Aciditate la stomac

Aciditate la stomac | Autor: Elodie

Link direct la acest mesaj

Fetelor sunt grviduta in 12 saptamain ,sunt in perioada aia nsola unde vomit si matele din mine.am fost internat si in spitat si ma-u bagat la perfuzi ca nu puteam manca nimic.Am ramas cu sechele la stomac.Vomam sucul gastric ca altceva nu avem in stomac.Va rog dac sti vre-um remediu fara sa afecteze bebele spuneti-mi si mie ca nu mai pot suporta Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Initial creeata de Elodie

Fetelor sunt grviduta in 12 saptamain ,sunt in perioada aia nsola unde vomit si matele din mine.am fost internat si in spitat si ma-u bagat la perfuzi ca nu puteam manca nimic.Am ramas cu sechele la stomac.Vomam sucul gastric ca altceva nu avem in stomac.Va rog dac sti vre-um remediu fara sa afecteze bebele spuneti-mi si mie ca nu mai pot suporta Multumesc!

Pentru atenuarea greturilor , la mine a functionat ghimbirul. Potzi sa folosesti radacina si sa-ti freci incheieturile mainilor , sau daca suporti , sa-l razi si sa-l inghiti ( e foarte aromat si intepator ). Mai sunt niste pastilute homeopate cu pulbere de ghimbir , Emetil se numesc.
Daca totusi ai stare de voma , bea un pahar de apa ...dilueaza sucul gastric si , daca vomiti , o faci mai usor.

Hai ca nu mai ai mult si te vor lasa greturile. La mine cele mai nashpa au fost sapt. 12-13 si , deja prin sapt. 15 s-au atenuat considerabil.

33+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

ELODIE,mai da si tu un semn de viata si spune cum te simti!
9+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Woew, felicitari !!!
Stiu cat iti doreai bb2 !
Sa fie intr0un ceas bun si sa ai o sarcina usoara !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk.m spune:

pe mine ma ajuta intotdeauna un iaurt, chiar daca nu imi place si mi-e chiar scarba de el uneori.nu am avut stari de voma exagerate, e mai greu acum, la 31 de saptamani, cred ca am stomacul destul de sus, comprimat, si acidul urca mult mai repede, uneori ma trezesc si noaptea din cauza lui. nu suport nici un fel de ceai, doar apa, apa si iar apa,,, (plata) + iaurt. iar laptele,,,,imi strica toata ziua daca beau o cana de dimineata!!! la fel si dulciurile, nu mai vorbesc de sucuri!
poate daca ai incerca sa urmaresti un pic ce iti ajuta si ce nu, ai reusi sa eviti unele produse, apoi cand si cand sa mai incerci sa le introduci treptat.

Mergi la inceput