ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-24

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

salut fetelor,

in sfarsit am gasit si eu aici un medic (norocul meu, romanca! da tot pe germana o da ca ii e mai usor)si tare sunt bucuroasa ca imi face si mie analizele hormonale si echo...si uite asa au iesit toate bunicel pana acum...dar mai am un hop- o ultima analiza de facut - dupa aia vad ce imi va zice.Faza e in orice caz ca la mine ciclul e cam scurt (24, uneori 21) zile, deci se pare ca ultima faza (luteala?!) e cam scurta la mine...ce inseamna asta , nu stiu nici eu exact, dar voi afla curand ...sau poate stiti voi?

In orice caz, tipa mi-a cerut fisa de la operatie (am fost aici in ianuarie operata), o sa vad cum fac rost de ea caci baiul e ca tipa care m-a operat aici imi era si medicul ginecolog (initial) asa ca daca ma duc la ea sa cer fisa mi-e ca m-o intreba la ce imi trebuie....n-as vrea sa afle ca am cerut si alta parere....vorba aceea , si aici sunt medicii la fel de "scortosi"..uneori.Stiu, sunt tampita ca gandesc asa, ar trebui sa nu ma intereseze parerea ei, mai ales ca nu prea atinut sa imi faca cine stiece investigatii dupa operatie...m-a trimis acasa sa incerc...deci am un cui pe ea...dar totusi...asa sunt si nu ma pot schimba...

va pupici si va tin la curent...

salutari voua toate si insanatosire grabnica lui Alexa.
Wend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Panseluta, iti spu eu ce urmeaza..daca ai faza luteala prea scurta iei progesteron intravaginal, de preferinta (utrogestan ) dupa ovulatie 10 zile, si apoi o sa vina bebe. Tinem pumnii floricico!
Alexa, ne gandim la tine, asteptam cu nerabdare vesti!
Boo Vizualizeaza, ca sa-mi dai o veste buna de ziua mea, in ianuarie, mi=ai face cel mai frumos cadou.
Aerlilian Bun draguta, deci voi fi matusica de gemeni
Mada, Imi fac programare, dar mi-au spus sa sun la inceputul lui decembrie, nu ma las....intre timp, sotul si-a pus in cap sa ma lase gravi, sa scuteasca banii de IA, nu l-am vazut asa hotarat niciodata
Lucia Am pierdut 2 episoade din clona, pune-ma la curent, ca iar pierd sfarsitul
Diana Ma bucur ca esti bine si alaturi de noi, nu vreau sa va mai vad prin butoi, ca nu va sta bine..
Ralu Sa-ti traiasca facaul si sa semene cu mami, un lupatator asa cum este ea!
Pupici multi, pt fete dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna noapte ca vaz ca-s orele 1...
Ralu pei bine mai si rochita roz nu mai cumparam?S-a uitat doctorul bine?Sa-ti traiasca fotbalistul!!!Incep sa se echilibreze lucrurile la numaratoare de carucioare pe la noi.Vom fi matusici complete
Alexia vezi ce faci ca vin cavalerii din urmaCum mai broscuta?Hai ca esti de groaza...Esti frumoasa si iti sta tare bine cu burtica.De fapt numa aia e de tine,ca in rest esti la fel neschimbata...a ba da parca ai un sclipici,radiezi
Boo sa ai grija de tine si sa nu te amarasti.Ti-am zis eu:ce-i al tau daca e sa fie va fi.Vizualizeaza si vizualizeaza-ma si pe mine ca acusi sunt in Bucuresti
Aerlilian stii ca tin pumnii,nu?Tu sa stai calma acum ca sa se prinda BB-icii de tine.
Alexa ce a fost greu a trecut.De-acum cu toata viteza inainte spre o viata frumoasa si plina de sperante!
Diana ce tot bociti domle?Hai ca toate am trecut prin asta si o sa vezi ca si tu si Alexa si toate veti/vom fi bine!Multumim ca ne tii la curent!Mai ai un pic si scapi de injectiile astea pacatoase si o sa se insenineze cerul.
Ancule vezi ca pe forum la Barfe si mondenitati este subiectul Clona pe care corse ca il vizitez si euAcolo este Countesa care ne face rezumatul la fiecare episod cu acuratete.
Panseluta ti-a raspuns Anca.Deci se rezolva cu suplimentare de progesteron dupa ovulatie.Si cu dr-a te inteleg,dar stii vorba lui Creanga:mila mi-e tine da' de mine mi se rupe inima.Asa ca tu hotarasti la cine mergi in final pentru ca tre sa existe incredere si siguranta la tine in suflet atunci cand mergi.
Ioana,Mada,Cristy,Andreyutza,Uta_ciun,Ciol,Uca,Ginamaria,tuturor...WE fenomenal!!!
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Anca ,esti tu o scumpa ca deja te gandesti ca voi avea doi.Sa asteptam,sa vedem daca s-a prins ceva...Oricum,vorbeam cu dr si zicea ca daca s-ar prinde trei nu mi i-ar lasa pe toti,pentru ca sunt rare situatiile in care sunt toti ok.Asta...asa...ca sa vindem pielea ursului din padure...
Lucia ,e minunat sa te avem din nou optimista langa noi.Acum daca ai revenit,chiar voi sta linistita ca sa se prinda bebe..De luni incep sa iau utrogestan.Sper sa fie de bine!
Alexa,sanatate multa si te asteptam cu vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

