Eu nu mai am rabdare, vreau si eu sa cumpar una-alta, dar mai astept putinel, sa intru in prenatal si apoi ma ocup!

Oana 17+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Hello randunici!!!!

Da am fost azi la Naty si vad ca v-a scris Roxana mai devreme despre vizita la ea.

Ariel multumim de site-ul pentru carti

Sovi multumim de rezervare, eu am fost si mi-a placut acolo.Sunt un pic supi ca s-ar putea ca eu sa nu pot veni la intalnire.Bitzu are o treaba in week end-ul ala si s-ar putea sa ma duc sa-l ajut, desi as fi vrut sa vin la intalnire cu vooooooooooiii.De unde ai luat minge, ca vreau si eu???si cat costa???prefer sa-mi zici tu decat sa stau sa caut prin magazine.

Varuna - CASA DE PIATRA!!!

Floriio bine ai venit printre randunici!!!!Ai dpn-ul de ziua mea de nastere, ce mi-ar place sa nasti tu sau o randunica de ziua mea!!!!

Roxana iti trimit PM cu ID-ul meu !!!!

IRINA
+19
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Multumesc mult pentru urari !!! Azi am putut sa va citesc...daca tot bantui pe acasa...

Ana 21+Mara Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Am adormit cu revista in mana. In ultimul timp adorm uneori ca un copil, ma ia in timpul unor activitati gen tv sau citit si mi-e greu sa ma impotrivesc :)) Unde-s vremurile alea unde "calaream" o carte si pana spre dimineata...
mai devreme tot incercam sa accesez mailul comun, si nu reuseam. cand ma uit mai bine, in loc de mamici, scrisesem "mamaici" si am avut viziunea cu noi pe la 60 de ani, toate mamaici, tot cu forumul si cu aceasta adresa :)
alolooo veniti cu si treziti-ma!
Zoze, Bitza, si cine mai vrea sa stie, eu mingea am luat-o de la Intersport, care este peste drum (peste Calarasi) de Unirea, pe coltz. Costa in jur de 500 000 lei. Sunt pe marimi, eu evident ca mi-am luat-o pe cea mai mare (galbena =cea mai mare), dar simt ca as fi vrut o marime mai mare, caci stand pe ea, unghiul intre tibie si femur nu e chiar de 90 grade.
Varuna, ti-am vazut pozele! ceeee dulcica esti!! si cel putin in pozele aratate de la nunta eu nu ti-am vazut burticul! ti-ai pitit bine.. Inca o data Casa de piatra!
Acelea sunt animalele tale? cum sta pisi si cutzu impreuna fara nici o treaba
Ralucaspm, sper ca ai primit pe pm www.scribd.com/doc_view3/101213/Ana-Savin-Totul-se-intampla-inainte-de-6-ani?use_google_view=1" target="_blank"> cartea
Laly, sa iti traiasca bombonica! si sa iasa 100% sanatoasa
Irina si Roxana, felicitari ca ati vizitat-o pe naty! aveti o bila alba :) Si ma bucur ca e mai bine...
Ioana, ma bucur mult ca ti-ai gasit patutul! cine cauta, gaseste :) intr-adevar, e foarte frumos, sa va fie cu folos!
Simonette, cum soro sa nu poti intra in mailul comun?! vrei sa ti le facem fw la o alta adresa de mail? desi, eu n-am mai auzit sa n-aibe cineva acces la yahoo mail.

Bubu, nu eu am decis ora de intalneala, au votat fetele pt 13 de la inceput. eu doar am luat datele de pe tava si am sunat.
Daca vreti, mai strigati toate odata ora la care puteti veni. De exemplu, sa spuneti daca va convine ora 15, ca sa nu fie nici prea tarziu, si sa apuce sa vina si bubu sa ne vada?
Bitza, deci deocamdata te scoatem de pe listutza de intalneala?

sovi 17+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput