Mamici de noiembrie- decembrie (121)
Raspunsuri - Pagina 4
Otiliav spune:
quote:
Originally posted by lorena_andreianu
Apar si eu pe la voi, sa va anunt ca ieri,
18 nov la ora 11h20 s-a nascut
micutul Patrick, bebe de Dama!
Pentru listuta va dau si "date tehnice" 3194g si 49 cm. Nascut pe cale normala.
Nasteri usoare in continuare si bebei sanatosi va doresc!
Mitzacu bb2
si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani
Felicitari Dama, ma bucur ca ai reusit sa nasti natural dupa o cezariana
, de abia astept povestea nasterii!Patrick, bine ai venit, sa fii sanatos, cuminte, norocos si mancacios!
Nasteri usoare mamicilor in devenire si copilasi sanatosi si mancaciosi!
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
Ank83 spune:
Buna dimineata.... doreste cineva
???
Noi suntem treji de pe la 4.30 am papat laptic praf pana am dat afara si dupa am marait si ne-am bagat manutele in gurita pana am mai primit o tura si laptic de la san.Acum e fericit si e in patut ....sper ca adoarme in curand.
Ank
Raul
17.10.2007
Ank83 spune:
Bine .... daca nu e nimeni la ora asta merg si eu sa fac nani ca a adormit si puiul.... 
Ank
Raul
17.10.2007
bb_yasmi spune:
neata
erik, a mea se chinuie la kk, dar nu face tare de tot, deci e constipata??
in leg cu servetelele umede noi sunte multumite. le folosim fara pb. cred ca depinde de la bb la bb.
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
bb_yasmi spune:
erik tu ii dai doar lapte praf?
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
slimatei spune:
neata... multumim Anka...somn usor si puiutului
Stefania X 2
mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
catus76_ro spune:
salut toate mamicile si burticile!
Ma uit cu mare bucurie cum creste nr mamicilor si bebeilor si scade cel al burticilor![]()
![]()
.....si ma apuca emotiile...maine implinesc 36 de sapt

..si bebe e atat de aproape

Imi sunt de mare folos instructiunile trimise de RGE..chiar le-am salvat in alt docum...si toate discutiile dintre mamici imi sunt de ajutor....sunt in faza de cumparat ceea ce imi trebuie pt bebe si pt mine
![]()
acum ne cautam un dr pediatru bun, care sa si aiba cabinet prin zona
. Am fost samb sa ne cumparam patut pt bebe si nu am gasit ceea ce vroiam
..era un model mai micut de la magazinul barza...si cica aduc prin dec.dar eu atunci il am deja pe bebe in brate nu in burtica![]()
Oricum nastere usoara burticilor si mult laptic pt mamici
pipici de la Catus76
36 s , mami de baietel Petru!
Roxxy80 spune:
Neata.
Roxana, multumim foarte mult pentru instructiunile de la maternitate. Chiar ne sunt de folos
.
Fetelor, vreau sa va intreb si eu ceva stupid. Cum iti dai seama ca ti s-a rupt apa si ca nu e o scurgere din aceea normala de sarcina? Am inteles ca nu e neaparat necesar sa-ti curga in cantitati foarte mari. Dupa ce ti se rupe apa incep si contractiile? Apa respectiva are o culoare anume?
Roxxy
38+
Matei
_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Neata.
Roxana, multumim foarte mult pentru instructiunile de la maternitate. Chiar ne sunt de folos.
Fetelor, vreau sa va intreb si eu ceva stupid. Cum iti dai seama ca ti s-a rupt apa si ca nu e o scurgere din aceea normala de sarcina? Am inteles ca nu e neaparat necesar sa-ti curga in cantitati foarte mari. Dupa ce ti se rupe apa incep si contractiile? Apa respectiva are o culoare anume?
Roxxy38+
Matei
_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!
La apa nu o poti opri, curge/ picura indiferent daca tu incerci sa incordezi muschiuletii pentru a o opri .
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 7 saptamani!
loub_erika spune:
buna dimineata! Azi noapte tare cuminte a fost Angelina..,dupa ce manca nici nu mai trebuia sa o legan ca adormea instantaneu!!Superr!
bb_yasmi ,daca nu e kaku tare ,inseamna ca inca nu e obisnuit sa impinga,ca si a mea era c-am lenesa,azi dimineata a facut chair tare dar singurica...!Ai intrebat daca-i dau doar lapte praf sa manance..,da ..ptr ca eu nu mai am lapte absolut deloc,din cauza ca nu aveam sfarcuri..,mameloanele nu le suporta..,dupa 2 sapt de chin...,vreau sa spun ca deloc nu reusea sa traga ,trebuia sa ma mulg eu..,la inceput scoteam ceva dar dupa nimic..,dar sincer am reusit sa trec peste acel sentiment de vinovatie...si acum am o grasuna..,nu avem nici probleme,dupa cum v-am spus si baietei sotului tot cu lapte praf au fost crescuti si nu au fost bolnaviciosi deloc..,acum..sincer vb.mi-as fi dorit din tot sufletul sa pot alapta..!
Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif