ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-24
Raspunsuri - Pagina 6
ralu_t spune:
alexia frumusete!! esti nebuna? pai asa arata broastele?...vezi ca vin cu dupa tine.... esti f frumoasa, si radiezi, scoate-ti prostiile din cap. felicitari pentru cele 6 luni implinite!!! vroiam de mai de mult sa te intreb, tickerul tau arata bine nr de zile ramase?
dragele mele va multumim din suflet pt urari si pupici, abia astept sa le intorc si eu pt fiecare.
aerlilian a decurs bine operatiunea surprinderea sotului? facem galerie sa fie cu folos!!!!
diana ai mai primit vre-un pix ceva in dimineata asta?
madutz
o zi frumoasa sa aveti
eu sunt singura acasa de o saptamana si incep sa devin depresiva....vreau si eu barbat sa ma tina in brate...nu mai vb de alte activitati....
a venit toamna...cu un bebe!!!
13+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png
unducthable spune:
Ralu, iubita mea , am primit ieri si a fost deajuns, as fii si penibila , sa mai apar o data , si asa ieri macar am castigat simpatia lor, csa am avut rabdare sa iau constitutia, ziarul si apoi sa intreb "SI PIXUL??" DE AU INtrat sub masa , cred ca o sa-i spuna si lu Tariceanu ...
daca mi-a sarutat tipul si mana , cred ca i-a placut sinceritatea mea , mi-a dat si numele lui, o fii la agatzat si nu m-am prins ?? da' am ras ca lumea
nu ma mai duc bre, le-am luat pix si bricheta , bricheta a luat-o sefu , gata
au fost cei mai simpatici , da cred ca nici ei nu ma uita pe mine
Fericirea te indulceste ,
Incercarile te intaresc ,
Tristetea te face mai uman ,
Greselile te smeresc,
Succesul te te mentine in forma ,
Dar numai Dumnezeu te face sa mergi mai departe !
unducthable spune:
si acu va dedic o melodie , care e din copilaria mea si stiam si eu versurile pe atunci , si faceam hora, ca io sunt tzarancutza ... pierduta la orash
http://youtube.com/watch?v=xpn5MUYUplo haida , haida , ha
Greselile te smeresc,
alexia28 spune:
Buna fete,
Va pup pe toate
Ralu nu stiu de pe arata tickerul ala asa, ca zilele le arata bine, exact cat am, dar zilele ramase trebuie sa intru sa vad unde e greseala. Te intele cum e sa stai singurica in perioada asta, soata mea a zis ca pleaca pt 3 zile la Cluj si plecarea asta s-a prelungit aproape 2 sapt si eram crizata rau de tot, ii jeleam in fiecare seara la telefon.
Mada pai in mintea mea asa arata broscuta, mai ales cand intalnesti persoane care iti tot repeta ca ai luat proportii te puuuuup
Luciaaaa ce faci?
www.flickr.com/photos/10210052@N04/1447172350/" target="_blank">Alexia si minunea mea
ralu_t spune:
auziti, cum fac sa pun un link la un cuvant? adica sa apesi pe cuvantul respectiv si sa se deschida linkul?
13+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png
unducthable spune:
am vorbit cu Alexa mi-am adus aminte cum eram si eu la reanimare, exact aceeasi voce grea ... , e cu anestezia pe cap, cu durerea de cap ... , imi venea s aplang ... , dar am mentinut un ton tare , sa zic asa ..., desi simteam cum ma ia durerea de cap si imi venea sa plang
nu stie inca nimic, sta acolo si e ingrijita bine si asteapta sa treaca efectele anesteziei
o sa o sun diseara, chiar ea mi-a zis ca nu mai poate vorbi ...
i-am zis de Ralu , de voi toate , nici eu nu mai stiu , am dat numele vostru acolo , ca toate vorbiti de ea, ca va ganditi la ea, parca s-a mai inseninat dar parca i-a venit sa si planga ...
deci o sa o sun diseara .... offffffffffffffffff
Greselile te smeresc,
ralu_t spune:
diana hai imbarbateaz-o diseara ca ce a fost mai greu a trecut.
de maine se va simti mult mai bine.
nu uita sa ne spui si noua diagnosticul
13+
drumul lui bebe
unducthable spune:
Ralu, din pacate , voi intra pe net Luni, o sa imi pun chiar saptamana viitoare internet , dar acu nu am.
recunosc ca mi-a venit sa plang , m-am fastacit , nu stiam cum sa o imbarbatez mai bine , dar stie ca suntem alaturi de ea
Am sa o imbarbatez din partea voastra , normal , si sigur , ea de-abia asteapta sa vorbeasca chiar ea pe net cu voi.
va pup cu drag , Alexa noastra e acu un pic in dureri de cap ..., dar va trece , sunt cu ochii pe ea
Greselile te smeresc,
aerlilian spune:
Papuselele mele dragi,va multumesc pentru galerie,a fost super ok.Am surprins sot la 6 dimineata si a fost foarte tare.Dimineata am avut testul de ovulatie mai pozitiv ca niciodata,ca doar am facut Pregnyl aseara,nu?Am prestat,am pus perne sub fund,etc.Acum ma simt doar un pic balonata,desi dr zicea ca s-ar putea sa am dureri,pentru ca foliculii au crescut mult.Dar ma simt foarte bine,nu am nicio durere.Sa dea Dumnezeu sa va fac matusici si voi pe mine la fel.
unducthable spune:
e un test , incercam sa vad si eu cum e pe forumul asta cu linkul
[url] ... scuza-ma , nu am reusit , tre sa fug , va pup , Diana
Greselile te smeresc,