Mamici de Martie-Aprilie 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 11
ralucaspm spune:
Draga Butucica, sa stii ca acum o luna ne speriase si pe noi sora-mea ca s-ar putea sa aiba hepatita. Pana la urma a iesit totul in regula si sa de Bunul Dumnezeu sa fie si la voi doar o alarma falsa.
Raluca
20+ cu
Georgios si
Ioanna (5.07.2006)
Clabuc spune:
Gata, sunt la zi cu mesajele voastre.
In primul rand vreau sa va multumesc din suflet pentru galerie, incurajari si sprijin.
Inseamna foarte mult pentru mine sa va stiu alaturi de fiecare data.
Deci, Bombonica mea e bine, sanatoasa, are 608 gr, dar nu mai tin minte cat e de lunga (ce sa fac? emotiile sunt de vina ...). Colul este inchis si are 37.6 mm (o fi scurt sau normal? Inimioara ii bate cu 130 b/min si, la un moment dat era cu pumnii starnsi, si am zis ca tine pumnii echipei Romaniei in meciul cu Albania (era cam 19:30), Se misca mai mereu. Sunt tare fericita. M-a intrebat cate kg am luat pana acum si i-am zis ca 6 kg (in 23 saptamani) si a zis ca e cam mult .... Asat e, ce sa fac?!
Cam asta ar fi deocamdata. Am citit si eu rugaciunea pentru Naty si Iulia din tot sufletul. Doamne-Doamne le va ajuta, veti vedea!
Cum se noteaza lungimea copilului (cumva CRL?)?
Va pup mult pe toate si revin dupa sedinta! 
Laly
22+
Maria Clarinda
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
Kya spune:
Laly cum asa e mult 6 kg??? Ca si eu cam tot 6 am luat si ma mandream ca sunt bine...
CRL = Crown-Rump-Lenght, lunginmea bebelului
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
sovietica spune:
Asa, Zoze, cu vointza rezolvi tot!
Ahhh ce frumoase sunt toate! dar cel mai si cel mai mi-a placut marturia de la nunta! Phiiii cum or sa mai stea ingerasii de frumos in pom!
Sa stii ca eu chiar folosesc mingea, am invatat pe youtube sa fac abdomene pt gravidutze, si un fel de tzopaiala/aerobic cu fundul pe ea de gafai dupa aceea de numa, si neste genuflexiuni, ma sprijin din picioare pe ea, avand-o intre perete si lombara. Este beton! ca sa nu zic ca si randunoiul sare pe ea cu toata fortza. pe eticheta scria ca tine pana la 350 sau 450 kile. Numai motanul a reusit sa dea gata una, ca l-am pus pe minge si si-a bagat gherutzele in ea :)).
sovi
17+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
Maia37 spune:
Zoze-Amintiri de la naftalina...mmmmm pai fetita mea a avut colici icepand din spital pana cand a implinit 3 luni jum.N-am stiut ce-i aia noapte sau zi.Umblam teleghidata.Diferitele preparate si ceaiuri pt.colici nu-si aveau efectul.Doar burta-n burta cu taica-sau o perioada si apoi iar incepea.Nu stiam ce sa mai facem sa nu planga prea mult caci mi-era frica de hernie de ombilic.Asa ca ma cutremur la gandul ca si bb2 va fi la fel ca fetita sau mai rau.Eeee, dar poate am noroc de data asta.
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
24+ cu
Vlad Andrei
zozela spune:
Felicitari Laly pt.Bombonica sanatoasa si jucausa!
La varsta asta a sarcinii- stiam ca nu se prea mai poate masura CRL-ul(lungimea embrionului din extremitatea cefalica-pana in cea caudala)-pt.ca nu prea mai corespunde..nu stiu..Stiam ca-de acum-poti estima lungimea bebelusului inmultind FL(lungimea femurului) cu 7!De asemenea-si varsta gestationala tot dupa FL,BPD,CA-se calculeaza!
Daa..Sovi..Sa stii!!
Ce mai conteaza ca am dat un cap in marginea biroului de am
!!
Serios-acum!Chiar mi se pare utila mingea aia!Pe langa exercitiile descrise de tine-cred ca la faza cu mingea interpusa intre tine si zid-ti se face si un super masaj,nu?!
Trebuie sa vad de unde o pot achizitiona!
Maia citisi PM-ul?!Ei vezi-ca le scosesi?!
Lasa-nu te ingrijora-sunt sigura ca va fi cu totul alta atmosfera cu BB2!O sa vezi ca Andreea o sa-ti fie de un real folos!
Varuna am fugiit sa vaz pozicileee!!!
Fiti pe faza randunici!!Vine
!!Ela..
in 22 sapt. cu
!!Varsta mogaldetei
Photos
ramo_cata spune:
buna ziua randunici....noi am fost cam lenesi azi,ne-am trezit cam tarziu si pana am papat,pana am citit toate msg s-a facut ora 14...ce sa facem...
maia37-da chiar coincidenta,mai ales ca daca o sa am o fetita o sa-i pun numele andreea...:)
cami33,kya-mercic pt urari...pupici
zozela-sunt la d-na dr petcu,o super super d-na,o sa nasc tot cu dansa,la sp nr.1,eco o sa-mi fac pe 4 dec la d-na dr tudorache,am auzit ca e cea mai buna in eco...abia astept sa-l vad pe bebe...cateva date despre mine si bebe:DN:iulie 1981,UM:10 iulie 2007,DPN:16 aprilie 2008,bebe:19 sapt.
mihutza-merci pt urari si pt informatii...o sa-mi fac semnatura imediat...
varuna-CASA DE PIATRA SI BEBIC FRUMOS SO SANATOS...
randunici mai stiti ceva de naty?i s-a facut cerclajul?
pupici mai randunici si mai vb...
ralucaspm spune:
Sovi, scuze pt deranj, mai poti cumva sa trimiti o data cartea pe care ne-o recomandasesi acum cateva capitole ?
Acum sunt la serviciu si as incerca sa scot cateva pagini la imprimanta. De saptamana viitoare o sa stau acasa unde nu prea merge imprimanta si pana cumparam alta... As mai citi cateva pagini daca ma lasa Ioanna.
Poate sa-mi trimita si mie cineva pe PM adresa comuna si parola ?
Eu ieri iar m-am umplut de nervi pe soacra si mai mult pe sot care e de partea ei
. Ieri l-a sunat sa-i spuna sa se uite la tv ca vb un logoped despre copii cu probleme de vorbire si spune la toata lumea ca Ioanna nu vorbeste deloc. Ioanna zice destule cuvinte pt varsta ei, dar numai in romana. Si cand nu e acasa sau e cu cineva strain e mai rusinoasa si nu zice nimic. Eu nu vreau sa o pun sa vb ca sa vada lumea, sa vb cand vrea ea. Sambata si duminica am fost la soacra ca a fost parastasul pt socru si Ioannei ii e frica de verisorul ei care o musca si o loveste si tipa la ea si statea numai lipita de soacra-mea sau de mine sau de sotul meu. Si soacra-mea ii zicea: "Hai ridica-te si mergi si tu (pustiul celalalt alerga de zor), nu fii lenesa !" . Sau daca Ioanna nu stie un cuvant si vrea ceva arata cu mana si zice ceva de genul: "M !M!" si tipa iar soacra-mea la ea si ii zicea: "Ce m m, zi .... (nu-mi aduc aminte ce vroia Ioanna sa zica)". ![]()
Raluca
20+ cu
Georgios si
Ioanna (5.07.2006)