FIV 148
Raspunsuri - Pagina 20

KoraPop spune:
Avalon in sfarsit ai venit si nu oricum,ci cu vesti super bune!!!Ma bucur pentru tine,dar si mai mult vreau sa ma bucur peste doua saptamani!Ma mir doar ca din 4 embrionasi frumosi nu ai lasat unul sa devina blastocist,pentru ca stiu obsesia ta cu blastocistii si pe mine acum ma bantuie acelesi ganduri.Dar...daca DD vrea stim toate ca indiferent de cat de mici sau mari sunt embrionii,se poate reusi!
Manu incearca sa iti revii,nu se rezolva problema cazand in disperare...eu nu am reusit de doua ori si nu am avut rezultate atat de frumoase ca ale tale,ma refer la morula,blastocist,pentru ca unde am facut eu se pun la trei zile.In locul tau as incerca tot acolo si de 10 ori,dar poate ca inca odata va fi de ajuns.Hai,capul sus si priveste la fetele care sunt cele mai fericite mamici sau gravidute si majoritatea nu au reusit de prima data,Chiara chiar a 5-a oara...daca abandonau nu cunosteau niciodata aceasta fericire....
Kora
CARPE DIEM!

Avalon spune:
Manumanu, nu ai cum sa controlezi asta, crede-ma... am facut si eu greseala asta si nu vreau s-o repet, sa caut explicatii pe care nu am cum sa le gasesc... doctorita mi-a spus ca au fost reusite la a 3-a incercare cu embrioni congelati cu tripleti, asa ca nu exista o regula. Jucam o sansa, trebuie sa credem in ea si atat. Ti-o spun din tot sufletul si dupa ce am cercetat pagini de internet intregi incercand sa aflu, care e secretul unei reusite? Nu embrionii perfecti ajunsi in stadiul de blastocist, ci am observat ca starea de spirit a viitoarei mamici este cruciala. Sunt cateva fete care au crezut cu atata tarie in reusita si care s-au considerat gravide, s-au comportat ca atare din ziua ET-ului iar rezultatul a fost pozitiv chiar daca datele intiale sa fie nici pe departe perfecte. Incearca sa depasesti starea asta si gandeste-te putin la ceea ce am incercat sa-ti transmit.

manumanu spune:
Kora, Avalon, va multumesc pentru incurajari! Stiu ca aveti dreptate, dar uite ca uneori mi se mai strecoara teama aceea in suflet... dar o scot eu! Cu rugaciune si cu speranta... si cu ajutorul familiei si al vostru... sper sa ajung si eu sa dau odata vesti bune!

mihaele spune:
Buna fetelor am si eu o intrebare diphereline se gaseset in farmacii sau terbuie sa caut din timp si daca puteti sa-mi spuneti pentru ce al iau ce face acest medicament vao cae zile sau saptamani ati luat????
Ma rog pentru voi fetele care ati facut ET si ma rog sa fie bine va pup si sa aveti grija de bebei vostri.
Dumnezeu sa ne ajute pe toate fetele de pe acest forum sa ne indeplineasca visele de a fi si noi mamici.
Va pup pe toate fara exceptie
PS Lamuritima si pe mine cu acest medicament.Multumesc

