Piticlonti de iulie-august 2004 (239)
Raspunsuri - Pagina 14
Marina spune:
mitzu...detergent de vase..nu te-au impresionat reclamele cu cele mai uleioase vase care se curata instantaneu cu o picatura de pur, fairy sau mai stiu eu ce minune?
Andries spune:
Pe mine ma lasa nervii, eu am avut copil cuminte (Victor adica) si nu ma asteptam de la Mircea sa-mi faca atat scandal. Nu mai am chef nici pe internet sa ma uit, nici la TV, nimic, ma seaca urland non stop. De fapt nu urla non stop, urla 3 sau 4 minute apoi alte 5 sau 6 minute maraie...ihiiim ihiimm...uite-asa, daca nu-l iau in brate incepe sa urle. Pe urma mai face o pauza de odihna in care doar maraie.
Cred ca de la alaptat mi se trage, ar vrea sa stea numai cu capul pe pieptul meu, nici afara nu am unde ma duce cu el, e prea frig, mai mult de-o tura in jurul blocului nu se poate, of, of, of.
Andries
mitzura spune:
Buna!
Chestia e ca am incercat deja cu vanish si detergent de vase, dar degeaba. Sare n-am pus ca n-am stiut la momentul potrivit. Ei, mai vad eu ce mai fac....
Eu azi sunt la serviciu, cica lucrez, dar calculatorul asta se incapataneaza impotriva mea, nu-mi deschide documente, se blocheaza, deja m-am enervat.
In rest, pe acasa toate bune, ceea ce va dorim si voua
Va pup, sunt pe aici.
Doamna Bibi spune:
Multumesc mult de urari! Ieri am fost putin ocupata,n-am intrat, dar azi va dau de baaauuut!...virtual deocamdata!
Pftiu,ce trece timpul...vad ca multe dintre voi ati trecut deja la al doilea bebe. Si eu imi doresc inca unul, dar cu cine????
Mai,sunt intr-un mare impas. Ati vazut/cumparat/auzit pe undeva prin tara asta romaneasca masinile din Cars? Ca in Germania cand am fost nu le-am luat din lipsa de spatiu (l-am luat pe Bob the builder si Sam pompierul cu tot cu masina),dar aici nu gasesc. Am fost in Carrefour, mi-au zis ca trebuie sa primeasca,as vrea si o lenjerie de pat cu Cars...eventual Madagascar.
Noi avem 3 desene animate la care ne uitam...de fapt 4: Cars (locul 1), Madagascar, Bob the builder, Shreck.
Noi ne pregatim de serbare la gradi, invatam poezii,cantecele, facem costum...heheheee
Pupici
Monica si Bogdan (01.09.2004)
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004
g_ioana spune:
.ihihi,hai sa va zic eu care-i culmea scapatului de pete,pune sotul din dotare vanish pe pantalonii de arbitru,sa scoata niste pete de noroi de constantzadupa doua ore erau verzi,si asa au si ramas....
Mitzu,da,da si io zic sa incerci cu detergent pentru covoare gen biocarpet sau vanish pentru covoare...
Daria insanatosire grabnica bonei,da' Giulik nu mai merge la gradi?
Alicee pe unde esti mama,tot in trafic?
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
szivarvany spune:
DoamnaBibi - io nu creeed ... Asteptam pozili de la serbare !
IoanaG - e cerc pedagogic ... ashe k ... Giulik e pe aici cu mine !
Mitzu - io n-am alte recomandari ... pur, vanish ...
Daria & GIULIA(2004 08 16)
bunny spune:
Cars-subiect in actualitate
In Ungaria sunt o gramada , apoi aici in Uk nu stiu daca acum ca suntem in UE puteti comanda online pe amazon.co.uk si le trimite. Sunt masinile - dar costa alea mari 23-30GBP , dar au si Cars puzzel si Lego . Din pacate nu vin de sarbatori acasa, altfel ma ofeream sa va cumpar.
