FIV 148
Raspunsuri - Pagina 12
zouzounaki spune:
vai groaznic ce zi
...nu am cuvinte de consolare pt Meda![]()
![]()
...Dumnezeu sa aiba in paza acele sufletele si sa-si intoarca fata si spre parinti sa le daruiasca pentru totdeauna copiii mult asteptati

Dream ahhhh ma ia parca cu junghiuri in suflet..Dream,scumpa mea
prin cite ai trecut si tu
...iti doresc sa te refaci sufleteste si sa o iei de la inceput...si acel inceput sa fie si sfirsitul incercarilor tale...sa fie aceea reusita,acel vis pecare l-ai dorit atit de mult sa fie implinit

Pisix puiutii tai se prezinta tare bine...fii la fel de optimista ca pina acum si vei vedea ca si rezultatul va fi pe masura![]()

xrysya succes pe maine la ET...si sa te vedem peste 9 luni la scutecele
Avalon sint cu pumnii strinsi
...si de asemenea sint cu pumnii strinsi pentru fiecare in parte...va pup fetelor...ma retrag in cochilie...parca mi s-au ars degetele cind a trebuit sa modific listuta![]()
...revin mai tirziu
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iana_mari spune:
Va multumesc fetelor ,pentru sustinere ,dar nu am o veste buna.
valoarea bhcg a fost de 6.50.
Prof. a zis sa nu intrerup tratamentul si daca sangerarea se opreste marti sa merg sa repet analiza.
Eu cred ca a fost ceva dar acum 3 zile cand am avut acea pata am eliminat
s.m.
aurel_cris spune:
quote:
Originally posted by iazminn
Fetelor, unde pot citi povestea Medei? Imi pare nespus de rau pt ea.
IAZMIN o gasesti la gravidute prin FIV.
25+
pisix spune:
dream - of ... imi pare asa rau ...nu vreau sa-mi imaginez ce e in sufletelul tau
xrysya - tu ma detensionezi sincer, cand te vad asa optimista parca imi mai trece si mie din frica
Abia astept sa-mi intalnesc pisoii pui maine !
iana_mari - azi chiar ca a fost o zi nu tocmai favorabila bebelusilor ...Imi pare tare-tare rau
luck, puiramy - voi ce faceti ?
flori76 spune:
Dream...imi pare atat de rau...
Of,ce greu trebuie sa-ti fie!Si ai mai si facut atata tratament degeaba...Totusi,eu parca as da o sansa embrionului care a rezistat.Cine stie ce surpriza ti-ar putea pregati?!?
Inca o data,imi pare tare rau si sunt alaturi de tine cu tot sufletul 

Iana ![]()

Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
ladyxe spune:
Meda 

Dragele mele ce-mi vad ochii! S-a spart conducta cu vesti proaste?
Speram sa fie "a nice day" dar citesc si ma infioara ce aflu.
Capul sus fetelor,( ma refer mai ales la cele care simt ca s-a oprit timpul in loc) vor veni si zile mai bune.
Am niste valori pt voi si poate ma lamuriti un pic.
Z20
Progesteron 21.64
val. de referinta f. luteala 1.7 - 27
Estradiol 726.4 (din proprie initiativa facut)
f. luteala 43.8 - 211
Din pacate nu am reusit sa vorbesc decat cu drT si m-a dat peste cap.
Renunt la cicloproginova si utrogestant si sa fa 500mg progesteron inj.Da am inteles bine, sper ca si dansul ca m-am repetat de cateva ori.
Problema:
Progest inj., in aceasta sit., nu-mi ajunge decat 4 zile, altul de afara il primesc peste 10 zile. Ce ma fac pana atunci? Daca as face o fiola pe zi si mi-as pune si crinone de 2 ori ar fi bine?
Ajutor
Are cineva progest inj ce nu-l foloseste in urmatoarele 10 zile si poate sa-mi dea. Il dau inapoi, dupa cum am spus peste 10 z.
Sau spuneti de unde as putea face rost de el cat mai repede.
Kora ma intrebi de simptome?
Paiiiiii sti, eu am citit intr-o carticica ca primele simptome apar cu saptamana 2 de intarziere a CM (in caz de sarcina naturel), asa ca nu prea ma caut de semne.
Azi prin burtica parca se intampla ceva, momente cand o simteam fierbinte inauntru, ma scarpinam pe dinafara, niste junghi care ma lasau la orizontala. Nimic deosebit, cred nu vreau sa-mi fac iluzii.
Adevarul e ca daca nu ar trebui sa-mi iau tratamentul si sa fiu mai atenta cu efortul, as zice ca nu se intampla nimic special.Incerc sa iau totul asa cum e si sa fiu realista.
Va pupacescpe toate
si o seara buna.
ladyxe