Atentie la Dr.Radoi si Moarcas-Municipal

Atentie la Dr.Radoi si Moarcas-Municipal | Autor: iubu77

Link direct la acest mesaj

Fetelor nu vreau sa sperii pe nimeni.. dar am vazut acum la tv ca dr.Criatian radoi si Dr.Moarcas de la Municipal au nenorocit un copil prin neglijenta lor..
Am vazut la tv parintii disperati ai copilului nenorocit de acesti doctori.. Am inteles ca Radoi nu mai poate face garzi si cealalta doctorita a primit si ea ceva sanctiune.. Eu dupa parerea mea as interzice sa mai faca nasteri..
halal doctori!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns psj spune:

moarcas daca am inteles bine nu a venit deloc, de fapt nici nu era pacienta ei, o rugase badiu(sau badea?) care era in concediu sa ii preia pacienta. Radoi nu mai face garzi 30 de zile, nu e pe termen nelimitat :(.
Din pacate tot familia si copilul au cel mai mult de suferit. Sper sa gaseasca bani suficienti pentru tratamentul din Germania si sa se faca bine copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Din articol si din ce a spus mama copilasului, DR. Cristian Radoi nu a fost anuntat ca ea s-a internat, nu a fost chemat la nastere. El nu a asistat-o pe biata mamica asa ca eu personal nu vad cu ce a gresit... Banuiesc ca asistentele alea au vrut sa-l menajeze, nasterea preconizandu-se usoara si nu l-au mai "deranjat", asa ca eu una nu-i gasesc vina. Cel putin din ce am vazut eu la stiri reiese ca nu a participat la nastere, insasi mama a spus ca el aflat de existenta ei in spital doar dupa ce copilul se nascuse si raul fusese facut. A fost ginecologul meu, am nascut cu el doi copii si e un medic foarte bun, de-aia am simiti nevoia sa intervin. Sunt sigura ca daca ar fi asista-o nu se intampla asa. Iar suspendarea e temporara, pana la finalizarea anchetei Colegiului Medicilor.
Dumnezeu sa-i ajute pe parintii ce trec printr-o asemenea tragedie si pe copilasul nevinovat!

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, am si eu o intrebare: medicul care iti urmareste sarcina e OBLIGAT sa vina sa te asiste? Adica ma refer din punct de vedere legal, sau deontologic, sau orice altceva. Nu ma refer acum la cat ai cotizat sau nu. E obligat? Asta ca sa stiu daca pot sa il actionez in judecata daca nu vine. Sau de fapt trebuie sa te multumesti sa nasti cu medicul de garda si medicul tau vine numai ca e el cumsecade sau pt ca cotizezi? Va multumesc anticipat, chiar mi-ar prinde bine raspunsurile.

Pupici,
Angelique 34+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput

legal nu e obligat sa vina.... medicul de garda trebuie sa se ocupe, cel putin asa spunea managerul de la spitalul universitar in seara asta. dar tot ei au sanctionat-o pe dr. moarcas sa vina la toate nasterile gravidelor aflate in evidenta ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Pai si pana la urma cum ramane? Ca vad ca se contrazic singuri

Pupici,
Angelique 34+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Nu vreau sa condam si nici sa iau apararea nimanui...
Dar pt Mine Radoi si alti doctori care fac la fel... sunt niste gunoaie umane.. Daca esti de garda(Cum el era) esti obligat sa ai grija de pacientii care vin.. sau macar sa ii consulti si sa vezi care este treaba...ca de asta se numeste garda...
DORMEA?????? pai cum vine asta??? io cand sunt la servici dorm in timpul programului????
Sau daca dormea cand vin pacienti sa puna mana sa se scoale.. Nu sa zica asistentelor..nu ma sculati decat daca e ceva grav..in rest sa va descurcati.. ca nu de asta e pus acolo...doara sa ia banii de garda.. SA O SI FACA...

Eu am fost ceva vreme internata la Municipal.o luna si 2 saptamani.. Meseriasii care sunt sefii garzii(cum e cazul lui Radoi acum) dorm de rup paturile si rezidentii fac treaba.. Lasa instructiuni sa nu-i deranjeze decat daca este ceva grav.. Din pacate acum a fost prea tarziu.. Si acel copil este traumatizat pe viata..
Deci cum puteti spune ca nu are nici o vina..????
daca isi facea meseria acel copil putea avea o viata normala..insa din nesimtirea unui om.. a unei echipe.. auzi sa o lasi singura acolo..Doamnee ce oamenii...
Dumnezeu sa aiba in paza acest copil..

Mergi la inceput

normal ca n-o fi fost anuntat daca lasase dispozitii sa nu fie deranjat.
eu am fost internata destul la pantelimon si auzeam a doua zi discutii(dupa ce toata noaptea auzeam urletele) de genul, "ai vazut ce au lasat-o pe aia sa se chinuie ca nu daduse nimic la nimeni?".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Si eu am nascut cu doctorul Radoi si nu am nimic de reprosat la adresa dansului. A fost un medic extraordinar pe tot parcursul sarcinii mele, nu i-am dat nici un leu in afara de taxa pe care o plateam la cabinetul la care eu am ales sa merg, a stiut tot timpul cine sunt, cum ma cheama, ce probleme am cu sarcina.
Nu am inteles exact care este amestecul dansului in toata povestea asta insa daca nu a asistat la nastere pentru ca nu a fost chemat nu inteleg de ce trebuie sa plateasca sau sa i se interzica sa asiste la nasteri. Iubu77, gunoiul uman despre care vorbesti a adus pe lume sute de copii sanatosi, despre care nu se prea aude prin presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

o fi adus.. dar la fel de bine acest "om" radoi nu a asistat la nastere aceasta mamica..Si era obligatia lui sa o asiste nu sa doarma..
Iar acest copil va avea probleme pe viata.. Cred ca altfel ai fi vazut situatia daca erai tu in situatia ei..
Pt mine nu are nici o scuza..Daca este de garda.. garda implica tratarea si asistenta medicala pentru cei care vin la spital..
pacat ca se intampla altfel de lucruri..Mare pacat

Mergi la inceput

faptul ca a adus pe lume sute de copii sanatosi nu stiu cat de mult inseamna, pentru ca si pe vremea lu' bunica se nasteau sute de copii sanatosi, poate chiar pe camp, fara moasa, doar pentru ca aveau zile. La cazurile cu complicatii, acolo se vede diferenta. iar radoi mai are sanctiuni de la colegiul medicilor(cazuri citite aici pe forum).

Mergi la inceput