Mamici de Martie-Aprilie 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 13
zozela spune:
Am primit SMS de la draga de Naty!!Spune ca au vizitat-o azi Irina si Roxana,ca ieri s-a rugat impreuna cu noi-chiar daca nu de fiecare data la fix si ca o mai tin pana Luni,minim-in spital.Saracuta-spune ca are fundul zdrente de la inj. facute la 4 ore
si ca-ne pupa pe toate!!
Irina,Roxana-va asteptam cu vesti calde!In SMS nu zice nimic de cerclaj-a scapat?!Nu-l mai face??!
Va astept cu nerabdare fetelooor!
Mary e cam mare doza de Duphaston..nu stiu ce sa zic..S-ar putea sa fi vazut el ceva pe-acolo si poate nu a vrut sa-ti dea sperante desarte..Nu stiu..Ti-a zis sa le iei cateva zile si apoi sa le intrerupi?!Te-a chemat din nou la eco?
Fiti pe faza randunici!!Vine
!!Ela..
in 22 sapt. cu
!!Varsta mogaldetei
Photos
deeapui spune:
Mary, eu la echo am fost tot la 3 sapt de la ovulatie, si s-a vazut un bob de mazare.
Mie mi se pare ca dr se cam contrazice singur..daca nu e sarcina, de ce sa iei duphaston? intr-adevar ce ti-a dat e doza shoc anti avort..eu zic s-o suni sa te lamuresti sau sa mai vezi si alt dr. Test de sarcina ti-ai facut? Ar trebui sa iasa pozitiv din prima la 3 sapt de la ovulatie...
Bafta multa si sa ne spui ce ai aflat.
Deea
14+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2
zozela spune:
Raluca tare rautacioasa mai e socrosenia!Mai rau e ca inca il tine in frau si pe sotul tau..
Chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau..Imi pare rau,vad ca tu ai incercat sa vb. cu el,sa-i spui ce te supara dar..Iarta-ma mamico..dar chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau!Oricum-iti dau un pupic apasat,apasat cat sa mai aline supararea!Nu esti pe langa subiect deloc-sunt sigura ca sunt randunici care stiu sa-ti dea un sfat mai bun-apar ele imediat!
Fiti pe faza randunici!!Vine
!!Ela..
in 22 sapt. cu
!!Varsta mogaldetei
Photos
ralucaspm spune:
Mary, mie mi-a dat dr duphaston odata cand nu imi venea ciclul, desi nu eram insarcinata. Atunci nici nu vroiam sa fiu si cred ca din cauza stresului nu imi venise (mai mi se intamplase si alta data). Asa ca poate dr e sigur ca nu e sarcina si vrea sa te ajute sa-ti vina ciclul.
Analize de sange HCG ai facut ?
Daca nu ai mare incredere in dr ca nu e sarcina, mai asteapta cateva zile fara sa iei duphaston si fa hcg sa vezi daca a crescut.
Raluca
20+ cu
Georgios si
Ioanna (5.07.2006)
ramo_cata spune:
mary81-ti-ai facut testul de sarcina? e posibil sa fie prea micut si sa nu-si dea seama dr...mie trebuia sa-mi vina menstr pe 10 aug,am fcaut test si a iesit poz apoi tot in august ,numai stiu exact data am fost la control si mi-a zis ca sunt gravida cam in 5 sapt...apoi eco l-am facut pe 5 sept cam la 2 sapt dupa control...da ,duphaston se da pt iminenta de avort,si eu iau duphaston din octombrie ,am avut colul deschis...duphaston iti relaxeaza uterul...eu acum ,dupa ce am fcaut cerclaj,iau cate 3 tablete pe zi...urmeaza sfatul medicului,stie el ce face...si incearca sa stai linistita ca totul o sa fie bine....
ramo26
+
19 sapt
mary_81 spune:
Va multumesc din suflet fetelor pt raspunsuri. Am facut un test in ziua 2 de intarziere care din pacate a fost negativ. Dr. mi-a spus asa "va scriu un medicamen (duphaston)care daca este sarcina ajuta la fixare daca nu ajuta sa vina ciclul, luati 5 tablete o data si daca nu vine ciclul mai luati la 24 de ore acieasi doza si daca nu vine in 10 zile ne vedem din nou" si el inainte cu doua minute zice ca nu este ca nu se vede nimic. Azi am vb cu dr de familie si a zis sa iau macar 4 o data, poate a vazut el ceva si nu ii convine de m-a dat doza asa de mare. La monitorizare (pt ovulatie) cand am fost aveam UTER IN POZITEI INTERMEDIARA 45/24, aseara -//- 56/29, stiti ceva de dimensiunile astea? sa fie uterul marit si din acest motiv sa imi fi dat atatea medicamente o data.
Scuze ca m-am lungit cu vorba.
Mari
in cel mai scurt timp posibil
http://tt.lilypie.com/4M28p2.png
mary_81 spune:
azi sunt in ziua 8 de intarziere,de teste de sarcina deja imi vine rau la cate teste negative am avut de un an jumate si de aia nu am mai facut altele.
la toate fetele
Mari
in cel mai scurt timp posibil
http://tt.lilypie.com/4M28p2.png
ramo_cata spune:
mary-mai fati inca o data testul,mai incearca o data...si daca e tot neg incearca sa mergi si la un alt medic...si eu am luat duphaston,in oct am luat cate 2 pe zi,nu amandoua o data,iar acum iau 3/zi...nu stiu e ciudat ...si totusi 5 tablete o data?incearca sa mai discuti si cu alt medic...sa vezi ce si cum....multa bafta
sper ca naty si iulia sa fie bine...sa auzim de bine si D-ZEU sa fie alaturi de ele..
ramo26
+
19 sapt
numeioana spune:
Buna, randunici!Naty, sper sa fii mai bine! Mary, iti doresc sa fie sarcina si sa nu ai nicio problema!
Ela, fetele, va pup pe toate!
Eu azi m-am linistit, pt ca am primit patutul pe care mi l-am dorit de la inceput si pe care nu-l gaseam si ma obisnuisem deja cu ideea ca n-o sa-l mai gasesc. Este vorba de un patut tip tarc de la Babycare, pe care pusesem ochii de prima data, dar care nu se mai importa. L-am gasit la o doamna pe okazii.ro, nou-nout, sigilat. (Era ultimul!!!) Norocul meu si al lui bebe David, caruia probabil ii va placea la fel de mult ca si mie. Pun poze in album imediat. Pupici!
Ioana
26+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2581706430068390867DLbVKZ patutul mult dorit![]()
Ioana
26+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.