pisix spune:
Kora - nu se congeleaza embrioni asa slabi ...Cat despre embrionul cu 5celule, daca-l lasam la blastocist si rezista ...mi-ar fi fost greu sa nu-l las in burtik ...si exista risc de tripleti. Nu uita ca sunt la primul FIV si nu se stie cat lipici la bebici am
felicia - da, e o stare f draguta care sper sa ma tina
heleny - eu nu mai inteleg nimic ... de unde starea asta ?
danyalo - eeei, de la tine-o fi fost valul ala de liniste sufleteasca...Recunosc ca si diazepamul a fost mana cereasca da' sigur si gandul tau bun ne-a ajutat
mihaele - diphereline se gaseste dar nu chiar la orice colt ...Uite m-au invatat si pe mine fetele : www.helpnet.ro
Fetelor acum parca nu mai gasesc nicaieri : cand se face efectiv implantarea ? adica daca mie mi i-a transferat la 72 de ore, de cand poate sa se intample minunea ? imediat ?
Marti 4 decembrie - Momentul Adevarului
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Avalon spune:
Mihaele, la orice farmacie mare cum ar fi helpnet, sensiblu sau dona poti face comanda si ti se aduc in cateva zile. Nu incerca insa la farmacii mici de cartier, ca sunt sanse mici.
Pisix, incepand cu zilele 6-7 de la conceptie incepe sa se implanteze, in ziua 12 de la conceptie este deja 'ingropat' in endometru si incepe sa se conecteze la vasele sanguine din uterul matern. Conceptia in cazul nostru e ziua 1 de la punctie.
Kora, ma bucur ca ai inteles ideea pe care ne-a transmis-o si Manumanu, nu transferul cu blastocist este o garantie a reusitei. Desigur ca si eu aveam obsesia asta, dar una e sa vrei si alta e sa poti. Unul din 6 embrioni de calitate A in ziua 3 ajunge la stadiul de blastocist, eu nu ma incadram in aceste conditii si nu am vrut sa risc, ni s-a dat de ales, asa am ales si nu regret. Ai grija de tine si incearca sa depasesti 'obsesia' asta, sunt convinsa ca data viitoare vei avea un test pozitiv, nu abandona!

danyalo spune:
fetelor - m-am convins starea de spirit este totul! Doamne ce proasta am putut fi atunci...dar nu m-am putut controla!!!Acum iau totul la plesneala...va rog sa ma credeti! Ca sanse daca e sa le luam asa...sunt mai mici..da nu vreau sa ma gandesc...si una daca ar fi ...cred in ea pana la capat...si ma declar gravida la cap de pe acum!!!!Am innebunit! Dar mi-ati transmis si mie o stare de bineeeeeeee...si nu mai vreu sa o dau! O PASTREZ!!!!
Avalonashhh- pai ce crezi ca am visat eu azi noapte??? Ca m-am intalnit intamplator cu tine...pe strada cu Gynera... erai cu parul putin strans si cu o burticaaaaaaaaaaaaaaa!!! Si-mi ziceai mandra: Eeee... uite ca am reusit! Acum ma duc sa nasc! Sa dea DD sa te vad in realitate cat mai curand asa...iti sedea f.f.f bine...erai cam rotunjoaraa.... da nu mai conta!!!
Te-am visat : erai asa cum te stiu eu...doar burtica era XXXL in rest radioasa si fericita!Eeee... fetelor... nu suntem fix cu zilele la numaratoare...dar pe aproape! Eu miercuri am Et-ul! In ziua 18 pe CM natural!Te rog Carmen mai repeti o data pt. o baba uituca , visatoare si aiurita... cand treb. sa fac dozarea progesteronului??? Caci aici iar nu m-am inteles ...am primit doar 6 utrogestan/ zi si aattaaaat!! Si daca e prea putin ce fac?? Nu am reusit sa vb. cu Cocei...ca era full la ea...poate pot la ET!Mama care a lucrat 35 de ani in farmacie...e contra progesteronului..saraca zice sa nu fac de capul meu...si o cred ...dar vreau sa ma cred si pe mine!Cum -cat m-ai sfatui sa fac miercuri? Treb. injectat la o anumita ora si sa o respect??Scuze daca te bat prea tare la cap!!!Insa prog. tot voi face! Dar nu stiu doza de inceput macar..pana nu iau primele rezultate!Incep utrogestanul de maine...cu 4 apoi cresc la 6!
Apropos...fetele care ati facut Et cu decongelati cat ati cotizat pe la Giuly?? Cat la dr. si cat la embriolog?? Plus asistenta si infirmiera...probabil...plus Getutza ca sa stau su eu omeneste...cu ea ma descurc...si cu pers. asistentelor..pb. e cu dr-ii...cam cat??
va pup si va doresc un WE frumos si calduros..macar sufleteste!Maine am belet la teatru: Poker- teatrul de comedie!
dany

