sunt sau nu insarcinata???!!!
am o mare nelamurire si va rog sa ma ajutati sa gasesc raspunsul corect.luna trecuta mi-a intraziat 2 saptamani.in acest timp mi-am facut 3 teste si toate au iesit in felul urmator:in primul minut aparea liniutza de la negetiv iar in urmatorul minut aparea si cea de la pozitiv dar nu la fel de accentuata ca cealalta.desi imi venise menstruatia m-am dus la echograf sa ma lamureasca d c au iesit testele asa.acolo mi s-a spus ca nu se vede exact daca e bebe sau mi s-a rupt un chist.dupa cateva zile m-am dus la ginecolog si acesta mi-a spus ca nici el nu e 100% sigur daca e bebe,dar chist rupt in nici un caz.(la 5 sapt aproape 6 sa nu-si dea seama daca sunt sau nu insarcinata?????hmmmmm)m-a trimis apoi iar la ecograf dar nu am mai ajuns.luna aceasta iar imi intarzie si mi-am facut 2 teste care au iesit neative.va rog LAMURITI-MA!
Raspunsuri
Nicoleta spune:
Salut.
Nu vreau sa te dezamagesc insa ai luat in calcul si varianta unui avort menstrual? Sper sa nu fie asta, insa mi-a povestit o prietena ca ei asa i s-a intamplat, vroiau un bebe si ea s-a grabit cu testul, nu a asteptat intarzieri ale menstruatiei, testul facut cu o zi-doua inainte de prima zi a iesit pozitiv (vag, dar destul de clar), apoi a venit menstruatia si dupa ce i-a trecut, testul a iesit negativ, urmatoarea menstruatie a intarziat putin (probabil organismul se resimtea in urma acelei pierderi).
Este o posibila explicatie...
Nicoleta
18 plus
si Stefan (27.01.2003)
Ada_S spune:
quote:
Originally posted by Nicoleta
Salut.
Nu vreau sa te dezamagesc insa ai luat in calcul si varianta unui avort menstrual? Sper sa nu fie asta, insa mi-a povestit o prietena ca ei asa i s-a intamplat, vroiau un bebe si ea s-a grabit cu testul, nu a asteptat intarzieri ale menstruatiei, testul facut cu o zi-doua inainte de prima zi a iesit pozitiv (vag, dar destul de clar), apoi a venit menstruatia si dupa ce i-a trecut, testul a iesit negativ, urmatoarea menstruatie a intarziat putin (probabil organismul se resimtea in urma acelei pierderi).
Este o posibila explicatie...
Nicoleta18 plus
si Stefan (27.01.2003)
Sunt de acord cu nicoleta, asa am patit si eu luna trecuta.
Menstra trebuia sa imi vina in 20 in 21 mi-am facut testul si a iesit slab pozitiv(dar asa am patit si cu baietelul) pe data de 27 am inceput sa am dureri groaznice de burta si de picioare si am vazut pete maronii pe chilot care dupa cateva ore s-au transformat in sangerari ca la menstruatie, mi-am sunat ginecologul i-am explicat ce si cum si a zis ca vrea sa ma vada neaparat.S-a uitat dupa sarcina si nu a vazut nimic la eco decat un punctulet care cica ar fi putut fi sarcina dar m-a linistit ca nu este sarcina extrauterina, mi-a dat niste vitamine si mi-a zis sa revin peste o sapt sa vedem daca e sarcina. Cand m-am intors mi-a zis ca se pare ca a fost avort spontan dar ca nu e sigur ca mai nou a obs ca anumite dereglari hormonale dau teste fals pozitive.Eu am sangerat 8 zile timp in care am avut dureri.In data de 30 am mai facut un test la care mi-a aparut si a doua liniuta foarte slab, iar inainte sa merg la control inca un test care a iesit negativ(doar o liniuta).De dereglari hormonale nu stiu ce sa zic, nu am avut niciodata. Pe net am cautat despre teste fals pozitive si nu am gasit nimic in schimb am gasit un articol la DC despre sarcina fara embrion si mie mi s-a parut ca se potriveste.
crisaa07 spune:
buna tuturor,
si eu as putea sa zic ca sunt in aceeasi situatie, adica in luna lui noiembrie nu m-au vizitat musafirii.Testele sunt negative, dar ce sa zic am greturi doar dupa amiaza, mananc muraturi, simt niste mirosuri mai ciudate, am si unele dureri de cap, aaa si balonari dupa ce manac. Nu stiu ce sa cred..., probabil ca voi face testul cu sange la IDS si apoi....sper sa fiu insarcinata.
La fel iti urez si tie, si tuturor celor care asteapta lucrul asta.
Dumnezeu este pretutindeni, oriunde te-ai intoarce El este cu noi toti, nu putem decat sa-L iubim.
crisaAV