Mamici de Martie-Aprilie 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 12
deeapui spune:
Ce tare sunt..am pile:D...
Multumesc mult pentru primirea pe crengutza!! Ma gandeam acum...sa nu se rupa crengutza la cate randunici grasune si cu burtoaie sunt pe ea ![]()
In alta ordine de idei..tocmai balotai niste tort si baclavale, si acum mor de somn. Si cam atat.
Deea
14+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2
zozela spune:
Ana vazut-placut miresica frumoasa!
Mi-a placut tare buchetul!
Super ideea cu firicelele de grau!
De copii ce sa mai zic!
Ramo unde mergi la eco?La Pan Med sau la Prima Medical?!O stiu pe D-na Dr. Petcu-e o draguta!
Imediat te trec si in listuta!
Ralu-nu baga in seama acritura de soacra!
Cred ca trebuie sa porti o discutie serioasa cu sotul tau-el e singurul care poate sa puna lucrurile la punct(a se citi:sa-i bage pumnul in gura acriturii
)..
muulti!
Deea esti mortala!Pe deasupra imi mai facusi si pofta cu baclavalele tale!Mama si ce bune-s alea de la Ciuperca
Fiti pe faza randunici!!Vine
!!Ela..
in 22 sapt. cu
!!Varsta mogaldetei
Photos
ralucaspm spune:
Ela
!
Pai asta ma enerveaza si ma intristeaza pe mine cel mai tare, ca sotul e de partea ei. Altfel nu ma intereseaza, poate sa zica ea ce-o vrea. Adica sotul nu zice ca Ioanna are vreo problema, dar zice ca mi se pare mie ca maica-sa zice asta si ca sunt eu isterica.
Parca ar avea vata in urechi si ochii inchisi, nu stiu cum el nu vede si nu intelege ce mie mi se pare atat de clar ?!
Raluca
20+ cu
Georgios si
Ioanna (5.07.2006)
ramo_cata spune:
zozela-o sa merg la prima medical,la pan med sunt programari pana la sf anului...eu am sunat pt programare pe 12-13 nov si am fost programata pe 4 dec...e destul de aglomerat...
ramo26+bebe 19 sapt
Clabuc spune:
Multumesc fetele mele dragi! [pup}
Am gasit pe fisa medicala si scrie si CRL=18.24 cm. E cam pice, nu? Ca scria ca la 23 de saptamani ar trebui sa aibe in jur de 30 cm, dar e mai grasuta decat e normal, o adevarata bombonica. Sunt asa de fericita ca totul e bine!
Diseara ma uit din nou la DVD, sa imi mai treaca dorul de ea.
Va pup mult pe toate! 
Laly
22+
Maria Clarinda
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
mary_81 spune:
Buna fetelor, sa va traiasca minunea din burtica si sa va bucarti de ea.
Sunt o aspiranta la postul de mamica, am o nelamurire legata de ecografie. Am apleat la voi datorita faptului ca toate de aici ati trecut pe la eco in primele sapatamani de sarcina.
Ati putea sa imi spuneti si mie in ce saptamana se vede sarcina la eco? Cu aproximatie.
Va multumesc anticipat pt raspuns
Mari
in cel mai scurt timp posibil
http://tt.lilypie.com/4M28p2.png
zozela spune:
Nu stiu ce sa zic Ralu
Tu depinzi in vreun fel de soacra-adica o lasi pe Ioanna in grija ei at.cand esti la lucru? Poate nu se poarta forte..frumos-sa zic..cu ea?!
Nu stiu..
Foarte urat din partea ei.Iar cu sotul..nu stiu cum sa-l abordezi.Incearca sa-i semnalezi atitudinea maica-sii chiar at.cand actioneaza!
Ramo de-asta te si intrebam..Credeam ca ti-ai facut programare mai demult la PanMed-pt.ca nici eu n-am reusit sa gasesc loc liber decat pe 28Dec
si am renuntat.Pe 28 plecam la munte..si oricum era prea tarziu.In concluzie-si eu merg tot la Prima Medical-pe 11 dec.
Ce cadou frumos o sa primesti de la Mos Nicolae!Sigur o sa-ti spuna sexul lui BB!!Mie mi l-a spus de la 16 sapt.!
Mary cel mai bine cred ca este sa mergi la 7sapt.de la UM.Este cel mai sigur asa-altfel risti sa-ti faci sange negru-ori ca nu se vede decat sacul ovular,ori ca nu se vad bataile cordului..La 7 sapt.e cel mai sigur!Tinem pumnii sa fie cu ochisori!
Fiti pe faza randunici!!Vine
!!Ela..
in 22 sapt. cu
!!Varsta mogaldetei
Photos
mary_81 spune:
zozela,iti multumesc mult pt raspuns. Am fost ieri la eco (am 3 sapt de la ovulati) si dr. a spus ca nu este sarcina, dar mi-a dat duphaston 5 tablete o data (in prospect am vazut ca doza asa de mare este pt iminenta de avort) sunt in ziua 8 de intarziere, ati auzit careva asa ceva?
Mari
in cel mai scurt timp posibil
http://tt.lilypie.com/4M28p2.png
ramo_cata spune:
zozela-da o sa fie cel mai frumos cadou primit pana acum de la mos nicolae...mai ales pt tatic daca o sa fie baietel...cu toate ca el se incurajeaza ..ne alinta pe fiecare seara~ce fac fetitele mele ,punand mana pe burtica~...mie imi este indiferent,imi plac si fetitele si baieteii...
mary- eu am facut eco cam pe la 7-8 sapt cu toate ca eco a aratat ca am 9 sapt...
ramo26
+
19 sapt
ralucaspm spune:
Ela, nu depind de soacra si nici nu stam cu ea (multumesc lui Dumnezeu pt asta si sper nici sa nu ajungem vreodata sa stam in orasul lor !). Duminica, cand zicea ca nu merge Ioanna, nu m-am putut aptine si am zis mai pt mine si pt sot care statea chiar langa mine ca Ioanna nu vorbeste si acum nici nu merge si el i-a zis maica-si ca merge dar ca atunci ii era frica de verisor si e si mai rusinoasa, dar nu s-a enervat pe ea, i-a vb f frumos. Pe mine se enerveaza.
A mai fost o faza: soacra soacra-mi tot asteapta sa avem baietel inca de la nunta noastra. De obicei ma enerveaza oamenii care cred ca e mai important sa ai baiat, dar bunica asta e f batrana si nu ma deranjaza ce zice si nici nu o zice intr-un fel urat. Plus ca acum iti inchipui cat e de suparata ca doar a murit copilul ei. Sambata l-a intrebat pe sotul meu daca stim ce e bebe si el i-a spus ca nu stim. Cand l-am intrebat de ce i-a zis asa (eu vroiam sa-i spunem ca sa se bucure si ea un pic) a zis ca asa i-a zis maica-sa. Ma enerveaza la culme ca sotul meu sa faca ce-i dicteaza maica-sa.
Hai ca nu mai scriu despre asta ca e pe langa subiect, dar am simtit nevoia sa ma racoresc un pic spunandu-i cuiva. Maica-mi nu vreau sa-i spun pt ca nu vreau sa se intristeze ca se gandeste ca sunt departe de ai mei si ca nu imi e bine.
Raluca
20+ cu
Georgios si
Ioanna (5.07.2006)