Mamici de noiembrie- decembrie (121)
Raspunsuri - Pagina 3
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
BB Yasmi, mi-ai promis ca imi spui daca ti-au ajuns doua camasi de noapte la spital sau ai avut nevoie de mai multe?![]()
Pupici,
Angelique34+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste![]()
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 6 saptamani!
ange mii de scuze
tre neaparat sa ai o camasa de nascut, care se va pata si murdari. apoi mie inafara de cea cu care am nascut mi-au ajuns ink doua, in cele 5 ziel cat am stat.o sa revin sa iti mai spun cateva despre bagajul de spital. eu am carat o gramada dupa mine si a doua zi le-am trimis inapoi aks.
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
AngeliquedeS spune:
BB, sar'naaaaaaa!!! Deci trebuie sa imi mai iau inca una, ca nu am decat doua. Si astept neaparat continuarea legata de bagajul de spital ca si mie mi s-au strans o gramadaaaaaaaa.... 
Pupici,
Angelique
34+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
loub_erika spune:
BB_YASMI ,sa sti ca si la mine sa constipat Angelina de la lapte praf..,cu toate ca in momentul cand ai puneam supozitor ,nu facea foarte tare,dar se chinuia ,asa ca o ajutam cum puteam si eu,aduceam piciorusele la piept si inpingea cu taliptele in palmele mele,asa-i venea mai repede,m-am chinuit asa in jur de o sapt.,acum trage niste bombe de ne iese si din pemparsi..,de cand nu mai folosesc servetele umede ,avem un fundulet tare frumusel ,fara iritatii...!
Cum vad ca face kaku,imi pregatesc langa mine un pic de apa calduta,ca sa o spal la fundulet,mai ales ca-i face bine cand are funduletul un pic rosu de la atata impins ca sa iasa kaku,asa ca-i place sa simta apa calduta la fundulet!![]()
Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
AngeliquedeS spune:
Erika, dar nu sunt bune servetelele umede?
Pupici,
Angelique
34+
bb Viktor
,
Mare, Munte, Flori
loub_erika spune:
si noi am fost in parc azi,cum era sa ratam asa zi cu soare..,am sta o ora ,in care am dormit foarte bine!
Voi la ce ora-i faceti baita la bebe?! Eu ai fac la ora 21,ca la ora 19 sau 20 mancam noi,dupa care-i vine randul ei,asa ca la ora 21 facem baita,care dureaza in jur de 15 min,dupa care facem masaj cu ulei..,o imbrac si ne pregatim sa papam..,asa se face ora 22...cand deja ne este tare somn si adormim pana la ora 1 sau 2 dimineata..,mie una imi convine tare programul..! Abia la 5 mai vrea mancare dupa care la 7 sau 8,ca e mancacioasa!
Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm
loub_erika spune:
AngeliguedeS,sa sti ca nu iti recomand sa folosesti servetele umede..,cu toate ca fac atatea reclame nu sunt atat de bune,ptr ca provoaca iritatie,ai sa vezi in spital..,a mea a facut eritem fesier in spital de la ele..,asa ca le folosesc doar in caz de urgenta,sau cand nu sunt acasa! Asa de bine e cu apa calduta,plus ca se spala mult mai bine,ca-i mai intra si in pasarica ,uneori kaku ,asa ca nu imi place sa o sterg cu servetelul acela impregnat cu nu stiu ce ,la pasarica!
Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm
AngeliquedeS spune:
Multumesc mult, cate chestii nu ai de unde sa le stii pana ce nu te lovesti de ele...
Roxana, mi-am salvat si eu instructiunile pe care le-ai primit de la spital.
Pupici,
Angelique
34+
bb Viktor
,
Mare, Munte, Flori
Ank83 spune:
Referitor la servetelele umede si eu sunt destul de contra lor.Si procedez la fel il spal cu apa calduta altfel nu simt eu ca e curat. Si eu le folosesc mai mult in caz de urgenta.
Si eu am avut tot 3 camasi de noapte la spital.Gandeste-te ca vei primi zilnic vizite si le vei putea da la spalat si le vei primi curate inapoi.Asa am facut si cu prosoapele.
Fetelor referitor la lactatie si eu sunt in aceeasi situatie nu preamai este.Acum cateva zile cand am inceput sa ma pompez am scos doar 20 de ml.Bineinteles ca am ramas socata, am inceput sa plang, sa nu mai vorbesccu nimeni.Am tot insistat si acum scot si 125 la 3 -4 ore.Raul are acum asigurat pe zi cam 4 mese de la mine si mai 2 cu lapte praf ...sper ca daca tot insist sa scot cat are el nevoie pt toata ziua.Maine o sa merg si eu la farmacie sacer tot ce au pentru stimulare si marirea productiei.
Ank
Raul
17.10.2007
Ank83 spune:
Felicitari tuturor noilor mamici.Sa va bucurati de odorurile voastre.

maine merg la pussi pe seara...sper sa ii vad si tzustele.... sa imi vad nora ![]()
![]()
Ank
Raul
17.10.2007
dany26 spune:
multumesc pt urari si pt sfaturile despre sterilizare!
in leg. cu alaptatul....si mie la pompa imi ies doar cate 20-30 ml ...in 30 min.....si am inceput sa ii dau si lapte praf dar deocamdata fara vreo recomandare de la medic.....sper ca fac bine....ii dau de 3 ori pe zi cate 60 ml lapte praf si in rest tzatza si lapte muls.
nopte buna fetelor!!!!!
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007