Mamici de noiembrie- decembrie (121)
Raspunsuri - Pagina 21
Roxxy80 spune:
Bine ai revenit, Giani. Ma bucur ca sunteti bine. Se ne povestesti cum a fost (cand iti gasesti putin timp liber). 
quote:
Originally posted by gianina
Bine v-am regasit mamici!
Felicitari pentru toate mamicile care au nascut! sa fiti sanatoase si sa va bucurati de puiutii vostri!
Roxxy, multumesc frumos!
Am venit si noi duminica acasa..suntem bine amandoua...Adelina este o scumpa. Probleme avem cu lapticul...mi-a venit destul de greu ..abia dupa 4 zile...si am si destul de putin. Ma mulg cu pompa si ii dau cu bibe plus o masa completare lapte praf. O pun si la san insa de cele mai multe ori plange.
Simonica a primit-o bine..a fost f. emtionata cand a vazut-o ..insa sunt sigura ca exista si ceva “efecte adverse” … cu noi este destul de "rebela"...face tot felul de prostioare...
Gianina, de 2X Mamica Simona Andreea(24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)
Roxxy
38+
Matei_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!
Roxxy80 spune:
FELICITARI, GEANY. LUI BEBE II DORESC NUMAI SANATATE SI NOROC SI SA FIE CUMINTICA!!!! ASTEPTAM POVESTEA NASTERII!!!!
Roxxy
38+
Matei
_
adinag spune:
ROXXY, eu am la fel o colectie de condimente, e enorm cate sunt! Si tot nu fac mancaruri traditionale, decat rar...
Adina 35+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
vali_delide spune:
Gianina 

bine ai revenit!!! Te asteptam cu poveste cand ai timp!
Adina, nici al meu sot nu gateste dar, daac stau langa el si ii explic, face!
Roxxy, si eu sunt bolnava cu condimentele, nu mai stiu ce si cate am...doar ca in ultima vreme folosesc mai putine, pt. ca unele imi produc arsuri! Mi-ai facut o pofta de varzaaaa!!!! Sambata vine mami la mine si o pun sa-mi faca o varza calita 
Se pare ca nu prea e nimeni pe aici sa deschida capitol nou...o sa incerc eu, dar dureaza...ma asteptati?
Valentina
36+
Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 15 de zile
adinag spune:
Vali, al meu stie sa gateasca, dar nu are cand. Iar cand are liber de obicei tot eu gatesc (ce obicei prost!)
Am o problema. Mi se intampla aproape in fiecare zi sa mi se faca rau, adica palpitatii, ameteli etc. din cauza ca imi creste pulsul foarte tare. Stiu ca e normal sa avem un puls mai ridicat decat de obicei, avand o cantitate mult mai mare de sange in "circulatie".
TOcmai am problema asta: puls 136!!! Tensiunea insa normala, 10,5/5.
Stiti ceva despre asta?
Adina 35+
Roxxy80 spune:
Mai lasa obiceiurile proaste sa gatesti tu cand e sotul acasa
.
Chiar nu stiu ce sa zic de puls. Eu ma speriasem ca am tot timpul 90 sau 80 si ceva, dar, sincer, la 136 cred ca as suna totusi ginecologul. Poate ca e normal, dar mai bine s ate lamureasca el. 
quote:
Originally posted by adinag
Vali, al meu stie sa gateasca, dar nu are cand. Iar cand are liber de obicei tot eu gatesc (ce obicei prost!)
Am o problema. Mi se intampla aproape in fiecare zi sa mi se faca rau, adica palpitatii, ameteli etc. din cauza ca imi creste pulsul foarte tare. Stiu ca e normal sa avem un puls mai ridicat decat de obicei, avand o cantitate mult mai mare de sange in "circulatie".
TOcmai am problema asta: puls 136!!! Tensiunea insa normala, 10,5/5.
Stiti ceva despre asta?
Adina 35+
Roxxy
38+
Matei_
adinag spune:
Roxxy, nu e tot timpul asa mare, dar creste cateodata brusc si ma isu toate starile. 80-90 e normal in timpul sarcini, si ce este pana la 100 nu-mi provoaca nici un deranj. Ah, ginecologul meu e in concediu :-(( si parca mi-e oarecum sa sun la spital din cauza asta. Si parca vad ca in momentul in care merg acolo nu este nimic.
Adina 35+
fecian spune:
Buna fetelor
In primul rand vreau sa felicit noile mamicutze de noile achizitii la casa lor
. Sa va creasca brotaceii mari si frumosi si sa fie sanatosi si mancaciosi. Iar voua, mamicilor o recuperare cat mai usoara.
De ca am apelat aici!(ca sa nu divaghez, ca-s buna la asa ceva). Azi noapte pe langa ca nu am dormit aproape deloc, am avut niste dureri destul de mari ca intensitate. M-a durut rau colul, cel putin asa cred eu; timp de un minut, iar asa cred, am avut niste dureri scurte si ascutite si la intervale regulate, pot sa zic prea regulate.Dupa care s-au oprit. In restul noptii a fost cum e si acum: am aceasi durere, insa e mai difuza si ce sa zic, parca e tot vaginul. Nu e tot timpul, e pulsatorie...
Voi ce ziceti , e normal sa se intample asa?
Mie mi-e frica sa nu se deschida colul...Offf...nici nu stiu ce sa zic. Si la doctor am intalnire abia peste o luna.
Va multumesc anticipiat.
Felicia
13+ viitoare mami de peanut
Roxxy80 spune:
Adina, am dat cautare pe google despre pulsul mare in sarcina si uite ce scria o tipa pe forumul 3 ursuleti: ''Tahicardie (puls marit) am avut si eu in trimestrul 3. doctorul mi-a recomandat sa merg la cardiolog. Am facut un EKG si ecografie si mi-a pus diagnosticul de cord hiperkinetic inadaptabil la efort. Din pricina acestui diagnostic nu am putut naste natural. Asa ca eu zic ca ar trebui sa faci un consult de specialitate. Ah, in cazul meu pulsul era 120-140, dar tensiunea era mica, cel mult 10 cu 7. Dupa ce am nascut, am ramas cu o tahicardie moderata, puls 98-105 (desi peste tot scrie ca lauza are pulsul incetinit).
Asadar, fuguta la doctor!''
Roxxy
38+
Matei
_