Ref la gradi, eu sunt incintata, au o metoda de ai invata prin joaca, de fapt asa fac si in prmii ani de scoala, stau pe jos, la masute nu ca la noi in banci. Dar ce ma innebuneste este comunicarea cu educatoarele...o data pe trimestru te cheama unul cite unul si-ti pune, in rest dimineata deschid usa il lasa sa intre si la prinz la fel, dai mina cu ele , iei copilul. Daca vrei sa anunti ca il ia altcineva sau nu vine la scoala scrii in caiet. In rest nu stii cum a fost , daca e cuminte sau nu. Si mai aflii ca s-a lovit sau alt accident , ca te pune sa semnezi ca ai luat la cunostinta. Dar se pare ca functioneaz, ca daca Alex nu e cuminte acasa ii spun ca ii spun educatoarei , imediat se schimba. Si nu-i pedepseste, doar ii pune sa stea pe un scaun separat, departe de ceilalti copii - time out . Si sa stiti ca imi spune ca a fost acolo si de ce.
Vream si noi zapada!!!!! Aici nu ninge, dar anul asta am decis ca stam aici, sa ne rezervam ptr la vara o vacanta acasa.
va pup si o zi frumoasa
Mani si Alex
leeloo2004 spune:
Buna fetele! Vad ca toata lumea e in prag de pregatiri pentru Sarbatori - frumos, tare frumos si eu abia astept sa mergem sa luam cadouri!!!!!
Daria - insanatosire grabnica bonei - dar Giulik de ce nu merge la gradi? E si ea racita?
Roxi - da, doar pentru corectarea estetica a strabismului, in mod natural nu va obtine corectie definitiva. Cine sunt astia de la oculus - nu am auzit de ei? Mie peste tot aici mi s-a spus ca e vorba de 2-3 operatii si eu de asta vreau sa ma feresc!
Kim - foarte frumoase pozele!!
Mitzule - prin carrefour exista la un moment dat o solutie pentru scos petele de grasime/ulei - acum depinde si de cit de "adinca" e pata - dar daca zici ca ai incercat deja cu detergent de vase nu stiu cu ce altceva iese...
Andries - deci pina la urma confirmi - unul e cuminte celalalt nu... trebuie doar sa ma hotarasc din ce categorie face parte Stefan...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
ina32 spune:
Mitzura-eu stiu ca pudra de talc e eficienta daca o pui pe pata proaspata. mai e ceva de scos pete de la amway.
Olivia- cate grade sunt la voi...ca n-am vazut caciuli si haine groase...doar decolteuri si copii care stau cuminti la masa, ceea ce mi-as dori si mie (din ambele)
Anca-confirm, 31 pica luni, am studiat si io calendaru'
Lui Radu au inceput sa-i treaca varicelele (asta se lauda el ca are), e plictisit de atata stat in casa si intreaba cand plecam in vacanta..deh...simte omu' nevoia de un concediu M-a innebunit cu Tom si Jerry, nu vrea sa vada nimic altceva.
cristalina spune:
Buna ziua!
Grasana cu ochiu' pe voi...
Gabi, ma bucur ca ati iesit bine la control. Se pare ca Stefanut nu se dezminte, a fost cuminte si a purtat patch-ul. Pupam burtica.
Eu recunosc ca am inceput deja sa iau cadouri, asta pentru ca mi-e groaza de inghesuiala de sarbatori. Azi am achizitionat pentru mama soacra un pulover bleu de casmir ...se potriveste cu ochii ei.
Dar as vrea sa dau o raita prin magazine mai aproape de sarbatori mai mult pentru atmosfera.
Andries, imi pare rau ca te zapaceste Mirciulescu asa.
Avantaj io, care eram deja invatata de la Maria, cea mica mi se parea cel mai cuminte copil din lume...:)))...ca acu' s-a naravit si ea...
Bunny, tare frumoase poze, se vede ca Alex era in elementul lui.
Daria, sper ca Giulia se simte mai bine si ati trecut de faza cu mucii rai...
Olivia, frumoase poze!
Orga e impachetata, astept sa vina sf. Niculae ca sa i-o dam Mariei. Insa pe John il mananca buricele degetelor sa se joace cu ea!
Doamna Bibi, spor la invatat poeziile..:))
Mitzu, n-am canapea de piele, dar cred ca trebuie sa ai grija sa nu aiba solutia de curatat vreun inalbitor in ea, ca altfel faci canapeaua de comanda.
Ioana, daca tot aveti zapada vreau si eu sa fac de pe acum comanda de Craciun pentru niste portii, ca vad ca voi aveti trecere...
Eu m-am gandit sa fac bradul mai devreme ca de obicei, pentru ca dupa 20 decembrie plecam la bunici si vreau sa se bucure Maria de el...Si sa aiba Oana Barosana la ce sa atenteze.
O zi frumoasa sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi