Mamici de noiembrie- decembrie (121)
Raspunsuri - Pagina 8
Roxxy80 spune:
Vali, de Dany2007 mai stii ceva? Ca de ea chiar nu am mai auzit de ceva vreme. Ma bucur ca esti bine!!!
Roxxy
38+
Matei
_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!
RGE spune:
VALI 

ANCUTZA..eu astazi nu-l scot ..am deschis geamurile si l-am bagat in paturica in scoica ca ne curg ochisorii ..am tot incercat cu ser fiziologic si ceai de musetel dar degeaba...am inteles ca ar fi de la glandele lacrimale sau o conjunctivita.
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!
"Doamne ajuta-ne!!"
vali_delide spune:
Roxana 

Roxxy 

...nu stiu nimic, acum o sa-i dau un msj, sa vad ce face.
Hai ca mai am un pic de citit din urma si viiiiinnnn...m-am programat la ceza
...va pove dupa ce termin de citit
Valentina
36+
Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 15 de zile
slimatei spune:
bine ai revenit pufule...asteptam povestea,pozici tot...
si cavalerul...refacere rapida, rabdare si multa sanatate
Stefania X 2
mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
Lala_D spune:
Roxana nu-i mai da cu ceai de musetel la ochisori . Dr oftalmologi sunt total impotriva acestui ceai in zona ochiului deoarece ascunde si intinde infectia ( daca e o conjunctivita ).
Serul fiziologic e ok, unii spun chiar si laptele de mama dar nu musetel.
Intreaba pediatru de picaturi sau du-l pe George sa il vada .
Pupici multi.
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 6 saptamani!
RGE spune:
LALA multumesc frumos..o sa-i dau doar cu ser fiziologic si laptic de la mine...avem un prieten de familie oftalmolog si astazi se intalneste sotul cu el...sa speram ca nu este nimic grav..
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!
"Doamne ajuta-ne!!"
dany26 spune:
adina anca rge victo mersi mult...decie normala durerea asta.....offfff
fetelor care va mulgeti am citi ca putem tine laptele de mama max 10 ore la temp camerei....o fi ok?ca eu strang cate 40 ml dar mulgandu-ma de 2 ori de ex cam la o ora....pot sa il las asa in pompa macar 2-3 ore??
si inca o intrebare?oare e daunatoare suzeta...daca ii dau asa cate 10 min maxim in 24 ore?am citit aicoi pe DC ca nu ar fi decat daca suge f mult la ea....
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
vali_delide spune:
Gata, am terminat de citit!
In primul rand vreau sa le felicit pe toate proaspetele mamici, nu le mai nominalizez, sunt multe!Felicitari, dragi mamici, sa va traiasca minunile si voi sa va refaceti rapid!
pt. toate mamicile si bebelusi!!!
Dany26, 

bine ai revenit, sanatate multa si multe bucurii iti doresc!
Roxana
sar'na pt. informatii, chiar ca sunt utile!
Roxxy
mai ai putin si tu 
Ancutza, ai iesit la plimbarica cu Mariuca?
Am primit mesaj de la Dany2007.Din pacate nu se simte bine, maine are eco si e f. posibil sa ointerneze, are din nou probleme cu tensiunea...sa ne rugam sa treaca si peste asta si sa vina Luca sanatos!
Valentina
36+
Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 15 de zile
vali_delide spune:
Asa... acu' sa va zic de noi: ieri am fost la monitorizare si control si am avut si discutia cu anestezista, care e o scumpica. Programarea e pt. 7 decembrie, cu conditia ca puiutul meu sa vrea sa mai stea pana atunci!
Pe de alta parte eu a trebuit sa fac un compromis cu tot clanu', care vrea sa o chemam pe pitica Andreea, asa ca renunt la Cristina, ca sa ramana Stefania, pe care nu-l schimb pt. nimic in lume...deci am de facut modificari la semnatura!
Valentina
36+
Cristina Stefania
AMR 15 de zile
Roxxy80 spune:
Vali, eu maine merg la control si sper ca luni sa ma interneze. Din pacate, la tampenia asta de maternitate unde nasc nu te opereaza in aceeasi zi cu internarea. Daca nu era dr meu (la care merg de 8 ani), nu aveam eu ce cauta la Bucur. Eu sper ca marti sa nasc. Nu mai am rabdare. Sunt cu nervii la pamant. In plus, ma ingras pe zi ce trece. De plicitseala mananc f mult.
Sper sa fie bine Dany2007. Ii tin pumnii stransi.
Roxxy
38+
Matei
_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!