Fetelor ma simt neputincioasa in lupta cu endometrioza.................cu Dumnezeu nu ne putem pune poate am gresit cu ceva atat de tare in care nu merit sa am si eu bebelinul meu.Ma dau batuta pana la anul cand mai prind poate forta si curaj si trecem la ferilizare.........nu a fost sa fie nici a treia inseminare si sunt cam treminata.Asa ca va doresc succes la toate,ma gandesc la voi toate,va pup,va iubesc si poate mai incolo mai vorbim.Deocamdata nu ma mai simt in stare nici sa imi doresc ceva nici sa vad copii,nici sa aud de cineva care a ramas insarcinata fara sa vrea........VA PUP PE TOATE SI VA DORESC O LUNA SI UN AN NOU PLIN DE TOT CE VA DOORITI VOI MAI TARE(CRED CA STIU CE.........)

Mergi la inceput

Ginamaria ,imi pare tare rau,nu gasesc cuvinte sa-ti spun ca te inteleg si suntem toate alaturi de tine!!!Dar nu ne parasi,nu-ti inchide sufletul!Ai sa vezi ca vom reusi toate!Dumnezeu e mare si bun si va avea grija de noi!Te rog,nu renunta,nu te da batuta si nu pleca de langa noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Gina, draguta, ma faci sa plang... si mie nu mi se intampla des. Adevarul e ca eu iti tineam pumnii pe ascus, si am sperat o data cu tine. Nu stiu ce sa-ti spun, decat ca trebuie sa privesti inainte si sa urmezi cea mai buna cale pt voi, ca fiecare avem o varianta optima. Iti doresc sa te ridici din nou si sa te lasi cuprinsa de spiritul sarbatorilor! Uite o floricica, sa te faca sa zambesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

gina
hai, incarca-ti bateriile de sarbatori si la anu te asteptam din nou aici cu forte proaspete. sunt sigura ca o sa ne dai si vestea cea buna. e normal sa fii suparata, e greu sa speri atat si sa nu primesti nimic in final. dar o sa vezi ca suntem inzestrate cu o capacitate formidabila de a uita lucrurile mai putin placuta cand miza e asa de mare
luciapai da...trebuia echilibrata balanta, adevarul e ca flacaul se va simti stingher intre atatea pustoaice frumoase! si rochita aia sper s-o cumparam cat de curand pt vreo alta fetita care apare la o mamica cu endo. hai ca avem sperante mari in luna decembrie si ianuarie

a venit toamna...cu un bebe!!!
13+
drumul lui bebe

Mergi la inceput

Dragalasele mele,astazi chiar nu a intrat nimeni pe aici?Ajutati-ma,ca nu fac fata singura depresiei Gineimaria.Haideti sa-i dam din dragostea noastra ca sa-i fie mai usor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Ginamaria , te inteleg , si fa ce simti tu, nu iti forta sufletul.
Nici eu nu mai fac nimic decat ce am eu chef , nu ma fortez nici sa plang , nici sa rad .

Sunt ocupata cu ... viata , cu Dumnezeu , e frumoasa viata si totusi nu e zi sa nu am macar o clipa de tristete, dar e o clipa , si traiesc cu bucuria pentru ce mi-a dat Dumnezeu si cu durerile mele , in paralel , incerc sa ma las pe mainile Domnului , inca nu am reusit cu totul ..., dar cine ma stie ..., stie ce spun ...

In ianuarie, voi fi mireasa in fata lui Dumnezeu alaturi de baiatul meu scump , ne stim de 9 ani, cununati civil de 7 ani ... , sa ne ajute Dumnezeu in toate ca pana acum , si noi sa fim vrednici de ajutorul Lui in continuare.

Va fi cu Bisericutza , cu parintele , cu parintii , bunicii si fratele meu care e nasul.

va fi pentru noi , in fata lui Dumnezeu , nu pentru altceva , avem nevoie de forta spirituala si facem si noi ce simtim ca e frumos si bine pentru noi , in fata lui Dumnezeu

viata e lunga , avem timp pentru multe

Dia

Fericirea te indulceste ,
Incercarile te intaresc ,
Tristetea te face mai uman ,
Greselile te smeresc,
Succesul te te mentine in forma ,
Dar numai Dumnezeu te face sa mergi mai departe !

Mergi la inceput