Felicia, ne bucuram ca citesti odiseea noastra. Nu vreau sa te sperii, dar e clar ca tu ai avut contractii, ceea ce nu este deloc normal pentru saptamana 13 de sarcina. Eu zic ca trebuie sa mergi neaparat la doctor. Sa astepti o luna e f mult (mai ales ca o sa te gandesti numai la asta si-ti face rau psihic). Pana reusesti sa mergi la dr, incearca sa nu faci efort si sa stai lungita pe partea stanga. Ai grija de tine si de bebe si o sa fie totul bine
.
quote:
Originally posted by fecian
Buna fetelor
In primul rand vreau sa felicit noile mamicutze de noile achizitii la casa lor. Sa va creasca brotaceii mari si frumosi si sa fie sanatosi si mancaciosi. Iar voua, mamicilor o recuperare cat mai usoara.
De ca am apelat aici!(ca sa nu divaghez, ca-s buna la asa ceva). Azi noapte pe langa ca nu am dormit aproape deloc, am avut niste dureri destul de mari ca intensitate. M-a durut rau colul, cel putin asa cred eu; timp de un minut, iar asa cred, am avut niste dureri scurte si ascutite si la intervale regulate, pot sa zic prea regulate.Dupa care s-au oprit. In restul noptii a fost cum e si acum: am aceasi durere, insa e mai difuza si ce sa zic, parca e tot vaginul. Nu e tot timpul, e pulsatorie...
Voi ce ziceti , e normal sa se intample asa?Mie mi-e frica sa nu se deschida colul...Offf...nici nu stiu ce sa zic. Si la doctor am intalnire abia peste o luna.
Va multumesc anticipiat.
Felicia13+ viitoare mami de peanut
38+
Matei