Avalon spune:
Hai mai Dany, m-ai facut sa zambesc! Si m-ai facut chiar sa ma vad rotunda ca o minge, abia strecurandu-mi burta sub volan! Hihihi, ce silueta, nu-mi pasa de talie, tare mandra o sa-mi plimb eu burtica prin lume, triumfatoare! Asa-mi place de tine, asa sa ramai, si eu tot la plezneala am zis ca fac fivul asta...Chiar ma gandeam zilele trecute ca am avut un an atat de bun anul asta, s-au intamplat atatea, incat daca mi-ar reusi si fivul ar fi prea frumos. Cine stie?
Tu faci ET pe ciclu natural, deci se aplica regula "ziua 21", deci fugi si fa analiza in ziua 21 si incearca sa ai rezultatul cat mai rapid, vezi ca la Medlife te duci azi (chiar si dupa-masa) si maine dupa 14 ai rezultatul pe net, pe conectezi cu CNP-ul si id-ul de pe bon si ai rezultatul fara sa te deplasezi la ei. Daca iese mic, bagi nsite injectoare (cred ca seara inainte de culcare ar fi indicat). Pana atunci, ia fro' 9 utrogestan pe zi daca te stii cu deficit.
Baftaaaa!

KoraPop spune:
Hey Avalonas eu nu m-am gandit nici o clipa sa abandonez,asta le si spun tuturor , sa nu renunte,ca numai cine incearca are sanse de reusita.Doar ca...timp de cel putin 4-5 luni am sa ma tot documentez unde sa fac urmatoarea incercare pt ca nu cred ca am sa mai merg a treia oara acolo unde am avut doua esecuri,desi tin mult la echipa cu care am mers pana acum.As fi vrut sa vad la Gynera niste incercari cu blastocisti,dar este timp....si oricum te urmaresc si pe tine si pe Pisix cu mare interes.E tentanta si clinica din Cj de unde primesc vesti de la cineva care incearca acolo cu dr. Micu si eu in Cj am rude,iar la Sibiu ar fi tentant,dar nu am pe nimeni acolo care sa ma gazduiasca atata vreme....Ma voi tot documenta lunile urmatoare.
Ce zici,deschizi un nou capitol sa iti poarte noroc,hai graviduto!
Kora
CARPE DIEM!

danyalo spune:
Multam-multam!O mie de pupushori de la mine!!!!!Asa o sa fac! Eu as fi vrut la Bios diagnostic...da e departe de mine...si am si sotul plecat din Buc. sapt. aviatoare!Am Medlife aici la Budimex... langa mine...o sa merg cred acolo...ma stiu tantile asistente de acolo ca pe o barza chioara...la cati bani le-am lasat pe analize !!! Daca o fi sa se prinda o sa-i spun fetitei
ca tati nici nu a fost prin preajma...ci mi-a lasat-o o barzaaa!!! Am innebunit de tot!!!
Observati ca vreau fetita da????Ca doar asa mi-a ghicit Kitta!!!
Eeee... cam asa ca tine si eu numa ca mie anul acesta mi-a mers foarte rau...si daca ar fi sa fie ceva de bine...ar fi cel mai frumos lucru care mi s-ar intampla!!!!Stii doar ca fiv-ul trecut mi s-a suprapus cu un eveniment tare trist din familie!Dar acum sunt pe baricade! Voi luati medrol?? Mie de ce mi-o fi dat pana la test? Nu-mi place medrolul...dar o sa iau ce sa fac!! Mai fac mutre acum???
kora
dany